- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
válasz
Maximow #55713 üzenetére
.Találkoztam már olyan hibával, hogy a bordát feltartották a rögzitö csavarok. Felfeküdt a csavarhelyeken mielött a GPU-hoz ért volna. Ennek utána lehetne nézni. Ell kell távolitani a pasztát és ugy ráfogatni a hütöt. Ha marad fényrés a borda és a GPU között, akkor ez hiba. Ha nem lehet fényrést ellenörizni, mert takarásban van, akkor egy nagyon vékony anyagot (pár század mm) kell a GPU és a borda közé fogatni. Ha ki lehet huzni, akkor nem fekszik fel rendesen a borda.
-
szimi57
őstag
válasz
Strongkong #55650 üzenetére
Az nem lehet esetleg, hogy a vidkari kinyirja valamilyen szintig a tápokat. Lehet, hogy sok ampert vesz fel áramszünet óta.
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Ez mi volt? BF2 közben egyszercsak fekete képernyő és látom, hogy indul ujra a gép.
-
szimi57
őstag
válasz
DanielLong #46794 üzenetére
Akkor passz.
-
szimi57
őstag
válasz
DanielLong #46781 üzenetére
Az, hogy a nyák meleg a borda hideg azt jelenti, hogy a bordát távol tartja a GPU-tól a négy felfogató csavarhely. Találkoztam már ilyennel. Nem hiszem , hogy észreveszik a moddingot.
-
szimi57
őstag
válasz
DanielLong #46776 üzenetére
A 7. képtől látszik a bordán lévő 4 db. kis távtartó a felfogató csavarfuratoknál. Ezekből kell lereszelni 1 mm-t.
-
szimi57
őstag
válasz
RetepNyaraB #46327 üzenetére
A monitorod melyiken volt?
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
BF2 közben egyszer csak elszállt a game, előjött az asztal, játék sehol. A GPU v. a CPU a ludas? Mind a kettő húzva.
-
szimi57
őstag
Sapphire HD 7870 GHz Edition rom modding után GPU 1150 MHz. Eddig stabil. A GPU feszt nem fel, hanem lentebb vettem 0.05 V-tal!
-
szimi57
őstag
válasz
CoolBoy323 #43169 üzenetére
Az Északi v. a Déli sarkon laksz?
-
szimi57
őstag
Én a 7870-nél sikeresen módositottam a romot. A feszt vettem le 0.1 Volttal és a ventiprofilt variáltam át. Az eredmény -5 fok. Ha Trixxel állitottam a ventiprofilt lefagyott a Win7.
-
szimi57
őstag
Sziasztok!
Nemrég cseréltem le a GTX 560 Ti-met HD 7870-re. Erre melyik a legjobb BIOS editor és flashelő program? -
szimi57
őstag
Sziasztok!
Jó húzás lenne egy GTX 560 ti-t lecserélni egy HD 7870-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Formula-1
- Crypto Trade
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest