- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadpool
aktív tag
haliho
nekem is 5850 toxic van és kifogástalan
most olvastam a bioscserét amit mondtál
azonnal lecsaptam a témáraén is feltettem. szerinted mennyit lehet kifacsarni belolle?
amugy majdnem mindent full full maxon 16 aa 8 msaa már kicsit sok neki néha beroccen
de szerintem ez a catalyst miatt van
amugy tényleg nagyon jo a kártya. csak kicsit drága -
TomiLi
addikt
Irigyellek titeket egy kicsit, (Téged, meg Robi BALBOA-t, meg akinek nincs gondja) de jó hallani, hogy van elégedett felhasználó, és tökéletesen működő konfig. Szeretnék majd én is csatlakozni hozzátok
Remélem összejön
Nekem az evga lap azért jött be nagyon mert egyszerű a tuning benne, nem kell hozzá nagy ész. A giga lapokat egyáltalán nem ismerem, az asus nekem túl bonyolult. Más vizekre meg nem eveznék. Sajnos korlátozva vagyok, mert nekem mATX lap kell. Sok választási lehetőségem így nem maradt...
Sajnos anno az egy hét alatt az evga lapot nem tudtam mindentéren kipróbálni, remélem beválik... -
Armor72
csendes tag
Hát reméljük, hamarosan "kiforr" a szoftveres háttér is , mert végül is a lényeg a játékok alatti teljesitményen lenne.
Amúgy nekem sokféle kártyám volt mindkét gyártótól (Az első P2-P3 as gépeimben nV karik voltak Geforce MX400/4200Ti
) és mindig volt egy korszak amikor választani kellett, mert bizonyos nagy cimek jobban mentek ezen/vagy azon. Minden attól függ, ki mit szponzorál a háttérben ugyebár.
Az NVIDIA viszont az átnevezösdi miatt nálam kivágta a biztositékot pár éve, úgyhogy hajrá Vörösök!!!!
-
zolisx4
őstag
Ja néha megkavarodik az ember kérdezte a srác hogy milyen a vga oda beirtam hogy asus ide meg hogy ati elkevertem ezért elnézést mindenkitől
eddig nekem a ref kártyákkal nem volt gondom pedig jó pár volt már
ceaser
Nekem a GA-MA790GP-DS4H alaplappal volt gondom hogy akadt rajta minden játék még a márió is és kiadtak egy új biost és mintha kicserélték volna onnantól megszünt a hiba ,de igazábol azt nem tudom hogy mi köze van hozzá de biztosan van mert csak azt frissitettem és azonnal jó lett.
Nekem előjött ez a hiba az Intel és Amd vel is de a 4890 es az jól megy mind 2 gépbe -
CptMisi
őstag
jaja
ilyen kis elírás miatt alakult ki ez a magasröptű eszmecsere
amúgy asusból is van rossz is jó is...korábban linkeltem egy képet, hogy az egyik legjobb gyártó volt a 48xx-GTX2xx korszakban meghibásodási arány alapjánamper zoli: jajjj, ez is CUDAr volt, ha jól értelmeztem
-
HaZsolt
őstag
Fanti, Giot. Az 5830-ban megmaradtak a ROP-ok az 50\70-hez képest (32) Egyéb dolgokat tiltogattak le SP TMU. Attól függetlenül feszemelés nélkül +200MHz plusz tuning nem semmi. Bír 225-öt is de azt magasabb ventifordulaton, ja és memória +350et bír... Az 5850 Alapórajelen mennyit kap? A mostani karim széttuningolva 15550-at , de van egy érzésem, hogy nemhajtja ki a procim
A Vantage-et Performance beállításokkal futtattam.
-
Blaze71
őstag
Előfordul az ilyen. Még a legjobb családban is.
Engem csak az bánt, hogy az FX-5000-em nem megy 3,2 GHz-en. Akkor lennék igazán boldog. Mondjuk ha veszek egy izmos hűtőt (valószínüleg TX3-at) és nem a gyárit nyüstölöm, megpróbálkozok ismét a szénnéhúzással.
Meg ugye a 620-as is mehet még 4 GHz-et, mert kisebb szorzóval 315-ös EC-vel még elindul a gép. Az meg elvileg már majdnem 4,1 GHz lenne.
-
Blaze71
őstag
Azért írtam, hogy aktív L3-mal, mert sikerült életre kelteni benne, mivel DENEB magos. Ennyit tud max:
Persze ez már nem stabil, de akkor is bír ennyivel bootolni a gép gond nélkül.
Csak Everest FPU teszten már elhasal. 3,7 GHz-en 1,4 V-al stabil, míg a 3,5 GHz-et tudja alapfeszen. Most az 5750 mellett 3,2 GHz-en megy, mert így még a 800 MHz-es memóriát sem kellett visszaosztanom. 2 V-on 984-en megy.
Fanti és Goldmen! Nektek is köszönöm a választ!
-
kasa85
őstag
ÉÉÉÉÉs siker köszi
Pont ezt hagytam ki belőle(Apply overclocking at system startup).A Battlefield Bad Company 2-nél meg rájöttem tegnap,hogy nem a 10.4 volt a hibás hanem a WIndows 7 Asztal összeállítás engedélyezése pipát kivettem és láss csodát nem csinálja,általában az Aero Engine is szokott szarakodni meg ha nem Redszer gazdai joggal indítom pl az Assasin Screed et a DRM miatt úgyhogy a Windows 7 leírva
A kék hibám meg egyre sűrűbben jön elő nem értem miért.
-
kasa85
őstag
Így utána nézve tényleg nem lehet rossz,szerintem kipróbálom milyen, természetesen áttanulmányozom+bemagolom nehogy Win 7 Format c: legyen belőle
Amúgy a MSI afterburner be csináltam egy profilt és beállítottam Windows al indúljon együtt,de az istenért sem akar elindulni mikor bejelentkezek betölt mindent a Windows 7 em külön elkel indítanom,de mikor gondol egyet a Win 7 el elindul ,de a ventim meg 100% on süvít mert csak akkor szabályozza le 25% ra amit beállítottam venti profilt a MSI afterburner ben, ha az elmentett profilra kattintok nekem 1 es apply és jobb oldalt setting ott a Fan és le okézom akkor áll vissza 25% ra enélkűl a ceremónia nélkül max on süvít a karim ventije mert a Catalys Centerben 100% használja az MSI afterburner beállítottak miatt.
-
kasa85
őstag
Gondolkodom még rajta mert jelenleg garis a canga talán megcsinálják alig 4 hónapos+ nem egy Tescoo-s minőségben amolyan közepes kiszerelés + minőség, árban a HD5850 hez közelít.Néha nemártana nekem is egy kis kikapcsolódás talán a gép is értékelné
Majd a Balcsira veszek egy Ati logós úszó matracot,hogy ott se unatkozzak gondolatban,elvonó kúrának jó lesz
-
CptMisi
őstag
nem tudom, én nem igazán hiszem el, hogy az így teljesít...legalább is eléggé meglepett
amúgy most jut eszembe BeLucZ hsz-áról, hogy ez az nv ati képminőség dolog mennyire érdekes...PH-s tesztben a Metro2033 résznél a különbség annyira feltűnő volt...nem csoda, hogy több az FPS nV-vel, ha egy olyan plafont, ahol jégcsapok lógnak le, repedéseket, és egyéb ilyen "erőforrás igényes" effekteket nem rajzolja ki igazán, hanem egy elmosódott textúra lesz belőle...most lehet, hogy én értettem félre, de heaven alapján a tesszallálás gyakorlati haszna az, hogy sokkal szebbek a térbeli effektek...nah most nem nehéz úgy sok fsp-nek lenni tessz.-val, ha így elcsalja a dolgot
-
CptMisi
őstag
nah erre kíváncsi vagyok...és ha mondjuk megveszem a T-Rad2-t vagy az MK-13at, akkor kell VRM hűtő is?
az már úgy húzósabb...
Gerisz: nem rossz...gondolom hangja nincs, ha ilyen alacsony fordulaton mennek a ventik +a többi venti elnyomja
kicsit már kezd zavarni, amikor kihallatszik a hangja játékok alattahelyett, hogy néznénk a zalaegerszeg-pápa rangadót, itt beszélgetünk...ilyen meccset nem szabadna kihagyni
-
-
CptMisi
őstag
tudom, de nekem még egy darabig nem lesz...nyáron felesleges, mert játszani egy-két órát, ha egyáltalán fogok, naponta...kivéve, ha szar idő lesz, de akkor meg nem lesz gond a nyári meleg
nem tudom, olvasgattam, és ott mondták, hogy ők nem azt vennék, mert nem olyan jó, meg nem tudom...aztán egyik helyen azt olvastam, hogy nagyjából a T-Rad 2 GTX szintjén van, vagyis jó, de nehezebb...
mondjuk én már csak olyan embernek hiszek, akinek saját tapasztalatai vannak...elkövettem már ezt a hibát ram vásárláskor, hogy személyes tapasztalat nélkül ajánlgattak....
Majd megkérdezem Engusz-t
-
CptMisi
őstag
-
kasa85
őstag
Nos meg gyüttem
Hát ez tényleg kemény menet volt az biztos.Egy jó darabig hozzá sem nyúlok mert a patika fog majd meg gazdagodni rajtam nyugtatók vásárlásából
Jelenleg a 9.12 őt raktam fel a Gigabyte oldaláról amit hivatalosan a karihoz adtak ki, állítólag stabil.Jelenleg tökéletesen megy,de majd hosszútávon kiderül.Ha valami gebasz van ti tudjátok meg elsőnek
A mai nap 2-szer álltam neki telepíteni Winfos 7-et hogy ki kísérletezem mivel nem fossa magát össze a karim.Ha valami jön majd lesem aki teszteli mert sajnos mostanában nem valami jók a Driver-ek mert sajnos elfelejtik ,hogy néha stabilnak is kéne mennie a karinak nem azon törni a fejüket hogyan lehet a Fermit beérni pár százalékkal.Mind ez szép és jó csak ha nincs megfelelő stabil alap a Driver-nek hiába húzzák fel a tetőt egy kis terhelés aszt összedől.
-
CptMisi
őstag
áááááááááhá
én szerintem nyáron összeszedek még valamennyi lóvét, és akkor egy kis hűtésfejlesztés és talán egy ssd, de lehet, hogy azzal inkább várok még
loool 4 darab 12centis ventit lehet rárakni?
Sárpac: 2000/2000?!
már ez sem gyenge...
-
kasa85
őstag
Bízom benne ,hogy jobb lesz mert a mai nap tiszta szívás volt.A 10.4 számomra nem volt a legjobb mert a Battlefield Bad Company 2 vel szarakodott.Letöröltem feltoltam rá a 10.5bétát.A Windows 7 be gyorsult boot oláskór,de mikor az asztal betöltött időnként szaggatott az egér alig ment odébb mintha lassított felvételt néztem volna.A játékok is 1fps el mentek fél órát az indításukat nézve.Erre feltoltam persze kipucolva minden a 10.3b drivert.A problémák megmaradtak.A gamestar honlapot nézve mintha a képek lent az alsó sarokban szemetelnének vagy mi a csuda.Nagyon remélem nem a kari adja meg magát.
-
CptMisi
őstag
ok, csak gondoltam kihívlak egy netkötekedésre...nem baj: "magyar nyelvel"
viccet félre téve, nem ctrl+v, hanem itt a smile-ok felett van egy ilyen: Kép, és ide bemásolod a kép címét
Shkiz0: saját bénázásom és kasa kolléga problémája révén már olvastam erről: [megoldás(talán)] fórum(pár ötlettel, lehetséges megoldással) -> ezek a 0x124es crashre vonatkoznak
a 0x9c-ről semmit nem találok (megoldásként), még windowsnál sem...remélhetőleg sikerül valahogy megoldani a 0x124est és elmúlik ez is.... viszont nálad is hasonló a helyzet, mint nálam, az ntoskrnl.exe többször is szerepel a Caused by résznél, csak nálad még a Hail.dll is, amiről megint csak olvastam valamit, és mindjárt be is linkelem
-
CptMisi
őstag
Jobb katt a képre, kép címének másolása->kép beillesztése...
Nana, nem azt mondtam, hogy helytelen, hanem azt, hogy sokkal szebben hangzik...Sárpac: majd, ha kizártam a ramot(magyarul kicseréltem), és továbbra is fennáll a hiba, akkor írok az arcnak, itt PH-n vettem, és ő érvényesíti a garanciát a nagykernél
én is inkább attól tartok, hogy a nagyker rámondja, hogy ez bizony jó
-
kasa85
őstag
Némely pontban egyet értek veled ,de nem olvastad el a hsz eket amit írtam figyelmesen.Első az Nvidiára írtam azok sem tökéletesek ,de kevesebb a szemét mint az Ati náll.Amúgy kompatibilis a gép + úgy kitakarítom hogy még enni is lehet róla
Ccleaner+Windows 7 Manager+Driver Sweeper csökkentet módban+ vissza törlöm az összes megmaradt Ati szutykot kézzel könyvtárak ilyesmi.Amúgy most akartam tolni a 10.5 el a Battlefield Bad Company 2 de az istenért sem akkar 3d be váltani szaggat mint az atom
Ki próbálom a 10.3a azt meglátjuk.
-
kasa85
őstag
Végül is lehet így is nézni.Csak ami jó az a legfrissebb játéknál nem biztos.A frissebb el megy normálisan az a játék ami szar volt a régebbivel,de ha kitoltam akkor játszok a másikkal akkor meg ahhoz szar a friss akkor jöhet uninstall azt jöhet vissza a régi.Sajnos jelen pillanatban nem tudok olyan drivert ami tökéletesen menne a legújabb játékokkal lásd a Battlefield Bad Company 2 töltése ,szaggatása+ multi alatt a kilépkedése a stabilnak vélt 10.3 al vagy a frissel a 10.4 Tom Clancys Splinter Cell Conviction kilépkedése képhibái sorolhatám ide a GTA 4 + a kieg, stb,stb.Ha lenne arany középút akkor azzal is meg elégednék míg nincs jobb,de sajnos nincs.Ja igen ha már egy frissebb driver amit kiadnak régebbi játékokhoz felmutathatna némi pozitív változást ezt elvárja az ember,és nem a vissza fejlődést, vagy ne legen friss legyen minden béta mert az köztes nem biztos ,hogy megy velük.
-
tzsolesz
nagyúr
Az nagy gáz, hogy én a 8.12-essel nyomom még ma is? Minden friss játék megy úgy mint a vaj, és nincs driver gondom. Mondjuk én azok közé tartozom, akiknek még sohasem volt driver gondjuk (kivéve a GTA4-el, az fekete textúrás volt a régi driverekkel), így nagyon sokat nem tudok hozzáadni ehhez az urban legend-hez.
Nem, még mielőtt mindenki azzal jönne, hogy de hát nekem 4850-em van, nem az itt a lényeg. A 4670-esemhez még hivatalos driver sem volt amikor megvettem. Megjelenést követő második nap vettem meg magamnak és öcsémnek is. Öcsém nem nagy guru, de még talán mindig a 8.7-es driverrel (gyári CD-én lévő fostalicska) nyomná, ha nem szóltam volna rá hogy ideje lenne cserélni is azért azt a drivert - kb. 2 hónapja.
A létező összes játékot kijátszotta idáig ami csak valamit is számít a játékiparban, és semmi gondja nem volt vele.
Ehhez csak ennyit.
Jó tanács mindenkinek: figyelmesen távolítsátok el a régi drivert, néha telepítsétek újra a winfost (hiszen az már beavatkozás nélkül is képes magát összehányni), tuningoló program eltávolítása után tegyétek csak fel a friss drivert (az ATI erre azért érzékeny), és ne teleszemetelt, vírusos gépet használjatok. Ennyi a titka mindennek, és szépen menni fog nektek is minden a maga megszokott útján mint nekem, és a sok ezer tesztelő weboldalnak, plusz a sok ezer elégedett ATI tulajnak.(#11246) CptMisi nah, erre meg már ki sem tértem direkt. Megfogadtam, hogy az Nv-ről rosszat nem mondok, mert sok általam tisztelt júzerrel ezért már nem leszek rosszban.
Mindenki maga dönti el, hogy milyen kártyát használ. A cél egy: Légy vele elégedett, a gyártók úgy is rajtad fognak meggazdagodni, és úgy is a te pénztárcádat fogják zsugorítani. Mindegy, hogy ATI, vagy NV. -
kasa85
őstag
Akkor ebből a szempontból minden téren jól jártál.Majd én is tolok neki egy kis kakaót ,de még ráér felesleges úgy érzem széthajtani a karit nincs mi annyira megfogná.Nagyából sikerült belőni a venti fordulatot.Játékok alatt max 61-62C fok,Furmark v1.8.2 minden extra rátolva is max 74-76C fok max 60-70% os venti fordulat mellet.Néha zavaró a venti hangja nem mintha annyira suhogna inkább magas frek hangot brodúukál,de még nem vészes.
-
Sárpac
nagyúr
Köszi!
Sokáig ez sem lesz, bár a hétvégén lesz időm megmoddolom a hűtését, mert könnyen szerelhető(ezért tetszik a hűtése nem kell 15k batár hűtő+ba gyárilag rajta van már a 4heatpipe) és dobok rá 2db 9cm-est! Szerintem -10-12C biztos hogy hozni fog hangja pedig 0 lesz, mert a 8800gt zilent hűtése is hasonló volt és a 90mm-es venti bezony jóval erősebb volt.
-
CptMisi
őstag
igazából anno a vistánál volt szerintem a legrosszabb ez a módszer...volt ugye a béta teszt, ami nem a végleges termék, ez egyértelmű, de valakiknek nem tetszett...megírták neten a kis blogjukba, elmondták a barátjaiknak, ismerőseiknek stb., és kezdett elterjedni egy Mekkorasz@rawindózpista történet...igazából nekem nem volt vele gondom, sőt nagyon szerettem, de mindenki csodálkozott rajta, hogy én ezt a sz@rt használtam....és a végén már meguntam, és megkérdeztem tőlük, hogy használtak -e/láttak -e valaha vistát...a válasz nagy hallgatás volt...
Persze van alapja például az Inno3D-vel szembeni ellenszenvnek, vagy mondhatnám éppen a point of view-t is...Nekem van egy HIS márkájú 9200 SE-m, egy 2,5*2,5es kis passzív borda van rajta...nagyon király cucc
ha már leírtam, akkor azt még megkérdezném, hogy hogy lehet az, hogy anno én ezen még CoD2-ztem, múltkor meg a PetSoccert próbáltam poénból és nem ment rajta
annak, aki nem ismerné
halál f@sza játék, próbáljátok kimekkora gólt lő a medve 1:03-nál
-
CptMisi
őstag
igazából azt nem értem, hogy lehetett egy referencia, játék nélküli asus 5850 10-15ezerrel drágább, mint egy sapphire dirt2kuponos 5850....persze akkor még mind2t lehetett kapni...aztán mikor én akartam venni, addigra egyrészt sehol nem volt igazán, nekem meg mindegy volt milyen márka, és végül is jó áron hozzájutottam az asushoz
én sapphire-ről is sok jót hallottam, aztán egyszer azt mondták nekem, hogy a Vapor-Xes 4850ek sz@rok -
Bluegene
addikt
az sem igaz, haveromnak asztalija van 102 cm-es tévével(lehet nem pont ekkora de jó nagy)
bluetooth-os bill és egér, gyors gép(E5200 proci, 9600Gt), óriási kijelző, 5.1 hangzás, ágyból lehet nyomatni
ezzel sztem bármilyen noti class numero secundo
multimédiában, ha látnád tudnád
-
CptMisi
őstag
azért én úgy hallottam, hogy gtx470el is "dadog" a furmark...
amúgy én még sehol sem vettem észre...furmarkot meg nézegesse az, akinek jól esik...nem is értem, mi ez a nagy probléma...egyáltalán minek foglalkozni azzal, hogy egy tesztprogram meg-megakad néha...játékoknál más a helyzet...de egy tesztprogram? még csak nem is egy Mark Vantage vagy valami olyan, aminek az eredményével villoghat az, aki akar
de ha meg tudja nekem bárki is magyarázni, hogy miért akad fent valaki ezen(furmark), akkor azt megköszönöm...
-
zolisx4
őstag
Erre egyszerű válaszolni a 4870x2 es tuta normális FPS mellett FullHD ban és teljes grafikai beállitásnál futtatni a játékot ,
Volt hogy 60 fps is volt de 15 re is vissza esett .
A 4890 es az még most is megy az egyik gépembe ez sem birja ugy mint a 4870 es egyszerűen kevés .
A 4890 hez képest kb 20-% al erősebb az 5850 es ,ez lehet hogy csak nálam van másnál ez eltérő lehet ha a proci húzva van vagy hasonló .
A 4870 x2 és a 4890 es nagyon ingadozó FPS mutat ,az 5850 es sokkal egyenletesebb és stabilabb .
Azért et a két kártyát emlitettem mert ez volt a legerősebb az 58xx sorozatig .
Igazából eltérés a 4xxx sorozatban a kártyák között és teljesítmény ugrás elég kevés ,egyedül ahol látni lehetett eltérést ,az a 4870x2 es magasan verte az összes kártyát de ez nem is meglepő.
De az is érdekes hogy a 4850x2 es kártyát pedig a 4890 es veri el kb 10% de nem mindenhol volt hogy az x2 es előnye megmaradt de ez ritka volt . -
Borkai
tag
Alapjáraton az a véleményem, hogy a referenciát az AMD csinálja, az tuti jó is, nem hallottam róla rosszakat, esetleg a hűtés az amit néha jó ha lecserélnek a gyártók.. De ha nagyon megkutyulják a dolgokat abból csak hibák vannak, ahogy látom a fórumokat. Nem azt mondom, hogy nem értenek hozzá.. A legjobb egy minőségi alkatrészes referencia lap lenne, egy igen durva és halk akár 3slotos hűtővel
vagy gyári vizes blokkal és agyon húzott órajellel
-
zolisx4
őstag
A HIS 5850 ...ugyan az a felépitésű hűtés van mint a 4890 es HIS en nagyon jól hűt csak borzasztó a hangja .
A második Sapphire 5850 hűtése a 4890 New Design alapjaira épul ami az egyik legjobb hűtés legcsendesebb és a legjobb hőfokot tudta a 4890 nél, valószínű igy van ez az 5850 nél is ezt a tipust megéri megvenni .
PowerColor az a minőségéről nem nagyon volt hires de ez lehet változott de én nem vennék , de olcsóbb is mint a társai. -
Zoo123
senior tag
"Csak tesztekben szoktam feltolni egyébként alap órajeleken szalad a kártya ez a Toxic-nál 765/1125. "
Hohohohohóóóó, tedd csak fel 850/1200-ra szeretni fogja, az enyém minden gond nélkül viszi!
"Megnéztem milyen felbontásban játszol, szép a tévéd
bittos élmény 81cm-ben játszani. De gondolom nem 50cm-ről nézed."
Köszi!
Sokáig egy 17 colos TFT-vel 1280x1024-ben nyomtam, de aztán gondoltam újítsunk és az 1680x1050-es felbontás nem tűnt olyan hűdenagy ugrásnak, akkor már Full HD, de ne 23-24 col mer' az olyan kicsi, legyen jó nagy, de jó lenne rajta Blueray-eket is nézni, ígyhát lett belőle egy 32"-os FullHD TV.
Netuddmeg: Lefostam a bokám amikor megpillantottam a Crysis-t Full HD-ben Ultrahigh felbontáson, játszható fps-el.
A Dirt2 se semmi élmény nagyképernyőn kormánnyal!"Egy kérdés neked még a referencia Sapphire van vagy pedig ez?"
A referencia, de ez is halkabb mint gondoltam, hűvösebb mint amire számítottam, és jobban szalad mint reméltem!
#10878 Sárpac:
"Meg kell várni a catalyst 10.5-öt mert abban új shader fordító van, nálam 10.5-el semmi sem akadozik még a furmark 1.8 sem viszont még vannak bugjai sajnos."
Nagyon remélem hogy azzal már a TDU sem fog akadozni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest