- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
faranus #14253 üzenetére
Szia.
Kicsit topikot tévesztettél, de válaszolok. Mind a kettővel jól jársz, tekintve, hogy szinte azonos kategóriát képviselnek.
AMD megoldása olcsó, míg Intelé kicsit drágább, itt-ott erősebb és jóval kevesebbet fogyaszt -> hűvös, nagyobb tuningpotenciál.
Mind a kettő amennyiben nem AM2+ vagy AM3 ill. s1156 foglalatú alaplapod van alaplapcserével jár, AMDnél még a DDR2 ramok haszonsíthatók, de valószínűleg DDR3ra lesz szükséged.
Üdv. LW -
CptMisi
őstag
válasz
faranus #12916 üzenetére
4890eket általában jól lehet húzni, ha valami jobb fajtájú hűtés van rajta, mint például iCooler x4, akkor nem kell tartanod túlmelegedéstől...persze, ha valami zárt dobozban van, akkor lehet baj....
amúgy én tudom rosszul, vagy a 4890 alapon is pariban van az 5830cal
-
Giot
addikt
válasz
faranus #11608 üzenetére
A 400w-os FSB-vel nem kísérleteznék. Nem rossz de oda már elkél valami komolyabb jószág, nálam egy 550w-os Chieftec szolgálja ki a gépet és ezt is szépen meg tudja szívni, főleg ha tuningrol van szó. És hát ugye a Toxic arra készült (eleinte én is alapon akartam hagyni de olyan órajeleket sikerült elérnem vele feszemelés nélkül hogy szinte felesleges lenne kihagyni a lehetőséget egy kis tuningra mondjuk a belőni az 5870-es órajeleire)
A prociról már leírtam a véleményem és 1et értek CptMisi (őstag nocsakegyedi arcképet neked) fórumtárssal.
-
CptMisi
őstag
válasz
faranus #11608 üzenetére
Attól függ...teljesítményben csak akkor van előrébb mondjuk egy i5 750 egy x4 955nél, ha nem játékban nézzük, ott =...
AMD procik többet fogyasztanak, de amennyivel többet fizetsz egy i5ös konfigért, mint egy phenom 2esért, az jó ideig fedezi azt a +20-30WattotMrZwack: Corsair HX 520at választanám, ha az ár nem számít...ez moduláris is, ha jól emlékszem... ez még jó ideig elég lesz, és még marad benne szufla a jelenlegi géped kiszolgálása közben...
players111: Úristen, milyen áron adod te a 4890et?
-
Воланд
titán
válasz
faranus #11599 üzenetére
Érdemes elolvasni: PH! táp teszt.
-
Воланд
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest