- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
katt777 #48067 üzenetére
Na most játszottam megint,futott a játék rendesen,bár a nyári utcákon a sok textúra véget volt egy pici mintha lassulás érzékelhető de aztán nem,most meg egy lövöldözős részhez értem,megint totál belassult mint egy lassított felvétel ki kapcsoltam pár dolgot kiléptem aztán vissza akkor nem szaggatott közben mindent maxra vissza raktam csak az Apex Physx et kapcsoltam ki,aztán ezen a részen továbbjutva ezt is bekapcsoltam vissza és most minden maxon és bekapcsolva egy gyártelepi lövöldözésnél vagyok sok ember épület füst de szaggatás semmi,nem értem én ezt.Drivert nem mertem még telepíteni másikat most a 13.9 van fent a 13.12 őt azt szidták a 14.3 bétát meg hol dicsérték hol szidták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest