- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
Dany007 #37871 üzenetére
Azt tudtam hogy a tress fx amd feature,de be lehet kapcsolni nvidia kártyán is csak ugy látszik ott nem csinál semmit. .Amd driverben lehet engedélyezni 3d modot is(ezért cseréltem le az nvidia kártyámat mert nem tudtam 3d filmeket nézni az nvidia driver miatt, nem kompatibilis vele a projektorom) tomb raider alatt is lehet álitani 3d-t amit nvidianal nem engedett a driver .A projektorom 120hz-es dlp-link aktiv szemüveggel nézek 3d filmeket akkor tudok játszani is 3d-ben ugy mint az nvidia-nál a 3dvision kittel?A kártya oc-s 1100mhz gpu orajelen megy windforce3 hűtéssel van felszerelve.
-
mikka07
tag
válasz
Dany007 #37869 üzenetére
Kösz a válaszokat
a kártya tiszta uj számlája garija van tegnap én bontottam fel a win7 most lett ujra telepitve arra mindig figyelek hogy ne telepitsek fel felesleges dolgokat és rendszeresen karbantartom szoftveresen és hardveresen is a gépet.. Játékot csak az uj tombraidert probáltam kb fél orát (már egyszer végigvittem régebben)az alatt nem csinálta és egy 3d blurayt néztem meg power dvd 13 lejátszoval 3d-s projektorral egyszer sem volt gond.Eddig kétszer csinálta tegnap bekapcsolásnál és ma bekapcsolás után amikor az internet explorert inditottam most műkődik melegedéssel nem lehet gond van a házban 2db 12cm-es chieftec venti is a tápomra se gyanakszom mert az hajtotta a gtx470-et is ,ha megint csinálni fogja akkor visszaveszem az cpu orajelét és csak ha játszok akkor huzok rajta(nem szoktam procit huzni ,de egy Q8300 nagyon kevés mostanában még huzva is egyébként hűtése is aránylag jó egy zalman vf7000cu) . Catalyst a a legutobbi hivatalos 7870-hez valo whql van fennt.A kártya egyébként jó vétel igaz hogy az én cpu-m és ramom már kevés ,de teljesítménybe igy is hozott a tombraider alatt+ kb30-40%-ot a gtx470-hez képest frapsal mérve(érdekes hogy gtx470-nél is be volt kapcsolva tress fx radeonon is be van állitva és Lara Croft haja sokkal jobban néz ki mint nvidia-n),ha lesz időm kiprobálom a crysis 3 -at is .
-
Medocsabi
addikt
válasz
Dany007 #37856 üzenetére
Procival nem lesz gond,egy i7 2600 dolgozik,antec h2o 920 as vízhűtéssel!én is olvastam,hogy a crossfire rendszerek nem hoznak annyi pluszt,mint egy erősebb vga,de lehet kiváncsiságból belevágok!legalább lesz egy összehasonlítási alapom!remélem a közeljövőben meg tudom csinálni,és akkor felteszem a teszteket!
-
Medocsabi
addikt
válasz
Dany007 #37581 üzenetére
Nekem jelenleg msi 7870 oc-m van!semmi probléma vele,kb fél éve használom!az a helyzet,hogy szerintem(mondom:SZERINTEM),a 7870 es széria tök jó,alkalmas játékra full hd-n!de!terhelésen hangos!mindegyik!sajnos ez van,de ha terheled melegszik,és azt hűteni kell!nem véletlenül sokkal drágább pl az msinek a tuning hűtős változata!én úgy vagyok vele,h nekem megér egy pici + zajt,hogy ne költsek a kártyára + 30 ezret(egyébként hűt rendesen,1 óra terhelés 60 fok max)!én személy szerint msi ben soha nem csalódtam,alaplapom is az,vga is!ráadásul ott van a 3 év gari is!
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #37783 üzenetére
Félreértettél
Ha a tv-re megyek..és ccc-be tolom a beállítást..kiirja h 1920hoz 75hz kellene...
Ezz jó..de 60 a max...ugyh elmosódás nélküli képet csak a kisebb 1650 vagy 1680..ezt keverem x1050esen megy 60hz-en de itt kristálytiszta, gondolom a kép akadozások az input lagg miatt vannak vagy micsoda az a jelenség.Módok nincsenek..nemtaláltam. Mind1..majd letiltom ezeket a ficsöröket amiket javasoltál...képjavítás etc..sokat segítettél
Legalább már megy! OFF vége
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #37772 üzenetére
Elsősorban hozzád fordulnék.hátha, de a többiekhez is szólnék; tegnap rátettem a tv-m hdmi-hdmi-vel a gépre...(HD7870) jólett nagy keserves kínlódás árán..namost fullhd felbontás nemjött össze..mert h ahhoz 75hz kell a progik szerint...tiszta képet csak 60hz-en 1680x1050be kapok.... mi a limitáló tényező? vga nemtud 60hz-nél többet ez lehet?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #37753 üzenetére
A monitorom tnled-es
23,8as Asus...attól eltekintve h kicsit bután van megoldva rajta a "kitámasztó" ''C'' alakú
Jó...néha néha elsötétül a kép a betekintési szög bénáskodás miatt..de nemzavaró...annyi h nem görnyedve kell ülni hanem szépen egyenesháttal..szokható...
Tv múlt augusztusba véve..tehát nemöreg
82cm-es Samsung Fullhd led...bár nemoszt nemszoroz a milyensége egyelőre..megy és kész
Overscan...akkor jött elöször elő amikor megvettem a kártyámat (7870) feldobtam az addigi felbontásról a maxra..és már jelentkezett is a kis 2cm-es csík körbe..azthittem hibásAztán meglett az opció
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dany007 #37749 üzenetére
A lényeg csak hogy összekössem...a tv-be csak hdmi megy, tehát marad a dvi-hdmi öszvér csati a monitorba
Köszöntem! Amint hazaérek megnézem mit tud; s mit nem
Hang rész egyelőre nemérdekes, most csak annyi a kérdés hogy használható szintű marad a gép a tv-re kötve is..vagy felejtő hogy a tv-ből monitort faragjak
Max megramad a monitor, szívbajos nemleszek miatta, gyönyörű a képe, üzembiztosan megy, ergo nekem megfelel..bár nem ips paneles..de nemnagyon izgat fel.
-
lowzor
veterán
válasz
Dany007 #37600 üzenetére
Egy i5 2400-at mondjuk már fillérekért lehet kapni aprón és elég nagy teljesítménynövekedést látnál vele játékokban. Vagy egy 2500K sem drága és azt már húzni is lehet. P67/Z68/Z77 lap is egész olcsón kapható hozzá. Szerintem legalább egy ilyen proci mellett lenne igazán értelme a 7870-nek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest