- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Ez most jutott eszembe ugye a hővezető pasztát ajánlott bizonyos időnként cserélni. Namármost ha van 2 év gari a kártyámra és én ezalatt újrapasztázom mert mondjuk úgy járok mint most hogy vacak a gyári paszta. Mivel nem egy nagy cucc újrakenni otthon is meg lehet csinálni. Olvastam valahol hogy azért is nem ragasztják le a kártyákat ilyen matricákkal hogy ezt meg tudd csinálni. Ennek ellenére ez garancia vesztéssel jár? Mert oké hogy szétkapom a kártyát de ha ilyen van hogy vacak a gyári pasztázás és kb 2 perc alatt otthon megoldom most küldjem vissza gariztatásra és várjak rá mittom én hány napot hogy megcsinálják?
Csak azért kérdem mert kb 2 hónapos a kártyám és ha valami gebasz lesz vele akkor most e miatt nem fogják cserélni vagy mittom én...Bár Magyarországn úgyis belekötnek minden vacakba...rosszul néztél rá vagy nem bal kézzel fogtad meg hanem jobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12GB
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest