- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
hszilard666 #809 üzenetére
Én mint eladó is azt mondtam, hogy én nem variálnék !
-
SimonYana
addikt
válasz
keksz077 #794 üzenetére
Hát ha 5 Ft-ot sem ér meg neked , akkor ne is törd a fejed!
Szerintem a játék rettenetesebb , mint ahogyan fut a 7990-en!Nincsenek rendes színek , alig látni az ellenfelet , minden szürke és egybe olvad. Még a kutyámat is tüzelném , ha nem lenne felette színes felirat.
Lehet én vagyok már öreg és vak , de ebben az esetben a kártya lenne a lig kisebb problémám!
Te is szerintem a társaság miatt vagy fent.
Ha FULLHD-ban tolod , vegyél egy jó 7970-et és felejtsd el az összes többit! Én a BF4-et tudom vele ultrán játszani 1440p-ben. -
SimonYana
addikt
válasz
hszilard666 #790 üzenetére
A COD4-et vagy 5 ször végig toltam , de ez rettenetes! A gyerek is lő minden felés csak az ellenségre nem! A helikopterhez mire megtalálja a célfegyvert és körbe lövöldözi!
Amúgy az új driverrel úgy néz ki rendesen megy! Legalábbis a videó szerint. -
SimonYana
addikt
válasz
keksz077 #787 üzenetére
Hát ez tényleg siralmas és egyértelműen a driver , hiba , mert ott kellene lennie az 1. vagy a 2. helyen!
Ezt kukkold meg!
Én ezzel sosem játszottam , de a kutya mozgása az borzalmas! -
SimonYana
addikt
válasz
keksz077 #784 üzenetére
Sajnos van amelyik játék elég siralmas , de nem mind! Az hogy ár alatt van , az főleg , mert a leg jobb volt bányászatra ás már nem üzlet a bányászat! Más AMD kariból is túlkínálat van , csak azoknál minden játék tökéletes. Igen lehet driver gond , de sajnos nem biztos , hogy az AMD bűne , mert akkor semelyik játék nem menne! éN A BF4-EL PRÓBÁLTAM. SAJNA VANNAK ÉSZREVEHETŐ MICROLAGGOK. A többit én nem teszteltem!
-
SimonYana
addikt
Nézd a 7990-esek hűtése az egyik legjobb és erről koppintották a többit szerintem!
Csendesebb szerintem mint egy Toxic , de hangosabb a DCU II.-nél. Azért nem semmi léggel lehűteni 2 db nem gyengén melegedő GPU-t!Bányászatra már nem volt alkalmas a léghűtés , mert túlmelegedett! Ezért volt rajtuk víz. Viszont az ITT szerepló radi a 4 db veltivel 70 fok alatt tartotta bányászaton a 2 db 7990-et. Az az 4 db GPU-t. Az azért nem gyenge ettől a raditól! -
SimonYana
addikt
válasz
hszilard666 #770 üzenetére
Lehet el sem adom! Ez mindenre jó VGA és olcsó is. Lagalábis 60-ért még alkudoznak. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Persze a 7990 is ott van a szeren , főleg 100-ért. De nem kell akkora teljesítmény nekem ! Had vigyék! -
SimonYana
addikt
válasz
hszilard666 #767 üzenetére
Nem tudom , hogy van aki megveszi mostanában 200-ért mikor 120-ért 290 is van?! Na mindegy! Én is imádom az NV-t és volt is Asus 780 Ti-m , de a 290-es megbirkózik a BF4-el 1440p-ben simán gond nélkül!
Sőt a jelenlegi 7970 is simán megy 1440p-ben Ultrán a BF4 akadás mentesen! -
SimonYana
addikt
válasz
hszilard666 #760 üzenetére
Nincs ott ekkora gond az AMD-vel! Ja és mennyibe kerül használtan egy GTX Ti és mennyi egy 290 vagy X ? Nem kicsi az árkülönbség a teljesítmény meg ott van azért!
-
SimonYana
addikt
válasz
MrPetya19 #729 üzenetére
A 290 REF -hez képest csendben van és nagyon jó ez a hűtés rajta. A vízhűtéshez képest persze hangos és a víznél már a cicergés jobban idegesít. Tápot pedig Én egy jó 850-est javaslok. Gyártó 750-et ajánl minimum , de akkor még szerintem a tápnak is lenne hangja. Tehát minimum egy 850-es , de inkább egy 1000-es!
Egyszer kell egy jó tápot venni utána soha többet! Nálam van most pár jó minőség abból is eladó! -
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #622 üzenetére
Nem harapom le csak nem szabad ennyire leárazni , mert nagyokosok készpénznek veszik ezeket és majd jönnek itt , hogy már csak 110 ... és az butaság! Ilyenkor elgurul a gyógyszerem nekem is!
Jó Éjt Mindenkinek!
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #620 üzenetére
Miután 6 db-ot adtam el 1 hónap alatt ne akard nekem elmagyarázni !
Az nevetségesen alacsony ár érte akár mennyiért is veszel 7970-et!
Valahogy nem érdekel , hogy Te mit hozol ki 140-ből , mert az nem befolyásolja a piaci árakat!Ja én nem akarlak elkeseríteni , de a gari az olyan szóra megy , hogy nálam és nakosnál garis. Papírt sem adtam , mert bíznak bennünk!
iszilard!
Most add el , mert szerintem tavasszal , már tényleg csak 140-lesz!
Innen már csak egyre nagyobb lesz a bukta rajta! -
SimonYana
addikt
válasz
hszilard666 #617 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni , de Én oda adnám! Én 185-ért adtam el az utolsót!
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #615 üzenetére
Látom neked más a reális ár , mert már kinti webáruházak vagy nem árulják , vagy vissza vitték 7-800 Angol fontra! Az annyi mint 250-280 körül van! Ehhez mérten szerintem vicces az amit ide beírtál! Ennyiért a kutya nem adná neked el!
-
SimonYana
addikt
válasz
GhostRider23 #612 üzenetére
Istenem , de jókor váltottam!
Kezdődik a sz@rakodás egyre jobban a driverekkel! -
SimonYana
addikt
Így igaz!
Például nem megy rendesen egyik játékom sem amin játszom!
BF4 még elején egész tűrhető volt , de napról napra rosszabb lett! Volt hogy 60-70 FPS-nél meg-meg akadt! Csak lestem!
780 Ti még ha 45-re le megy is teljesen döccenő mentes (1440p)!
Setlers7 amivel sokat játszom volt hogy 5-6-15 FPS. Na itt betette a kaput!
van vagy 4 éves játék amit még az 5850 is elvisz jobban! Akkor minek is 2 GPU , ha sz@rt sem ér? -
SimonYana
addikt
válasz
hszilard666 #579 üzenetére
Kérdezd meg hátha eladja neked!
Mond hogy Én küldtelek! -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
MPowerPH #566 üzenetére
Majd letöröljük a BF4-et és meg van oldva! Látod magasról tesznek rá , hogy mennyit fizettünk!
Mint ahogyan a nagy játék promóció is!
Lejárt már akkor mikor megvettem a VGA-t. Arról ne is beszéljünk , hogy 10 helyet csak 7-ből választhatunk! Egyáltalán hogyan járhat le egy kulcs? Mi lesz vele , hisz eladták már!
Hogyan lehet ezeket megtenni , amiket a játék piacon megtesznek!? -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
válasz
hszilard666 #318 üzenetére
Szerintem mind ciripel terhelés alatt! Nekem is a vízzel!
Azt mondják , hogy talán a 7970-esek is. -
SimonYana
addikt
Vissza! Ez mindent elárul!
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #287 üzenetére
Na majd meglesem!
-
SimonYana
addikt
Hogyha a HD7990-re gondolsz , hogy nem melegszik e túl akkor a válasz , hogy játék alatt max 80 fok a GPU és Én meghajtom 2560-ban elhiheted! Hangja sincs szinte! Tényleg jó a hűtése és nagyon bika! Én is vizezni fogom , csak még nem tudom melyiket tartom meg a 3 típusból! A többit eladjuk.
-
-
SimonYana
addikt
válasz
ricshard444 #228 üzenetére
Szerintem lesz párdarab zsír új HD7990 eladó nekünk is , ami garis természetesen. ha valakit érdekel szóljon és csapassuk együtt a BF4-et ! -
SimonYana
addikt
legkésőbb pénteken pattintom rá a vizet és várjuk vele türelmesen a BF4-et!
-
SimonYana
addikt
válasz
Dr.FantastiK #206 üzenetére
Érdekes!
-
SimonYana
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Revolut
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest