- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
GhostRider23 #612 üzenetére
Most javítják BF4-ben a villódzást, és egyéb dolgokat....
Dec 20 PC Game Update Notes
-Fix for terrain flickering when using SLI/CrossFire setup
-Fix for three of the top crash issues on the PC platform
-Fix for case when soldier can die with 1 HP instead of 0
-Fix for the issue where the revive UI could be permanently shown after accepting a revive -
daveoff
veterán
válasz
hszilard666 #549 üzenetére
furmarkba csak 1 mag megy
-
daveoff
veterán
válasz
hszilard666 #485 üzenetére
Szerintem igen, a kártya hátulján rengeteg hő távozik. A VRM biztos sokkal melegebb lenne, és a mátrix is kapna rendesen.
-
daveoff
veterán
válasz
hszilard666 #481 üzenetére
Nekem is elsőre lefagyott, utána feltelepült, aztán jöttek a fagyások. 7990 magjai max 500MHz-re kapcsoltak fel terhelés alatt is, meg ilyenek. Újra kellett telepítenem a rendszert.
-
daveoff
veterán
Legújabb drivert próbálta valaki, 13.11 betav9.5. Nálam konkrétan totál behalt minden, csak win reinstall segített....
-
daveoff
veterán
válasz
gombcomp #468 üzenetére
Én is kíváncsian várom, csak attól félek nem egyik napról a másikra fog megtörténni a nagy durranás, hanem akár hónapokig, évekig is eltarthat az átállás. Az elején valószínű párhuzamosan fog működni a directx api-val, biztos lesznek fennakadások. Mondjuk nem értek ehhez az egészhez, ha egy játékot a mantle api-ra írnak, akkor az directx-el nem is fog menni? Vagy megy mindkettővel, és választhatok? Ha igen akkor pont emiatt lesz az elején sok probléma.
-
daveoff
veterán
Úgy néz ki sikerült egy jól működő biost szerkesztenem a kártyához. Ha valakit esetleg érdekel keressen meg priviben, és átküldöm, de jobb ha mindenki magának teszteli ki. Akinél alapfeszen viszi az 1100-at, annál szerintem működne.
GPU fesz 1,1V
Power Limit 200W
Kicsit agresszívabb ventiprofil.
Így nálam a zárt 350D házamban(oldallap fent) GPU - max75°C, VRM - max70°C
BF4-el, és valley benchmarkkal teszteltem, eddig minden ok. -
daveoff
veterán
válasz
gombcomp #373 üzenetére
Arra gondoltam, hogy az 1GHz-hez sok az 1200mV. Egyébként nálam simán viszi az 1100-at is így, csak nem látom értelmét 1080p-re tuningolni ezt a kártyát, mert a powerlimit miatt úgyis leszabályoz. Inkább megpróbálom kicsit alulfeszelni, és + powerlimittel 100%-on hajtani a magokat.
-
daveoff
veterán
A 7990-en válogatott GPU-k vannak? Nélam az ASIC 66,8% és 65,7%, ez nem mondható kiemelkedőnek, de nem is rossz. Elvileg az 1GHz-et 1050-1100mV körül tudnia kéne, nekiállok kitesztelem. Az 1,2V brutális ehhez az órajelhez, nem is értem miért ennyi.....A power limit sokat fog a kártyán, csak attól félek ha kitolom a limitet még jobban melegedni fog, ezért kéne a fesz.-t mindenképpen csökkenteni.
-
daveoff
veterán
válasz
SimonYana #363 üzenetére
Én is csinálok egy alulfeszelt bios, kitolt powerlimittel, mert azért elég forrófejű ez a kártya!
Egyébként tegnap érkezett meg az enyém a szigetországból, tetszik nagyon, a teljesítmény FHD-ban több mint meggyőző!
DE sajnos nekem is cicereg enyhén, ha fent az oldallap szerencsére nem hallatszik. A házamat is át kellett rendezni belül kicsit, mert nagyon befűtött a kari!
-
daveoff
veterán
VBE7 - vBIOS Editor for Radeon HD 7000 series cards
Ezzel a programmal teljesen testre szabható a bios, és működik a 7990-el is, mert beolvassa a gyári biost. Minden be lehet állítani, órajeleket, feszültségeket, power limitet, venti profilt. Elkészítitek a saját egyedi biosotokat, és csak flashelni kell. Itt a magyar cikk, mivel PH-s srácok csinálták a progit.
-
daveoff
veterán
válasz
hszilard666 #350 üzenetére
iGPU le van tiltva? akkor szokta ezt csinálni, amikor nem vált át a kép a kártyára. vagy kapcsold ki a bios-ban, ha az sem segít, akkor csatlakoztass egy plusz megjelenítőt az alaplapra, utána elvileg jó lesz.
-
daveoff
veterán
Nagyon egyszerű, mindig a legfrissebbet!
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Tesztekben a teljes rendszer fogyasztását mérik 600w körülire, és általában húzott procikkal tesztelnek. 800w-os táppal nem lehet gond, a gyártók egyébként min. 750w-os tápot ajánlanak a kártyához. Már most vannak olyan játékok, amik simán kihasználják, igénylik a 7990-et 1080p-ben, magas részletesség mellett, mi lesz később.....
-
daveoff
veterán
Ezt a tápot kapom én, de akkor valszeg Te is ilyet fogsz.
SILVERSTONE ST75F-G EVOLUTION 2.0 750W(#187) Cris99: Én egy kint élő barátomon keresztül vettem meg, és ők hozzák nekem haza. Szerintem lehet kártyával fizetni, de ennél a cégnél nem szállítanak külföldre. Amúgy posta kb. 14k, és 1-1,5hét.
-
daveoff
veterán
Ennél a kártyánál nem jellemző a cicergés? Mint a 7970-nél ami volt egyes kártyáknál.
-
daveoff
veterán
Amit megérkezik a kártya (1-2 hét) természetesen lemérem Neked.....
Sajna még nincs meg, talán más tud segíteni.(#161) Cris99: aprón 185k a sapphire nagyker garanciával, én onnan veszem.
sokat gondolkodtam, hogy ez, vagy a 290x, de ez mégiscsak erősebb, és BF-ben nagyon jó a CF, nekem ez a lényegamúgy ez lenne a bestbuy:[link]
-
daveoff
veterán
Próbálta valamelyikőtök a 7990-et BF4 bétában? Illetve BF3-ban hogy muzsikál, nincs egyáltalán mikrolagg?
-
daveoff
veterán
Sziasztok!
Úgy néz ki jövő héten bevállalok egy 7990-et, mert elég jó áron tudnék most hozzájutni. Kérdésem lenne, hűtés hatékonysága, hangja milyen? Jelenlegi driverekkel, a frame pacing-el mennyit javult a mikrolagg jelenség? Elsősorban BF3-4-et fogok vele jétszani, úgy tudom ezekben elég jól hasít a CF. Tápom corsair AX750, illetve egy 3770k@4,5Ghz proci lenne alatta, gondolom ez elég lesz. Felbontás egyenlőre 1080p. Tudom most jön a 290x, de ez a kártya erősebb is, illetve most jobb áron tudok hozzájutni. És ismét érzek valami ingerenciát, hogy CF-em legyen, mondjuk 2GPU-s kártyát még nem próbáltam. Elég kipusztult ez a topik, de azért örülnék egy két infónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest