- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
keksz077
csendes tag
-
keksz077
csendes tag
-
keksz077
csendes tag
válasz
SimonYana #789 üzenetére
Igen, a kutya mozgása, tudom, tragédia, mint még annyi más is ebben a játékban..
Találtam aztán egy multiplayer videót[link], meg egy hozzászólást:"i have 7990 , amd fx 8350 4.2 ghz 16 go corsair vengeance is a monster bf4 ultra = 90 fps cod ghost 40 fps . fuck ! FUCK ! FUCK !"
Sajnos nem győződtem meg.
Nem szeretnék kompromisszumokra kényszerülni, ha már egyszer ilyen kártyát vennék.
-
seniman
veterán
válasz
SimonYana #773 üzenetére
A bányászat része annyira nem érdekes számomra,abból az őrületből szerintem csak a kártyák forgalmazói meg az áramszolgáltatók profitáltak
A lényeg hogy normál játék alatt vállalható.Tesztben a Titan és a 690-es közé lőtték be a hangját,csak mivel egyik se gyakori vendég nálam,ez az info annyit ér mintha mondtak volna egy nyers decibel értéket
Minden esetre nagyon piszkálja a fantáziámat ez a szörnyeteg,csak rossz emlékeim vannak a 2GPU-s AMD/ATI kártyákról,bár azóta kicsit fejlődött a technika.
-
seniman
veterán
válasz
SimonYana #771 üzenetére
Sosem értettem mire alkudoznak a lámák minden alap nélkül
Két darab van per pillanat az aprón és a tiéd az olcsóbb,tehát semmi ráció nincs benne.Alkudozni olyanra kell,amivel tömve van az apró,mint mostanában a bányaomlás után az R9 széria.Pár hónapja össze is verekedtek volna ennyiért érte,a 7990-eseknek meg már nyoma se lenne
Amúgy hétköznapi használatra milyen a nagy ördög,gondolok itt zajra,hőfokra,teljesítményre?YT-n láttam róla videót,igaz ott bench táblán volt nem házban,de kis terhelésen ott lehetett hallani mellette az utca zaját is,zárt ablakoknál.
-
hszilard666
veterán
válasz
SimonYana #766 üzenetére
Ebben igazat adok!
a 7990 volt a 4. AMD vgam, csak vele volt gondom, 7970, 7870xt 7850 tökéletesen ment mind! A 290 használtan még mindíg az egyik legjobb üzlet
(a legjobb a 100ks 7990
)
A 780tit csak azért vettem meg mert filléres áron találtamaz itthoni 200ks ref ár egy vicc
-
wolfhgb
aktív tag
válasz
SimonYana #715 üzenetére
Játszom vele, most, h már kijött a végleges mantles, már stabilnak tűnik, nekem a bétás vacakolt bf ben, ha állítottam valamit a grafikai beállításokban, újra kellet a gamet indítanom, mert összefagyott azegész, na ez agond megoldódott, de egy fikarsznyival sem jobb a játék a mantleval, mint direct3d vel, legalább is az fps totál uaz, semmivel sem több, viszont sokkal jobban ingadozik, én nem is vele használom, ennek most megin parasztvakítás feelingje van, sajnos én ezt látom benne. de persze ez csak egy felhasználó véleménye a sok közül.
-
-
-
TTomax
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz
SimonYana #567 üzenetére
Sokra nem megyunk vele. Kifizettel erte egy rakat penzt...
miklosss2012: Pont a BF4 az, ami nalam ugy ahogy rendben volt, minden flottul ment. En az FC3 -on vagyok kiakadva, na meg ott a Crysis 3. LOL, GPU-Z szerint 5,7Gb ramot zabal, es meg csak nem is full graf. Minden high, 8xAF, es 2xSMAA mellett, FPS sokszor beesik 27 ala.
Mi szornyeteg kell ezeknek??? -
daveoff
veterán
válasz
SimonYana #363 üzenetére
Én is csinálok egy alulfeszelt bios, kitolt powerlimittel, mert azért elég forrófejű ez a kártya!
Egyébként tegnap érkezett meg az enyém a szigetországból, tetszik nagyon, a teljesítmény FHD-ban több mint meggyőző!
DE sajnos nekem is cicereg enyhén, ha fent az oldallap szerencsére nem hallatszik. A házamat is át kellett rendezni belül kicsit, mert nagyon befűtött a kari!
-
textie
csendes tag
válasz
SimonYana #299 üzenetére
újra telepítem a windowst azt majd meglátjuk csak előbb lementem a dolgaim
érdekesnek tartottam én is mert a 7970nél nem vot mikrolag csak a bf 4 be de a proci 8 szál kikapcsolása után megoldódott itt vissza kapcsoltam meg letöröltem a drivereket meg több játékkal teszteltem de volt mikro lag a call of duty ghosts far cry 3 bf 4 stb majd jelzem mi volt -
-
válasz
SimonYana #237 üzenetére
Ezek jo hirek. Ha cserelitek a hutest vizes blokkra akkor tegyetek ala Coollaboratory Liquid Ultra-t. A legjobb hoatado ami ma piacon van. Majd meglatjatok az mennyit hoz. Az Ivy as Haswell prociknal alkalmazzuk es nagyon jo,semelyik paszta sem tud olyat.
Sztem felesleges belerakni megegyet,ez is boven sok. Majd ha egyszer elfogy az az ero akkor raksz melle masikat is,de az nem mostanaban lesz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest