Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz
Milo629 #53667 üzenetére
elvileg a twin frozr 2gb- biosa.
De most már mindegy,megcsináltam az alap órajeleket és visszaflasheltem,most indult újra a gép,indulhat a teszt,remélem jó lesz és nem csináltak benne kárt ezzel a tuninggal
KÖSZÖNÖM a gyors segítséget mindegyikőtöknek,ha Szolnokon jártok vendégeim vagytok valamire, amit szoktatok inni
-
ZSOLO76
csendes tag
válasz
Milo629 #53648 üzenetére
találtam közben egy ugyanolyat mint az enyém
http://www.techpowerup.com/vgabios/126764/msihd7850-1024-120627.htmlEz lenne az,azért nem akarom a vbe7-el állítani,mert lehet a feszültség is át van állítva ezért szerintem jobb lenne egy gyári talán....meg még nem csináltam ilyet,szóval most izgulok nem kicsit
-
Steve198310
őstag
válasz
Milo629 #52414 üzenetére
a többi részegységet is vedd figyelembe
(#52416) F.B.I. tudtom szerint nem lehet a feszt lefele állítani rajtuk. Na meg nem is szeretik ha csesztetve van a fesz ezeken a kártyákon. röviden tömören.
hagyd úgy vagy jönnek a kékhalálok meg stb
van bios moddolo is de csak az órajelekre használható mert mint említettem nem szeretik a fesz birizgát lefele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest