- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
válasz
NastyHUN #780 üzenetére
Steam-es, nem tolom virágboltival soha.
Ami furcsa, hogy decemberben vettem meg ezt a kártyát, azelőtt soha nem volt gondom vele (baromi keveset játszom), most ugye újra kellett tennem az egészet az új rendszer miatt, tehát a Hitman is új és mégis fagy. Mondjuk az így belegondolva lehet, hogy én fent hagytam a "régi" Hitman-t és amikor a Steam-en letöltöttem újra, akkor ugye nem szó szerint installált egyet végig, hanem csak végigfutott a csúszka, kirakta a parancsikont és szevasz, játszhattam.
-
Geryson
addikt
válasz
NastyHUN #725 üzenetére
Örök hála Kolléga!
Az az igazság, hogy egyrészt nem is igazán foglalkoztam ezzel a dologgal a másik meg, hogy a 7990 az első ATI kártyám, eddig mindig NVIDIÁ-s voltam és ott valahogy ügyesebben fel volt építve az oldal (vagy csak én nem voltam ennyire lusta). Most letöltöttem, megnézem, hogy fagy-e a Hitman (amivel kb. fél évente játszom szintén vagy 1 órát sajnos)
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
NastyHUN #689 üzenetére
Nalam a dolog ugy kezdodot hogy lecsereltem az oreg Asus FHD kijelzomet egy Benq 144 Hz-esre, aztan indult a baj. 144 vagy 120 Hz-en minden jatek inditaskor kekhalalt kaptam. Utanaolvastam a forumokon es a 7990 tulajdonosok 80 %-ban panaszkodnak hogy nem mukodik a 144 vagy a 120 hz. Ezert eladtam, 290X-et szerettem volna de megis 780-at rendeltem, mert :
- nem volt rendes costum hutesu 290X akkor meg a boltokban, kartyanelkul nem lehettem mert nincs IGP a 2011-es processzorokban
- par gyereknek a forumokon problemazott a 290X is 144 Hz-en
- a monitorom tamogatja a 3D Vision-t, aztan ha mar kartyat valtok olyanra valtok amivel tudok jatszani 3D-ben is.Nem vagyok sem AMD sem NV fanboy, lehet a kovetkezo kartyam Radeon lesz.
Azert meg kell hagyni, nekem nagyon hianyzik a 7990. Eros, brutal kartya volt, a 780 elegge visszalepes a 7990 utan.
-
MPowerPH
félisten
válasz
NastyHUN #650 üzenetére
2db 7990 ongyilkossag... Megfozi az egyik kartya a masikat. Nekem csak az a 280X volt alatta, ami kozel nem termel akkora hot, de a 7990-en mindegyik GPU 96 fokon ment, VRM-ek 130-on, ugy hogy kozben folyamat visszavette az orajelet, ami az FPS-ben is azonnal meglatszott.(pedig bitang hazhutest kapott...)
A megoldas az lett, hogy a 7990 ment alulra, most a 280X-en vannak a monitorok. Most az is szenved, 20 fokot emelt a GPU homersekleten az, hogy alatta bent van ez a szorny.Szoval en lebeszellek errol...(persze ha vizezed, akkor ilyen gondok nincsenek, bar tuti dupla kort epetinek a ket kartyanak) Es egyebkent sincs sok ertelme, az a 4. GPU mar alig ad valami pluszt.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest