Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Így igaz!
Például nem megy rendesen egyik játékom sem amin játszom!
BF4 még elején egész tűrhető volt , de napról napra rosszabb lett! Volt hogy 60-70 FPS-nél meg-meg akadt! Csak lestem!
780 Ti még ha 45-re le megy is teljesen döccenő mentes (1440p)!
Setlers7 amivel sokat játszom volt hogy 5-6-15 FPS. Na itt betette a kaput!
van vagy 4 éves játék amit még az 5850 is elvisz jobban! Akkor minek is 2 GPU , ha sz@rt sem ér? -
gombcomp
senior tag
Isten ments!
Külön van MASTER,és SLAVE BIOS nem szabad felcserélni!!!!
Ettől függetlenül a beállítások azonosak kell hogy legyenek (freki,power limit,fesz stb...)
Eredeti Master lement,módosít,lement más néven,eredeti slave lement,módosít,lement más néven.
Utána az új BIOS-okat egyenként flashelni (0 és 1 BIOS)
CF-nél (két külön kártya) jó a módszered,de kétmagosnál ahogy leírtam. -
gombcomp
senior tag
-
gombcomp
senior tag
A hőfokokat nem néztem,mert a ventiket fullra tolom tesztek alatt.
Olyan max 75-80 fokra saccolom,de gyorsan visszaáll 60 fok alá.
Vannak a kártya mellett segédventik is. A BIOS beállítások azonosak a
nemrégen belinkelt módosított cuccal,azzal a különbséggel,hogy én
a sajátját módosítottam.Ezért nem kell force módban sem flashelni. -
SimonYana
addikt
-
SimonYana
addikt
Vissza! Ez mindent elárul!
-
SimonYana
addikt
Hogyha a HD7990-re gondolsz , hogy nem melegszik e túl akkor a válasz , hogy játék alatt max 80 fok a GPU és Én meghajtom 2560-ban elhiheted! Hangja sincs szinte! Tényleg jó a hűtése és nagyon bika! Én is vizezni fogom , csak még nem tudom melyiket tartom meg a 3 típusból! A többit eladjuk.
-
SkyS1gn
félisten
Énis, vagyis a 290X-et mer nembiztos hogy befér a 7990 (1mm), de most nemtudom mi legyen...
170-ért nagyon jó ár, nemértem miért nem postáznak külföldre
Énis széjjelmaxolva akarom kezdeni a BF4-et de AMD szórakozik a 290X launchhal, 7990 lenne az alternatíva, itthon 195-ért tudok csak szerezni.
-
Apone33
őstag
"Hozatnék én, de ki is perkálni, és még az enyém is kérdéses, hogy befér e a cuccaik közé, repülővel jönnek."
Be kell férnie.Én úgy vagyok vele hogy amikor nagyon várok valamit, akkor szinte alig telnek a napok. Amikor én rendeltem úgy volt hogy szombaton megkapom de mégsem, mert elfelejtették átadni a futárnak, azt hittem megőrülök.
Kurva hosszú volt az a hétvége.
-
TTomax
félisten
Köszönöm!Azért is vettem meg,elvileg egy 290X volt megrendelve de kár lett volna azért többet fizetnem...
Egyébként afterburner 1.3Vcoret enged, de nincs szívem ráengedni plussz feszt...már nézegetem a full cover blokkokat,mert megérdemli a kártya,összerakom a játékvizem rá. -
TTomax
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest