- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
szika87 #50927 üzenetére
Nyilván attól is függ mivel játszol, van ahol kevés lesz, van ahol jó lesz, de az esetek többségében bőven marad a kártyában.
Nézd meg Gbors kollega hasznos írását, ő egy G2020-at és egy 660TI-t tesztelt, ez nem áll olyan messze a te konfigodtól. -
belinho
senior tag
válasz
szika87 #50925 üzenetére
Nálam mindenre elég 975mhz-en, ezt kereken 1V-al viszi, így nem is melegszik és a gyári hűtés is csendes, valamint keveset fogyaszt. De van egy 800mhz-es, 925 és egy 1050-es profil is. Menne feljebb is, de akkor már tényleg melegszik és zabál rendesen, és az a pár fps ezt nem éri meg.
-
belinho
senior tag
válasz
szika87 #50923 üzenetére
Akkor saját magad meg is oldottad a problémát, eldugott zárt helyen, ahol nem szellőzik, és beszorul a meleg levegő ne csodálkozz ha melegszik. A házban is jó lenne rendet rakni, hogy ne akadályozza semmi a légáramlást, feltéve ha van.
Nekem is ilyen kártyám van, nem egy világbajnok hűtés, de alulfeszelve és tuningolva is megáll 70fok körül ebben a melegben. -
szika87
aktív tag
válasz
szika87 #50269 üzenetére
Nos Uraim újabb fejlemények az ügyben.
Haverom elhozta az ő ati 6870-es kártyáját,kb hasonló TDP igényű, ugyanúgy két táp csatis...és láss csodát semmibaja,tökéletesen megy vele a furmark és a játékok is,tehát kezdek azon gondolkodni hogy a táp mégis csak jó,így azon aggódtam lehet mégis az új kártya a rossz.Ezért elvittem a szomszédba,neki 600-as Corsair táp van,meg valami 970-es gigabyte alaplap,lényeg hogy nála jó a videokártyám,vagyis az is hibátlan.A kérdésem,hogy lehet rossz a tápom,vagy az alaplapom ha hasonló kártyát elbír?Mi lehet a baj?
-
Dyrg
aktív tag
-
BandiT85
aktív tag
válasz
szika87 #49798 üzenetére
Kevés a táp. Nekem is ugyanezt csinálja, furmark alatt icipici tuninggal egyből restart. Azt nézd meg hogy a táp 12V-os ága hány amper. Mert nekem is 500W-os az FSP tápom, mégis a 12V-os ág gyenge. Asszem pont 12A, tehát 12*12=144W a 12-es ág, ami a tuninggal igen sovány, hiába, lehetne akárhány vattos a táp. Arról nem beszélve hogy 10 éves, valszeg nem tud annyit, a kondik kifáradtak. Ma már nem ritka az olyan táp, ami a 12V-os ágon 50Ampert tud ami ugye 600W.
-
Dyrg
aktív tag
válasz
szika87 #49798 üzenetére
Nekem egy 400-as Chieftec van és a 7850-et meg a procimat rongyá húzva simán viszi...
persze ha nem lenne elég neki, vagy nem kapna akkor indulás előtt sípolna. (kipróbálhatod, hogyha lehúzod az egyiket, meg a másikat akkor elindul-é?) Húzz le mindent a tápról aztán nézd meg úgy is, a procit ne tuningold.
A hybrid cross-t nem használod ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- GIGABYTE RTX 3060TI 8GB VISION OC
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest