- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Az enyémet speciel valami Angliában elő portugál grafikus vette meg... [link]
-
TTomax
félisten
Az első vgam amit drágábban tudtam eladni mint amennyiért vettem... fiuk én elköszönök tőletek,minden jót!
-
TTomax
félisten
válasz
GhostRider23 #676 üzenetére
Próbáld meg sima DVI-vel is!Lehet kábelgond lesz!
-
TTomax
félisten
válasz
GhostRider23 #674 üzenetére
TV-re van kötve?
-
TTomax
félisten
válasz
GhostRider23 #671 üzenetére
Háááát az talán közelebb visz az igazsághoz,hogy ablakban nem megy a CF,mint ahogy desken,meg a filmek lejátszása alatt sem...
(#673) GhostRider23
Szerintem semmit... nézd át esetleg a frissítést az rendben van-e...én spec 120hz-en nem látok ilyesmit.... amúgy milyen kábellal van összekötve a monitorral?Ha lehet használd a Dp-t -
TTomax
félisten
válasz
GhostRider23 #612 üzenetére
Bf4 villogásra leírtam a megoldást....
-
TTomax
félisten
BF4re látszólag megtaláltam a megoldást amig nem jön hozzá CF profil...most volt csak idöm rendesen ránézni.
Csináljatok egy uj 3D profilt,tallózátok be a bf4.exet,semmit ne állitsatok rajta csak a crossfire üzemmódot tegyétek át "1x1 optimalizálásra"... ennyi... a teljesitményböl kicsit elvesz,de nem villog és minden rendben van,eddig csak Lockert próbáltam ott nem volt hiba.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
MiklosSaS #522 üzenetére
A CF opció csak akkor lesz látható,ha csinálsz egy profilt....csak ugy általánosan nem lehet ki-be kapcsolgani,csak játékspecifikusan.Neked ott a képen semmilyen profil mnincs megadva,készits egyet kattins rá és akkor váltható lesz a CF (persze ez csak arra a játékra vonatkozik).
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
MPowerPH #512 üzenetére
1100 felett nem nagyon van bennük,és nem is nagyon éri meg vele bajlódni.Nekem 1150-et még visz,de léggel az is felmegy 85Cfokra.Viszont alulfeszelni megéri és a tdp limitet kitolni,hogy ne váltogasson le 950-re....
szerk:
Az ilyen dolgok miatt nem nagyon hiszek én a teszteknek,még ha a PH-n készült is....
-
TTomax
félisten
Tényleg a 13.9-es driver a legjobb hozzá...nem is gondoltam volna...
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #446 üzenetére
Rá nem jöttem volan,hibába öregszem ... azt hittem az mind kép,rá se néztem,ám köszönöm!
-
TTomax
félisten
Ugy nézem 1.1V Vcore stabilan megy a 7990 alapon... 84Cfokról 68ra esett másfél óra bf4 után a gpu hömérséklet...és végig elég csendben volt...megéri alulfeszelni!
-
TTomax
félisten
válasz
MiklosSaS #365 üzenetére
Az nem bug.Ezt akkor csinálja,amikor be van kapcsolva az ULPS,a gpu-z ilyenkor 3D terhelésként látszik,ahhoz hogy monitorozni tudjon,amint bezárod a gpu-zt megszunik a 99%-os terhelés.Vagy kikapcsolod az ULPS-t MSI Afterburnerrel,vagy nem nézegeted gpu-zvel.
(#378) miklosss2012
Az ugy teljesen rendben van alapon!(#373) gombcomp
Nem vagy vele nagyon szerencsés,néznél nekem esetleg egy ASICot?Gyanitom 70-75% felett lehet.(#372) daveoff
Az enyém szakasztott ugyanilyen... kiváncsi vagyok mennyire tudod alulfeszelni,ahhoz szerintem magasabb ASIC kellene... -
TTomax
félisten
Toltam egy kis bf4et...alapon 1000/1500on... ajánlott ez a bios.. semmi hiba nem volt...minden highon,4xMSAA 160-250fps cfg nélkul....
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Borzalmasan megy CoD ghost....
-
TTomax
félisten
Bf4 multi (alapon a vga ) 1920X1080 ULTRA 4xmsaa 100+fps...néha füstös helyeken le tud menni 80-ig...de nem ritka a 150fps sem... nekem eddig nagyon bejön a 7990.
Picit hangos az egyedi ventiprofil miatt..a magok 75-95%terhelődnek... 70-72Cfok a két gpu...(#268) SimonYana
Hmm...lehet összerakom a játékvizem csak kell egy fullcover blokk,meg nem vagyok benne biztos,hogy egy sima 120as radi elég... -
TTomax
félisten
Igazából nem sok minden látszik a pcbböl... a crossbow körül egy picit meg az élén talán hála a backplatenak.
-
TTomax
félisten
Várom a 290Xeket tesztre...
(#251) daveoff
regedit -
TTomax
félisten
Ez alapfeszen megy... de nem is az a lényeg,hanem a +50% power target,meg a CCC órajelek kiütése.
Vizre fel van készítve,már csak egy blokkot kell vennem hozzá ...
(#249) Cris99
Power limitet nem hiszem,ez itt azért lényeges mert láttam már számtalanszor hogy visszadobja 950re mert eléri a limitet... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
ricshard444 #181 üzenetére
MSi AB szerint 1.2V a vcore,hogy mennyit droppol azt ki kéne mérni.Egyébként 1.3V-ot lehet adni neki maximum,de gyári hűtéssel jobb nem feszelni.
(#182) Dr.FantastiK
Én RadeonProt használok.De ide ment, C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\Valley\screenshots
-
TTomax
félisten
RadeonProt használja-e valaki?
-
TTomax
félisten
3Dmark Fire Strike Extreme 6269
-
TTomax
félisten
Köszönöm!Azért is vettem meg,elvileg egy 290X volt megrendelve de kár lett volna azért többet fizetnem...
Egyébként afterburner 1.3Vcoret enged, de nincs szívem ráengedni plussz feszt...már nézegetem a full cover blokkokat,mert megérdemli a kártya,összerakom a játékvizem rá. -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
BF3 ultra 1920X1080 120-200fps.... sima,nagyon sima,sehol egy lag...
Egyébként igen jól jártam,168.000-ért vettem a kártyát,kaptam hozzá egy 40.000es tápot,meg 9 játékot... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Nagyon csendes ez a topic.... mondjatok már valamit erről a kártyáról mert nagyon jó áron lehetne most szerezni...
Itt pl most olyan 168K lenne,de adnának hozzá egy 35K-s tápot is (mondjuk azt eladnám...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest