- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
NastyHUN
csendes tag
Hali Wyco.
Bár a kártya tökéletesen alkalmas erre, simán bírja a 24 órás használatot is (nekem 2 db 7990-es bányászott 6 hónapon keresztül megállás nélkül) a lényeg, hogy NE engedd 80-82C fölé és akkor semmi gond nem lesz.
Amúgy ezek a kártyák lényegében KINYÍRHATATLANOK !!!
Van aki 90C-on is járatja/járatta gond nélkül.Én mégis lebeszélnélek a bányászatról, mégpedig azért mert már NEM éri meg VGA-val.
Ahhoz túl sok áramot eszik. Főleg a 7990-es.
Gyári adat MAX terhelésen 375W (!) de nekem simán bekajáltak 450-500W-ot (!!!) is kártyánként !
Fogyasztásmérővel mértem a valós fogyasztást !Persze ha ingyen (vagy nagyon olcsón) van esetleg az áram, akkor megéri
A kártyának nem lesz baja tőle ez tuti, erre találták ki, és a 3 venti rajta, egy jó szellős házban elég stabilan tudja 80C közelében tartani.
Még jobb hőfokot tudsz elérni, ha van esetleg légkondi a szobában, télen rányitod az ablakot (nekem így ment decembertől - márciusig), kiemeled riser cable-el a házból (van még néhány ilyen kábelem eladó, ha érdekel dobj privit) vagy ami a legjobb megoldás, dobsz rá egy vízhűtést. (ez persze a legdrágább)
Ha mégis a bányászat mellett döntenél, keress meg, adok konfigokat a különböző algoritmusokhoz (scrypt, scrypt-N, SHA-256, ...stb)
Hogy mit érdemes bányászni, azt itt tudod lecsekkolni, az aktuálisan érvényes difficulty és árfolyam függvényében:
http://www.whattomine.com/
www.coinwarz.com
http://dustcoin.com/Üdv.
Egy volt 7990-es bányász
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EAFC 25
- Revolut
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest