Új hozzászólás Aktív témák
-
synthattik
aktív tag
Furmarkal nem vmi jó stabilitást tesztelni,az csak kínozza a kártyát.
Játékokkal érdemes tesztelni,de 1300/1300-on heaven alatt volt 68c-os max beállításoknál és 1.3v kellett hozzá.
Az alapfeszes tuningnál meg kb max 2-3 fok eltérés volt.
Általában a kártya nagy terhelésnél olyan 60 fok körtnyékén van. -
LordX
veterán
Nálam random időnként csonttá fagy a 12.6-tól az egész gép (és nincs reset gomb a házamon, qq). Ment vissza az előző.
Egyébként ajánlom, hogy reportolj bugot nekik itt. Ha azt látják, hogy egy bug csak kevés usernél jön elő, akkor nem fogják magas prioritással kezelni, úgyhogy minden problémát tessék reportolni. (Mondom én is mint SW fejlesztő, rühellem azt a usert, aki küldi a hatemail-t, hogy még mindig nincs kijavítva a hiba, amiről tudtam, hogy létezik, de csak belső teszt során jött elő, úgyhogy van fontosabb probléma alapon nem javítottuk ki.)
-
törölt tag
Persze.Én abszolút nem is szeretném tuningolni egy Mhz-t sem,és az alapórajeles változatot venném éppen emiatt,hogy stabil legyen.Csak ugye nem nagyon szeretném azt,hogy kiadok egy kártyáért 70.000 Ft ot és nem működik normálisan.Amúgy akkor nálad semmi gond nincs a kártyával ahogy olvasom.Tudom,hogy akela fórumtársnak is ilyen karija van és még ő sem panaszkodott,hogy gond lenne vele.
-
több oka is van!
1, Sapphire TriXX progi addig nem engedi húzni amíg ki nem kapcsolod!
2, HiS iTurbó dettó ugyan ez tehát ott is ki kell kapcsolni!
2, ha jól emlékezem az Asus GPU Tweak progi az órajel kitolást (Overclocking Range Enhancement) nem engedte amíg nem volt letiltva a ULPS
pedig ez a ULPS elvileg csak CF(X) rendszereknél használatos, ha minden igaz ez csinálja azt hogy a második VGA ha nincs 3D terhelés akkor teljesen kikapcsolja magát ha engedélyezve van az ULPS tehát valami energia takarékossági funkció a szerepe!
-
Tempileul
tag
Én itt vettem: http://hardverapro.hu/apro/sapphire_hd7850_uj_2_ev_gari/hsz_1-50.html#msg10
egy fórum társtól , remélem lehetséges a csere, kaptam rá két év garit.
Egy kicsit mindenki nézegesse meg akinek 7850-es e van a monitorát amikor az asztalon van főleg az alját és a tetejét, hogy van e ilyen hibája.
-
Tempileul
tag
Kolléga videóját mutatom meg: http://www.youtube.com/watch?v=v5eCR2hWUq4
Nálam is ilyen gond van , csak nem látszik ennyire, de egyébként beremeg a kép, mint amikor a régi crt monitort kapcsoltad be, csak itt adott időközönként.
Másik kolléga videója ez a legdurvább: http://data.hu/get/5138688/MOV_0128.mp4
-
törölt tag
-
synthattik
aktív tag
köszönöm a jótanácsot
,már bent figyel a masinában a 7850 oc sapphire,meg volt az első vantage teszt is majdnem 6970-es szintet üt meg pontokban,elég kecsegtető,azt majdnem kb 10 centivel rövidebb,annak akkora volt a doboza,hogy alig fért el a tatyómban ez meg kb eldölt benne és teljesítményben kb ugyan ott van.
hangja az kb nincs is,ugyhogy szntem meg ért pár ezret a csere -
Tom5
addikt
Semmi értelme 2006-el összevetni a két kártya tudását. Nem ad hiteles képet.
Itt szemezgess eredmények ügyileg.mod - főleg nem 1280-as felbontáson. Oda vegyél 7770-et.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest