- Apple Watch
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz Milo629 #52414 üzenetére
a többi részegységet is vedd figyelembe
(#52416) F.B.I. tudtom szerint nem lehet a feszt lefele állítani rajtuk. Na meg nem is szeretik ha csesztetve van a fesz ezeken a kártyákon. röviden tömören. hagyd úgy vagy jönnek a kékhalálok meg stb
van bios moddolo is de csak az órajelekre használható mert mint említettem nem szeretik a fesz birizgát lefele[ Szerkesztve ]
"Hülyékkel nem érdemes vitatkozni.. Csak lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal"
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz Milo629 #53648 üzenetére
találtam közben egy ugyanolyat mint az enyém
http://www.techpowerup.com/vgabios/126764/msihd7850-1024-120627.htmlEz lenne az,azért nem akarom a vbe7-el állítani,mert lehet a feszültség is át van állítva ezért szerintem jobb lenne egy gyári talán....meg még nem csináltam ilyet,szóval most izgulok nem kicsit
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz Milo629 #53667 üzenetére
elvileg a twin frozr 2gb- biosa.
De most már mindegy,megcsináltam az alap órajeleket és visszaflasheltem,most indult újra a gép,indulhat a teszt,remélem jó lesz és nem csináltak benne kárt ezzel a tuninggal
KÖSZÖNÖM a gyors segítséget mindegyikőtöknek ,ha Szolnokon jártok vendégeim vagytok valamire, amit szoktatok inni
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs