- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
-
NastyHUN
csendes tag
válasz
MiklosSaS #704 üzenetére
Hát kérem a 7990-ekkel semmilyen melegedési probléma nincsen !
A 3 venti tökéletesen hűti a GPU-kat.
Elhihetitek, komoly terhelést adtam/adok a kártyáknak és soha nem megy el 80 fokig. (Legfeljebb ha direktbe a gépházat süti a Nap az ablakon keresztül, de ilyenkor redőny lehúz és megoldva
MAX terhelésen is 75-78 C-on ketyegnek napi 24 h-ban.
Szóval ez tényeg egy nagyon jó kis konstrukció lett az AMD-től.Egyre biztosabb, hogy megválnék tőlük
(A héten biztosan eldől a dolog)
Ajánlatokat addig is priviben várok...Mint lentebb írtam még bőven garis mindkettő !
-
NastyHUN
csendes tag
válasz
MiklosSaS #680 üzenetére
Mit értetek "zöld oldal" alatt ?
Amúgy az , hogy az ebayen drágábban tudjátok eladni a kártyákat (vagy lényegében bármi egyebet) egy picit csalóka, mert az ebay is szépen leveszi a saját jussát, meg a paypal is elég szép sápot húz le
Tudom, mert több dolgot adtam már el ebayen, még amikor külföldön (USA) éltem néhány évig.Tény, hogy nagy piacot fed le, rengeteg licitáló van és felverik az árat saját maguknak
de a végén amit ténylegesen megkapsz a számládra és elköltheted, az lényegesen kevesebb, mint az eladási ár (akár 10-15% mínusz is lehet, eladási ártól függően)
-
HSM
félisten
válasz
MiklosSaS #591 üzenetére
Én éppen ezt írtam le... Hogy a teljesítménye brutális a 7970 CF-nek, de amúgy ezer sebből vérzik a dolog a CF (vagyis inkább annak AFR működése) miatt....
Amúgy vannak userek, akik CF után nagyon boldogok különböző erősebb egykaris megoldásokkal, elvétve van, aki fordítva (pl. Te most). A 690 szerintem teljesen komolytalan kártya, nekem semmi pénzért nem kéne....
2GB RAM olyan GPU-erőhöz, áhh...
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #547 üzenetére
Szo sincs rola... De keves a kartya az 5760x1200-hoz, ha a kepjavito funkciok aktivalva vannak. Tesztek csalokak voltak, mert ott 1080-as monitoron ment a tortenet. Filoztam rajta, hogy veszek meg melle egy 7970-et, de sokba lenne(240 font kb.), nem beszelve a fogyasztasrol. Igy meg meglenne egy Ti null rafizuval, a melle kellene meg egyet boltolni. Vagy sima 290, csak az ugye cf-ben halott otlet a gyari hutessel, meg single felallasban is. Nem vagyok kenyes fulu, de ami sok az sok. Mindegyik boven eleg lenne erre a monitor felallasra, es ott meg egy rendesebb oc lehetosege is jatszana.
Majd jon a high peak premium, meg az emelt overtime cash Karacsonyra, akkor meglatom. Ha a karacsonyi plusz napra kifizetik a ti arat, akkor nem gondolkodok, ha nem, akkor valszeg 290 lesz, DCUII-es hutessel.
-
TTomax
félisten
válasz
MiklosSaS #522 üzenetére
A CF opció csak akkor lesz látható,ha csinálsz egy profilt....csak ugy általánosan nem lehet ki-be kapcsolgani,csak játékspecifikusan.Neked ott a képen semmilyen profil mnincs megadva,készits egyet kattins rá és akkor váltható lesz a CF (persze ez csak arra a játékra vonatkozik).
-
TTomax
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
MiklosSaS #483 üzenetére
Felraktam en is az "uj" beta drivert kivancsisagbol, hat szep nagy fekete kepernyo fogadot, aztan reset , win be, kiirja hogy a driver hianyzik. Driver le, regi WHQL (13.9) fel...orom es boldogsag. Ami furcsa az az hogy a 13.9 whql driverrel van kb +10 % teljesitmeny noveles az utolso elotti beta driverhez kepest. (pl. vantageban Graphics Score: 57346.3 vs 54076.3, Valley-ben pedig 87 az atlag FPS, a beta driverel pedig kb 74-75 volt. Termeszetesen alapon. A BF3-ban pedig ugy durvan 5-10 FPS-em van plusszban.
Namost, vagy nalam volt valami gebasz "user error" vagy a beta driver egy kalap xar es az AMD mar csak az R9-290/290X-re optimizal.
-
-
gombcomp
senior tag
válasz
MiklosSaS #390 üzenetére
Van egy ilyen progi is : ULPS Utility
-
TTomax
félisten
válasz
MiklosSaS #365 üzenetére
Az nem bug.Ezt akkor csinálja,amikor be van kapcsolva az ULPS,a gpu-z ilyenkor 3D terhelésként látszik,ahhoz hogy monitorozni tudjon,amint bezárod a gpu-zt megszunik a 99%-os terhelés.Vagy kikapcsolod az ULPS-t MSI Afterburnerrel,vagy nem nézegeted gpu-zvel.
(#378) miklosss2012
Az ugy teljesen rendben van alapon!(#373) gombcomp
Nem vagy vele nagyon szerencsés,néznél nekem esetleg egy ASICot?Gyanitom 70-75% felett lehet.(#372) daveoff
Az enyém szakasztott ugyanilyen... kiváncsi vagyok mennyire tudod alulfeszelni,ahhoz szerintem magasabb ASIC kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest