- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
NastyHUN
csendes tag
válasz
ricshard444 #692 üzenetére
Asszem a gyári az 1.13 V
Közben olvasgattam kül. külföldi fórumokon és ott 1.09-et javasolnak sokan akik ugyanilyen kártyát használnak bányászatra
Szerintetek az a 0.04V különbség valóban ennyit számíthat ?
Azt írják, hogy alacsonyabb hőmérsékleten is megy a kártya (4-5C-al alacsonyabban) ill., hogy akár 100-150W-al is kevesebbet eszik.Jelenleg nekem 1 kártya megeszik 600-650W-ot !!! (És 2.-t dolgoztatok, nemsokára pedig jön a 3. ! ;c)
Ha nyernék egy 100-ast kártyánként, az nekem napi akár 5-7 KW-ot is spórolna
(Havonta közel 200 KWH amit meg lehetne így spórolni, kb 8000 HUF) -
DieHard
senior tag
válasz
ricshard444 #647 üzenetére
Ja, tényleg, én állitottam át. de hogy minek... Köszönöm!
-
NastyHUN
csendes tag
válasz
ricshard444 #649 üzenetére
Ahh, ok. Valamit félreértettem(olvastam) akkor.
Köszi a gyors választ.Nekem jelenleg 1db 7990 van bent, de nemsokára jön hozzá a másik és úgy tudtam, hogy 4 GPU a vége, amit együtt tud kezelni.
Ezért lepődtem meg, amikor 6 GPU-t számoltam :c) -
DieHard
senior tag
válasz
ricshard444 #645 üzenetére
Hát ha az accelerated video conversion ra gondolsz, akkor az kivan.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #640 üzenetére
Az rendben volt e ket jatek alatt, Crysisban is amint latod, az alacsony FPS-el volt gondom a 2GPU-val, foleg a min. FPS kozeli tartomanyban. Most rendben van, eddig nem vettem eszre semmi zavaro dolgot, de ez azert is lehet, mert tobb a min. FPS-em ,mint anno a max. Valszeg ha adnek neki egy 4xMSAA-t, ugyan az lenne a helyzet mint elotte.
Most mar relative majdnem full grafon tudok ugy gamelni, hogy kozben a min. FPS nem megy nagyon 40 ala. Erre kell torekedni. A folott meg a 7990-el sem talalkoztam mikrolaggal.
FC3-tol felek, alapbol is szar, most meg. MetroLL is kerdeses, full grafon, normal tesselation mellett is szornyu FPS-eket produkalt, es meg 30-nal sem volt folyamatos. Talan az lesz az egyetlen jatek, ahol tenyleg nagyon le kell butitani a grafikat ennel a felbontasnal. -
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #622 üzenetére
Nem harapom le csak nem szabad ennyire leárazni , mert nagyokosok készpénznek veszik ezeket és majd jönnek itt , hogy már csak 110 ... és az butaság! Ilyenkor elgurul a gyógyszerem nekem is!
Jó Éjt Mindenkinek!
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #620 üzenetére
Miután 6 db-ot adtam el 1 hónap alatt ne akard nekem elmagyarázni !
Az nevetségesen alacsony ár érte akár mennyiért is veszel 7970-et!
Valahogy nem érdekel , hogy Te mit hozol ki 140-ből , mert az nem befolyásolja a piaci árakat!Ja én nem akarlak elkeseríteni , de a gari az olyan szóra megy , hogy nálam és nakosnál garis. Papírt sem adtam , mert bíznak bennünk!
iszilard!
Most add el , mert szerintem tavasszal , már tényleg csak 140-lesz!
Innen már csak egyre nagyobb lesz a bukta rajta! -
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #615 üzenetére
Látom neked más a reális ár , mert már kinti webáruházak vagy nem árulják , vagy vissza vitték 7-800 Angol fontra! Az annyi mint 250-280 körül van! Ehhez mérten szerintem vicces az amit ide beírtál! Ennyiért a kutya nem adná neked el!
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #559 üzenetére
En a Far Cry 3-al veszodok... Multimonitor topicban rosszul irtam, mert azt nem tamogatja ez a kis programocska. Kesz katasztrofa az a game... Gusztustalan eyefinity tamogatas, mikrolag, es egyebkent is valami nincs rendben. Az alaporajel es az 1100/1600 kozott mindossze 3FPS pluszt dob min, avg, max eseten is. Pluszban valami grafikai hiba is van, az utakon nekem valamiert oda nem illo arnyek pottyok vannak egy bizonyos tavolsagban.
Most lesz idom, megnezem mit megy a GPU 1250mV-n. De elotte lecsekkolom, mennyit no az FPS, hogy egyaltalan erdemes e meg egy 40-50MHz-ert ekkora feszt emelni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #557 üzenetére
Nem, minden Ultran van, a reszletesseg annyira nem fogta meg. Inkabb az MSAA az, ami mar 4x-es modban is sok neha.
Egyebkent nekem a progi megszuntette a mikrolagokat Crysis 3 alatt... -
hszilard666
veterán
válasz
ricshard444 #506 üzenetére
Ohhh... bakker...
Köszönöm a gyors választ! -
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #446 üzenetére
Rá nem jöttem volan,hibába öregszem ... azt hittem az mind kép,rá se néztem,ám köszönöm!
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #457 üzenetére
Nem pont fordítva kellene lennie? Szóval hogy inkább a több monitoron tud jobban skálázódni a 4gpu, mint mondjuk Full HD-ban.
-
hszilard666
veterán
válasz
ricshard444 #452 üzenetére
Akkor bocsánat
(Csak az én tápom volt ratyi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
ricshard444 #452 üzenetére
En
professzionalistesco's fogyasztasmerovel mertem le. Nagyjabol igazat mond, +/- 15 W. -
hszilard666
veterán
válasz
ricshard444 #449 üzenetére
Azért én nem lennék ennyire biztos ebben, mert mikor én első nap 650w os táppal kezdtem és el sem indult... Pár héttel alá dobtam egy 1000w osat és azóta szupi
-
MPowerPH
félisten
válasz
ricshard444 #423 üzenetére
Gondolom ez itt is müxik, csak itt két BIOS vagyon.
gombcomp: Nekem 24/7-re bőven elég lenne 1100 körül a GPU, több nem kell. AB-s mókolással mi a gond? VÍz egyébként nagyon úgy néz ki, hogy lesz, csak nem biztos, hogy erre a kártyára már veszek blokkot. Majd a karácsonyi prémiumokból elkezdem összerakni folyamatosan.
mod: Tehát a linkelt metódusok közül kövessem azt, ami a kártya BIOS-át módosítja?
-
hszilard666
veterán
válasz
ricshard444 #332 üzenetére
Akkor valami parám van...
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #287 üzenetére
Na majd meglesem!
-
mrkorooo
aktív tag
válasz
ricshard444 #280 üzenetére
az erdekes hanghatasra azt a valaszt kaptam, hogy teljesen normalis(overclockers webnote)
erdekelne hogy esetleg mas is tapasztalta-e. vagy kuldejem vissza a francba az egeszet -
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #228 üzenetére
Szerintem lesz párdarab zsír új HD7990 eladó nekünk is , ami garis természetesen. ha valakit érdekel szóljon és csapassuk együtt a BF4-et ! -
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #181 üzenetére
MSi AB szerint 1.2V a vcore,hogy mennyit droppol azt ki kéne mérni.Egyébként 1.3V-ot lehet adni neki maximum,de gyári hűtéssel jobb nem feszelni.
(#182) Dr.FantastiK
Én RadeonProt használok.De ide ment, C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\Valley\screenshots
-
Apone33
őstag
válasz
ricshard444 #125 üzenetére
Ok, akkor ez a veszély engem nem fenyeget.
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #61 üzenetére
Ebben a topicban belinkelve csak egyszer volt eddig...... ( de ha mégsem akkor már többször) Az eredeti cikket olvasva láttam ezeket a képeket róla, és ott nem volt róla szó hogy ezek firepro-k. De ha azok is, tőlem minden további nélkül lehetnek azok.
-
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444 #51 üzenetére
hát ezaz,hogy alacsonyabb órajelen...na de majd kiderül,szerintem kb hozza a 690 szintjét...akkor lepődnék meg ha nagyon lemaradna vagy nagyon megverné...
-
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444 #46 üzenetére
teljes értékű 7970 nem nagyon lehet a fogyasztás miatt ugye? viszont ha butítva lesznek nagyon,akkor marad az a verzió,hogy olcsóbb lesz a 690nél...mindenesetre nagy a csend a 7990 körül,én vmi meglepiben reménykedem
-
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444 #44 üzenetére
"menyj" ?
helyesírás: 1. leülhet
amúgy ne szívd mellre, végig ott volt a smile
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Így van, ezek a mostani elfogadott hírek, de ahogy az Iponon is írják: " a GTX690 fényében majd lehet az AMD még igazít rajtuk valamennyit."
Bár ez nem egy találgatós topik - 6990-nek volt ilyen topikja ezzel a címmel "6990 találgatós topik"- de nagyon remélem, hogy ahol kell ott meghozza az előnyt a 3GB RAM/GPU. Hosszú lesz a következő 29 nap...
-
válasz
nem benne, hanem rajta lesz...Bocsi csak fáradt vagyok
Igen ez mind tipp,de nem állhat messze a valóságtól,főleg a következtetés
-
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444 #42 üzenetére
inkább huszonéves,mi?
-
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444 #40 üzenetére
hát ez az
majd felnősz egyszer
-
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444 #38 üzenetére
ja értem
más értelmeset nem találtál?
-
D-evil
aktív tag
válasz
ricshard444 #35 üzenetére
a 6990 már kevés,vagy mi?...
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
ricshard444 #35 üzenetére
5970 és 6990 után te kisebb számú kártyát ragnál a gépedbe?
Abu annyit elejtett, hogy elvileg a dián GHz Edition van írva rá! El elég érdekesen hangzik.
megint az lesz belőle mint a 6990nél? Hogy bios2 fogja kihajtani a kártyát 375W-ig? -
Klikodesh
senior tag
válasz
ricshard444 #23 üzenetére
Raadasul majdnem ketto is kijohet belole mire itt nalunk polcra kerul...
Tudom tudom hasznalt arakkal szamolok, mielott nekem estek, de nem erdekel az uj. -
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #23 üzenetére
Hát ez egyre jobb lesz
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #20 üzenetére
Lehet. Az utóbbi időkben részemről elég negatív kép alakult ki az itthoni gariztatásból, legtöbbször a fogyasztóvédelem név felvetésére voltak hajlandó egyáltalán szóba állni velem, lehet nekem ha neagyjisten véletlenül is gariztatásra kerülne a sor, nekem a sok vesződség helyett inkább megérne kifizetni a szállítási költségeket, de persze ha tényleg nem lenne annyival megterhelőbb. Na mindegy, egyenlőre szeretettel várom a HD 7990 megjelenését.
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #18 üzenetére
Én nem tudom. Lehet az itteni állapotokból kiindulva jobban járnék, mert nálunk nem szeretnek semmit sem gariztatni. Próbálok reálisan gondolkozni, ha tönkre is megy akkor csak be kell csomagolni és visszaküldeni nem? Szerintem maximum + 1 hét az intézési idő mint nálunk.
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #16 üzenetére
Megérné külföldről beszerválni, csak akkor van gond ha garanciáztatni kell. Bár ha tönkremegy gyakorlatban ha 1x is gariztatnám fizetve a szállítási költségeket, lehet így is kevesebbe jönnék ki, mintha itthon venném meg. Vagy nemigazán?
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #13 üzenetére
Amúgy ha külföldről venném kb mennyivel olcsóbban úsznám meg? Tudom konkrétumot nem lehet mondani mert még a VGA árát sem tudjuk, de kb viszonyításképpen.
Ha lenne arra méltó, akkor persze. A nő és az elektronika között csak egy dolog az ami megegyezik, mindkettő pár év után elavul. A kettő közötti lényeges különbség az csak az hogy az elavult elektronikát még mindig lehet használni, még értelmes dolgokra is.
Az elektronika javára írom még hogy van élettartam garanciás is, ami a nők esetében manapság szinte kivitelezhetetlen, tisztelet a kivétel. Na jó, elég az OFF-ból, amúgy csak viccelek még mielőtt valaki magára venné.
-
putti
aktív tag
válasz
ricshard444 #11 üzenetére
Bizony bizony, pont egy 5970-től váltam meg és váltanék egy 7990-re. Az ára borsos lesz igaz, bár értelmesebb beruházás lesz mint ugyanezt nőre költeni.
Na jó ez elég sznob volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Quadro FX 570 eladó
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest