- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Simán újraindul a gépem, de egy másodperc alatt. Érzi is a Windows, hogy valami inkorrekt leállás volt, mert feljön az a menü, hogy normál, vagy safe módban akarom-e indítani.
A kérdésedre válaszolva amúgy egy rohadt jó kártya szerintem. Nekem nem is tűnik hangosnak és az FPS az meg ultrabrutál. Csak a Hitman fagy, de a többi játéknál minden fullra húzva simán 60-100 FPS-em van, akármivel játszom. Én nagyon jó áron vettem, nettó 120-ért egy alaplappal együtt Scan-en, szóval tökre jó vételnek tartottam akkor is és most is.
-
SimonYana
addikt
Nézd a 7990-esek hűtése az egyik legjobb és erről koppintották a többit szerintem!
Csendesebb szerintem mint egy Toxic , de hangosabb a DCU II.-nél. Azért nem semmi léggel lehűteni 2 db nem gyengén melegedő GPU-t!Bányászatra már nem volt alkalmas a léghűtés , mert túlmelegedett! Ezért volt rajtuk víz. Viszont az ITT szerepló radi a 4 db veltivel 70 fok alatt tartotta bányászaton a 2 db 7990-et. Az az 4 db GPU-t. Az azért nem gyenge ettől a raditól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest