- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
amper zoli #11538 üzenetére
"Bocsi, hogy beleszólok
"
Azért van a fórum, hogy gyűljenek a vélemények, tapasztalatok.
Korábban is volt amúgy 1-2 driver, amiről elég sokan panaszkodtak... Én mondjuk 2-4 havonta cserélek csak drivert, hacsak nincs rá komolyabb okom....Amúgy pont azért nem is cseréltem le a 4890-em 5850-re korábban... Mikor láttam, hogy már javították a kezdeti hibákat, és már jó volt a sebesség is, váltottam, addig meg élveztem a kiforrott technológia előnyeit.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11528 üzenetére
Nálam is jó és nincs mikroszaggatás, bár érdekes mód a 10.4whql-ből lévő távoli textúra átfedés hiba megmaradt pl cod5-ben nem mindenhol egyes pályákon egyes helyeken.
-
HSM
félisten
válasz
amper zoli #11523 üzenetére
Ja, jól hasít, csak nem valami stabil.... Nekem 2 kockásképes és 1 feketeképes fagyim volt vele 1 óra alatt.... Visszaraktam a 10.4-et, azzal újra minden ok.... De jó lessz ez, ha kijön véglegesre.
Ezt bírom az ATI-ban, van látható fejlődés rendszeresen....
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
amper zoli #11521 üzenetére
Köszi!
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11517 üzenetére
Kétlem inkább a programozók.
-
amper zoli
tag
válasz
amper zoli #11513 üzenetére
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #11504 üzenetére
? nem értem teljesen....
GTX480 hány pontot ér el? -
petrusz82
aktív tag
válasz
amper zoli #11490 üzenetére
Engem annyira zavar, hogy játszhatalannak tartom! De ezek olyan mikro akadások, amik szinte folyamatosan fellépnek, pedig nem alacsony az fps. Mintha valahol írta volna valaki az oldalon, hogy pl a furmark alatt vannak ilyen szabályos időközönként fellépő akadások. Lehet ez is hasonló.
-
Giot
addikt
válasz
amper zoli #11476 üzenetére
Furmark-al stabilty teszt xTreme burning és meglátod mennyire tudja kordában tartani, a hűtés a kártyád. Egyébként szerintem általában a VRM-ek hűtése szokott a szűk keresztmetszet lenni.
-
Toninho13
aktív tag
válasz
amper zoli #11478 üzenetére
Pedig tényleg iszonyatosan esik...Visszaveszi a feszültséget,órajelet...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11476 üzenetére
Ahogy kilépsz kb 1másodperc alatt 10-12C esik a maghő!
-
HSM
félisten
válasz
amper zoli #11472 üzenetére
GPU-Z-vel nézted a max-ot játék közben, vagy mikor kiléptél volt ennyi? Játék közbeni max-nak nagyon durván jó.... Pláne a 64-70 fok... Ez kicsit túl szép, hogy igaz legyen, az 5850-em is jóval melegebb ennél...
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #11453 üzenetére
Hát igen mindig van valamit tanulni
A mai nap folyamán nagyon értékes segítséget kaptam 1000hála mindenkinek
:Útóirat a canga golyóit azóta is keresem
-
amper zoli
tag
válasz
amper zoli #11342 üzenetére
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #11339 üzenetére
Köszönöm
Amúgy most lestem meg nem hiszem,hogy lesz nekünk is mert a Yorkfield nem támogatja ezt a Turbó módot.
Link
http://ark.intel.com/Product.aspx?id=33924 -
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #11313 üzenetére
Még várok egy kicsit tesztelek messze van még nap nyugta
Újra ithon
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #11308 üzenetére
No itvagyok
Sok újjat már én sem tudok írni a világ nyolcadik csodájáról amit ne tapasztaltunk volna,habár kitudja manapság minden szar megtalál
Még 1-2 drivert letolok aztán tesztelem mert ha tényleg szar a kari akkor próba a GTX470 legalább nem kell szolizni menni ha leveszem a ház oldalát
Az a igaszság,hogy inkább éni az Ati oldalon állok ,de lehet kipróbállom számomra a sötét oldalt is hátha jobbra fordúlnak a dolgok.A karival semmi bajom mert tökéletes amire használlom csak a Driver ek nelenének ilyen fostalicskák.Várok a végleges 10.5 re azt meglátom mi lesz ha nem változik semmi akkor olyan mint a magyar politika igérnek ,de mindig az elenkezőjét mutatják fel.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #11249 üzenetére
Egyetértek jelen állás pontom szerint gáz némelyik játékkal.Most a 10.5 öt tesztelem remélem jó lesz.Már pozitív,mintha gyorsabban töltene be a Windows 7em.No mentem Battlefield Bad Company 2 Multizni remélem még tudok
Majd benézek később.
-
madgie
titán
válasz
amper zoli #11206 üzenetére
Fenéket, az átlag alkesz gyakran töri a szemüvegét
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #11199 üzenetére
Mekkora fiad van??
Az én lányaim 13 és 3,5
A nagyobbik tavaly kapott tőlem egy pc-t, de már a Sims-3 hoz kéne neki fejleszteni...jövőre ballag....s finoman megkérdezte : -apucikám! Vennél nekem ballagásra egy laptopot? .....no comment
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #11195 üzenetére
A család, gyerek, meg a jelen gazdasági helyzet okozta nehézségek azért rendes visszatartó erők ám!
-
petrusz82
aktív tag
válasz
amper zoli #11129 üzenetére
Igen, 10.5-öt ki akarom próbálni. Bár kicsit furcsának tartom a méretét. Szeretném tudni, hogy a windows esetleg gyorsabban indul -e el, mint a 10.4-el. Mert azt vettem észre, hogy amióta ez a 5850-es kari van a gépben, azóta az 50 másodperces boot idő megnövekedett kb 100 sec-ra. Számos külföldi fórumon olvastam arról, hogy az 5xxx széria nagyban megnöveli a rendszerindulás idejét. Egyébként ezen a problémán túlléptem volna, ha az alvó állapot működne. De sajna az sem jó. Ezzel kapcsolatban egyébként számos helyen érdeklődtem, de érdemi választ nem kaptam rá. Az üdvözlőképernyő elég sokáig "köröz", előtte meg van egy 5-10 másodperces fekete képernyő is.
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #11090 üzenetére
hát most 10.5b-vel is volt kékhalál....én nem értem ezt az egészet...ez a windows is egy nagy rakás sz@r...megoldáskeresés semmit nem csinál, de akkor meg minek van? hogy úgy látszódjon, hogy nem sz@rják le a usert? azt se tudom mi baja, hol ilyen, hol olyan okkal indul újra...
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #11050 üzenetére
Külön tedd fel a drivert és a ccc-t nálam is kavart 2óráig szenvedtem vele!
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #10887 üzenetére
Valamit még megpróbálok mert nem jó amit küldtél már próbáltam egy jó párat a régebbi között is.
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #10868 üzenetére
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #10829 üzenetére
Hali.Sajnos nem tudom szerintem ffodi hátha tud segíteni neked ez ügyben.Nekem meg a GPU-Z nem akar felmenni csak akkor ha az eszköz kezelőben letiltom a GT220 as karimat.Így nem tudom milyen beállításokon megy a GT220 meg a HD5870 es karim
-
kasa85
őstag
válasz
amper zoli #10798 üzenetére
Nekem is a CPUID CPU-Z 1.54 64bit-el megy.A régebbi Cpu-Z ki fagyogat lent amit linkelek az nem.
http://usite.hu/prg/CPU-Z64 -
BullKoxa
őstag
válasz
amper zoli #10798 üzenetére
Nem normális,tedd fel az Cpu-z 1.54-t nekem jól látja az Ati & az Nv-t is
.
-
Colos1
őstag
válasz
amper zoli #10775 üzenetére
Sokkal többet nyersz a Physx -en, a nem Physx -es játékoknál meg max. 3-4 FPS -el kevesebb lesz. De szerintem 70 helyett a 66 nem hiszem hogy zavarni fog, főleg hogy illik bekapcsolni a függőleges szinkronizálást.
-
Colos1
őstag
válasz
amper zoli #10773 üzenetére
Szerk.: én is a kereső segítségével találtam meg...
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10763 üzenetére
Akkor Te is kemény vagy!
-
Televan74
nagyúr
válasz
amper zoli #10760 üzenetére
Igen, de csak a GPU -s oldalon, a másik oldalon ragasztani kell.
-
Zoo123
senior tag
válasz
amper zoli #10740 üzenetére
"Csak az a 8x-os bántja a szememet"
Hát erre most mit mondjak: Ne nézegesd, játszál vele!
-
Gerisz
addikt
válasz
amper zoli #10737 üzenetére
Sokat nem veszítesz vele egyébként.
-
Zoo123
senior tag
válasz
amper zoli #10737 üzenetére
"Mi a megoldás, hogy újra 16x-os legyen az 5870?"
Vedd ki a gt240-et!
A gyártó honlapja szerint Link
"Expansion Slots
2 x PCIe 2.0 x16 (single max @16,dual @ x8 speed)
3 x PCIe x1 ( the PCIEx1_1 (black) is compatible with audio slot)
2 x PCI 2.2 "Tehát ha 2db videókártya van benne akkor mindegyik 8x, 8x sávszélességet kap.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #10656 üzenetére
197.13 felteszt, aztán csökkentett mód 1.2 patch, majd a különleges patch, restart fizix be és kész is!
-
Sárpac
nagyúr
-
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #10603 üzenetére
Húú, ez a kedvenc képem.
Én is kipróbáltam egyébként ragaszgatással állítani a sávszélt. A dolognak annyi a hibája, hogyha úgy ragasztom le mint ahogy a képen van, akkor nem ismeri fel a karit.
Kerestem egy full pci-e érintkezőkiosztás, azalapján ragasztagattam le, de úgy sem volt jó. Aztán a végén rájöttem, hogy a GPU felöli oldalon az utolsó két érintkezőt nem szabad leragasztani(balról-jobbra haladva az utolsó, ahol a bal szélső az első
). Így már működik és tökéletes, gondoltam megosztom mindekivel, mert eleinte engem is szétvetett az ideg.
-
Sárpac
nagyúr
válasz
amper zoli #10587 üzenetére
Elvileg 5volton megy csak a drótokból ítélve piros fekete és slusz szabályozni nem hiszem de még a fordulatot se hiszem hogy látni.
-
Giot
addikt
válasz
amper zoli #10364 üzenetére
Saját tapasztalatom az LCpower 550W-el a következő:
2 évvel ezelőtt volt ilyen tápom akkor kölcsön kaptam tesztelgetni egy 3870X2-őt. Elkezdtem a Crysis-al játszani már nem tudom pontosan mennyit ment vagy 1 órát. És egyszer csak pukk valamit kilőtt hatul apró füstcsík kiséretében. Persze akkorra már letelt a garancia. Gondolhatod hogy megállt bennem az ütő nem kis érték dolgozott a gépemben. Szerencsém volt nem rántotta magával az egész gépet. Másnap elmentem és vettem egy 550W Chieftec-et órákat játszottam vele gond nélkül és jelenleg is szolgál a táp. Igaz már nem nálam (mert az előző gépemet egyben eladtam) De a jelenlegi gépembe is ilyet vettem. Egy baja van hogy hajlamos zajongni ,ha nagyon elkezdi valami az áramot kérni, a magas fordulatú venti miatt.) Szóval legyen egy jó táp a gépedben és nyugodt lehetsz.(#10341) Zoo123:: Dx11, win7
(#10366) CooLM@$TeR: Nálam EZT (katt a képre ott vannak a hőfokok is) tudja a Toxic feszemelés nélkül. De Vapor-X-el nincs tapasztalatom. (mondjuk lehet hogy válogatott chipeket használnak a Toxic-hoz a Vapor-hoz meg nem persze ez csak egy feltevés, de valami alapján biztos eldöntik meik megy Toxic-nak melyik Vapor-X-nek.)
De mindkettő jó s jelenleg nincs szükség arra hogy komolyan tuningolja a delikvens mindenhova elég alapórajelen is. Nálam is csak a kíváncsiság a hajtóerő hogy mennyi a vége (de feszt nem emelnék annál jobban féltem) Szerintem simán hozza a Vapor-X a Toxic órajelét és annál jóval magasabbat is.
-
ffodi
veterán
válasz
amper zoli #10350 üzenetére
Szerintem, ez az LC-Power nem egy komoly táp, szóval mindenképp cseréld, le , ha komolyabb dolgokban gondolkozol.
Nekem pl a teljes rendszer üresjáratben(proci 4240-en ram 2120-on, 2 vga, stb....) 220W-ot zabál kb. Terhelten 400+W, de 500 így sincs, még ha tuningolom a vga-t akkor sem.
Egy minőségi 600/650W-os táp szerintem bőven elég. És hogy mi a minőségi?
Gigabyte, Corsair, FSP, Nexus, Zalman, Enermax, , és még van 1-2.......Chieftec-et nem ajánlanám, főleg, ha van szünetmentesed. Nekem nem működit rendesen a szünetmentesem, ha cheiftec táp van a gépben(coolinkal sem jó). Szóval ez is egy szempont.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
amper zoli #10343 üzenetére
Helyesbítenék: Ha van rá pénzed, akkor zalmant, ha nincs akkor fsp-t.
-
RI/OS
addikt
válasz
amper zoli #10343 üzenetére
Az lc-power is csak egy tápnak csúfolt ipari melléktermék.
Normális tápot kell venni, nem ilyen szutykot.
Ha van rá pénzed, akkor corsairt, ha nincs akkor fsp-t.
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #10332 üzenetére
Hmm...a mostani tápoddal is elmenne, de én nem bíznám rá a gépem...lehet, hogy később jönne csak elő probléma, láttam már olyan tápot, ami nem volt egy éves, 400watt volt ráírva, és egy 200wattot sem fogyasztó gépet majdnem pihenőbe küldött, már füstölt mikor haver észrevette....
850W nagyon sok, még egy 5870CFX-nek is
nem az 550W a gond, hanem a táp márkája
de a táp topikban jobban értenek hozzá, lehet, hogy csak én vagyok ilyen "beszari" ezzel a táppal kapcsolatban
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10339 üzenetére
Mi is nagykerezünk is, bár nem mindenkinek, de kedvezményt tudok adni, természetesen!
Üdv! -
Perillustris
senior tag
válasz
Ez erős túlzás a fentebb leírt konfigurációhoz. A tápos topikban részletes segítséget tudnak adni.
Egy jó minőségű 550W-600W-os tápnál biztosan nem kell nagyobb és drágább, és ebben már van tartalék is.
-
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10336 üzenetére
Gyere be pécsre, adok én neked jó áron jó tápot!
Meg Gt220 is van több fajta. -
Goldmen75
őstag
válasz
amper zoli #10333 üzenetére
Sajnos igen, igaza van!
Olyan mint a HKC tápok pl.
Corsair, chieftech, gigabyte, fspEzekkel érdemes foglalkozni, elsősorban a corsairral.
-
Goldmen75
őstag
válasz
Üdv!
Ha nem tervezel 2-3 VGA-t a gépedbe, akkor nagyon is felesleges!
Inkább egy Corsair 550-vagy 650W!!! a modularitás nem fontos, de ez a te döntésed. -
Perillustris
senior tag
válasz
amper zoli #10288 üzenetére
Azzal a táppal ne kockáztass. Az LC5550 egy hulladék. ~300W-ot tud stabilan, ami vicces kategória. @stol
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #10288 üzenetére
LC Power nem egy márkás cucc, kérdezz rá azért...bár ha most elviszi az 5870el a gépet, az a +40watt sem biztosan okozna gondot, de nem érdemes kockáztatni
Giot: szerintem is hagyjuk
-
CptMisi
őstag
válasz
amper zoli #10263 üzenetére
Hy!
Jó kártya, physx-re megfelel, de a mostani játékokhoz elég egy kisebb kártya is, például GT220...tesztekben például jobban kijön az előnye egy kisebb kártyával szemben, játékokban szerintem nem fogná vissza a gt220 az 5870et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest