- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesszabi
csendes tag
válasz
jambiyya #27128 üzenetére
Köszönöm az eddigi üzeneteket!
VCore-t leveszem 1.25v-re, hátha így nem indul újra a rendszer.
Valóban 8 pines a CPU táp csatim, de nekem csak 4 pines van bele dugva, nincs másik a tápomon. Ez okozhat gondot?
A Phenom nincs húzva, nem is terveztem. Csak annyit tettem, hogy kivettem az Athlont, betettem ezt. Letöröltem a régi drivert. Nem állítottam semmit sem a biosban sem egyéb más módszerrel.
Azok az R50 feliratú kis fekete kockák valóban forróak, főleg a felső.
-
mitisz
tag
válasz
jambiyya #27001 üzenetére
Sziasztok! Phenom 965 X4 C3-as procim van, az órajelem most 3800mhz-van, 1.4625v-on stabil a rendszer. A Northbridge-t szeretném rajta még feltolni 2000-ről 2400-re.
AMD Overdriveban ugye az NB Vid-et kell megemelni ha feszt akarok az NB-nek emelni? Jelenleg 1.100-án van, mennyit javasoltok 2400mhz-hoz? Ezen az alap NB Vid (1100-as) beállításon nem stabil a rendszer, mert a Prime95 leviszi a 3. mag teljesítményét 75%-ra 20 perc után. Ha visszarakom az alap 2000mhz-ra az NB-t, akkor teljesen jól megy a Prime95. Szóval akkor gondolom az NB Vid-et kéne megelnem?
Gyári hűtőn leszek és maradok is amúgy következő PC buildig. -
Tzoltan21
tag
válasz
jambiyya #26869 üzenetére
Mai este lejjebb vettem az órajelet 3,6-ról 3,4-re. Annyi különbség van, hogy 600 ponttal kevesebb 3dmark2006 pontot kaptam. Cserébe 12 fokkal lett hűvösebb a procim. Mi a véleményed? Feljebb írtam, 1,25volton betonstabil ezen az órajelen úgyhogy inkább így hagyom. A GTX580 nagyon fűti a processzort, ezért vettem lejjebb inkább. Játékokban eddig semmilyen különbséget nem tapasztaltam, szerintem marad így.
-
Adebayor
aktív tag
válasz
jambiyya #26812 üzenetére
1.265-re levittem, de még mindig 1.375 a maximum a hw64-ben...
azt az értéket kell állitgatni amit fentebb lefényképeztem, ami éppen ki van jelölve ugye?talán ennyire hülye nem vagyok. tuti azt kell, de hát mind1.
na jolvan mindegy én má nem szorakozok ezzel... bár ha még kibírtok, irhattok valamit
ez a prime95 ez mennyire tuti? Mert rohadt nagy nyuszi vagyok gép ügyben.. nem vagyok én milliomos hogy vegyek egy uj procit vagy alaplapot ha lesz valami az esetleges túlmelegedésnél vagy valami másnál.
A hűtőhőz még valami:
ismerősöm egy fx 8350 fölött használja, és 780 körül forgott neki, és akkor volt 39 fokos. Tehát akkora szar nem lehet maga a hütő. Vagy annyit fejlödött az amd hogy má nem annyira melegedik?
mert hát az enyém az nem mai darab
-
törölt tag
válasz
jambiyya #26562 üzenetére
Large FFT lefut? Ha az nem akkor sanszos hogy CPU-NB fesz-t kell emelni a memóriavezérlő és L3 cache miatt. De volt már olyan hogy kellett pici CPU fesz. is, mert a smallFFT nem hozta ki. Csak ezután mennék a Blend-re, ami a RAM-ot terheli és hiba esetén ott kell keresgélni, mert ki kell zárni a memóriavezérlő gondot.
SmallFFT (~1óra) -> LargeFFT (~1óra)-> Blend (~1óra) -> IntelBurnTest (max memória mennyiséggel ~30perc)
Nekem így vált be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest