- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
seniman
veterán
válasz
hszilard666 #809 üzenetére
770 sli estén nincs is miről beszélni.Ha minden klappol,akkor se sokkal nagyobb a teljesítménytöbblet.Ha meg balul sül el csak az AMD gyűlölők tábora duzzad
-
seniman
veterán
válasz
keksz077 #799 üzenetére
Azon nem múlik
Konzultálj Yana kollégával kettő is van neki eladó,víz is van hozzá
Amúgy egy játék miatt kár egy ördögi kártyát temetni,nekem volt olyan játékom ami fagyott nvidiával,pedig arra lett fejlesztve.Mégse a kártyát köpködtem le,hanem ment a játék a levesbe.Volt ezer más,ami viszont gyönyörűen ment.Konkrétan a Ghost kedvéért egy forintot nem költenék gépfejlesztésre
Ez mindig is ilyen műfaj lesz,olyan játék soha nem lesz ami mindenen 100%-os lesz.
-
seniman
veterán
válasz
SimonYana #773 üzenetére
A bányászat része annyira nem érdekes számomra,abból az őrületből szerintem csak a kártyák forgalmazói meg az áramszolgáltatók profitáltak
A lényeg hogy normál játék alatt vállalható.Tesztben a Titan és a 690-es közé lőtték be a hangját,csak mivel egyik se gyakori vendég nálam,ez az info annyit ér mintha mondtak volna egy nyers decibel értéket
Minden esetre nagyon piszkálja a fantáziámat ez a szörnyeteg,csak rossz emlékeim vannak a 2GPU-s AMD/ATI kártyákról,bár azóta kicsit fejlődött a technika.
-
seniman
veterán
válasz
SimonYana #771 üzenetére
Sosem értettem mire alkudoznak a lámák minden alap nélkül
Két darab van per pillanat az aprón és a tiéd az olcsóbb,tehát semmi ráció nincs benne.Alkudozni olyanra kell,amivel tömve van az apró,mint mostanában a bányaomlás után az R9 széria.Pár hónapja össze is verekedtek volna ennyiért érte,a 7990-eseknek meg már nyoma se lenne
Amúgy hétköznapi használatra milyen a nagy ördög,gondolok itt zajra,hőfokra,teljesítményre?YT-n láttam róla videót,igaz ott bench táblán volt nem házban,de kis terhelésen ott lehetett hallani mellette az utca zaját is,zárt ablakoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest