- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
válasz
Methionyl #26829 üzenetére
Lehet hogy hibás volt az adat mivel msi afterburner mértem de most hwinfo val mértem illetve belőttem 1,2 magot 4ghz-re 3,4magot pedig 3800mhz-re 1.4350V al és így rendben van 62 főlé nemis ment és viszonylag halk is illetve amig a vga 99% on ment a proci max 80% on itt ott,De amugy sem játszok ennyire gépigénye játékokkal mint a crysis vagyis nem sok ilyen van,szerintem egy darabig így marad.Hamarosan úgy is váltok intel i5-re valami 2400 vagy 3340 lesz,de gondoltam x6 ra is de meglepően drágák,és alig találni.
-
NOKA32
aktív tag
válasz
Methionyl #26827 üzenetére
3,8ghz en fesz nélkül atom stabil,de az előbb amikor meghaltam crysis ban kékhalált,dobott gondolom a proci miatt,a vga 55 fok volt pár fps miatt inkább nem húzom 3,8 fölé, csodát már úgy sem fog tenni.Egyenlőre a vgat úgy hiszem meg sem éri hisz gyárin sem hajtja ki ahogy észre vettem.Ha túl sok a fesz attól is széteshet?
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Methionyl #26809 üzenetére
köszi, sikerült. 1.3000-ra levettem.
báár ez a core temp még mindig 1.375v-t ír ha éppen 3200mhz-n megy.
Viszont a HW64-el nincs szinkronban... loool. Mondjuk irtad is hogy abban jobban bízol.
na köszi mindenkinek.
Bár még van egy dolog. még a feszültség levétele elött nézegettem a bios-ban, és gondoltam leveszem a freqvenciát is kicsit 3200-ról 3000-ra. ugyse vagyok az a nagy gémer. Mondom akkor itt is lehetne spórolni.
Enter, kiválasztom a 3000at. Save and exit, erre gép leáll, ujraindul, és a bootnál kiirja hogy hiba történt, F1 ha még állitgatni szeretnék, F2 ha default értékek legyenek...
Nem vagyok az a nagy bios álitgatós mint kiderült, tartok is tőle hátha valami megkotlik, de ha már ott voltam mondom belenyúlok. De nem is az hogy tuning, hanem lejebb vettem
még azt se engedi?
Amugy jelenleg csak szimulátorozok neten. Assetto corsa meg rfactor 2. Egy futam max 1,5 óra. Tehát ezt kéne kibirnia a renszernek, erre akartam kalibrálni. erre sztem elég lenne a 3ghz.
szerk: jambiyya, hát húzni nem is akarom
sőőt, ahogy fentebb irtam..
-
Adebayor
aktív tag
válasz
Methionyl #26796 üzenetére
cm hyper tx3 evo
vele kapott paszta. ezüst.
szted lehet rosszul feltenni? nem vagyok kezdő gépösszerakásban, de azért kicsit szarakodtam vele... azzal a kampóval amit be kell akasztani. Mert nem csúszik mint a gyárin... bekaad, igy mindig le kellett vennem hogy arrébb tegyem..
pedig azt irták hogy könnyü szerelnibele is néztem lámpával hogy középen van-e, mert annyit izéltem vele hátha elcsuszott
-
Pubszon
veterán
válasz
Methionyl #26656 üzenetére
18-as szorzó elég lesz, tegnap a nagy melegben alapon 65 fokosak voltak a magok, emiatt is vettem most visszább míg nem lesz egy jó hűtő rá.
Ami az adatlapomon van az a elsődleges gépem, ez pedig kint van a műhelybe ahol barkácsolok meg szerelek, stb...
Az alaplap az egy Gigabyte GA-M720-US3, nem valami komoly, de elmegy.
Megpróbálok mihamarabb szerezni egy kisebb hőcsöves hűtőt.
Most 3GHz-en megy, de így is elég lenne, csak zavar hogy ha nincs húzva. -
snake1977
őstag
válasz
Methionyl #26649 üzenetére
Majd egy haswell lesz alatta 2-3 hónap múlva, de első lépésnek a vga cserét javasoltam, mert az 5770 ami most van azzal már sok játék minimumon sem hajlandó fps lagg nélkül futni, tehát a lényeg hogy meghajtja, és addig a 2-3 hónapig tud majd játszani jobb minőségben mint a mostani kártyájával.
Köszönöm -
urbi73
senior tag
válasz
Methionyl #26613 üzenetére
Köszi . Nem a gyári hűtő van rajta , hanem egy nagy Zalman rézhűtő , ami elég jól lehűti a procit .
Lehet ideje lenne már cserélnem a procit + lapot . De milyenre ? Intel az ára miatt az nem megy most . Talán valamilyen FX - es proci , ami kétszer erősebb a jelenleginél , de az meg fogalmam sincs hogy melyik . Már jó ideje nem követem nyomon milyen procik vannak . Olyan kellene amit egy jó darabig nem kellene cserélni . -
urbi73
senior tag
válasz
Methionyl #26607 üzenetére
Csak játékra használom . A Gta5 ami 100 % -on kihasználja a pocit . Bf4 multi az meglepő módon szépen megy , 50 - 60 fps meg van , igaz 1440 x900 - ban
Nanus : Jelenleg 3800 Mhz - re húztam fel , de feszültségen nem emeltem , így stabilan megy játékok alatt is . 3900 mhz -re húzva , viszont játék alatt kék halálozott egyből .Viszont a winfos élményindexet azt lefuttatta 7,4 röl - 7,5 re változott . Lehet emelni kéne a feszt ?
-
Dendytv
senior tag
válasz
Methionyl #26578 üzenetére
Nem volt pasztázva mióta vettem szóval egy éve... Nem tudom, hogy milyen paszta volt mert a gyári cooleren volt alap rajta ! A Házam az egy Vento A8 egy Ventivel ami szívja kifelé a levegőt... Menyi feszültséget kap terhelésen ? hát azt nem tudom...de osztok meg képet.
Ma délután pl-1:22-nél már 70-fok volt !!!
Mit ajánlasz ? -
Ventur@
senior tag
válasz
Methionyl #26355 üzenetére
Szintén 955 BE és szintén 770UD3 (rev. 2.0, F7B bios ver.). Alulfeszelve használom a procit (1.325) és emellett kis OC: 3.2 -> 3.7 Ghz. TX3-as hűtővel, megkenve egy kis Artic MX2-vel. Most levett házoldal és normál használat mellett olyan 34-37 fokos a proci. Ha megterhelem (pl Vegas egy kis HD videómentés), akkor sem ment eddig 60 fok fölé.
Igazából semmi extrát nem csináltam, csak kézileg 1.325-re belőttem a feszt, meg az OC miatt fixáltam a PCI-E-et és ha jól emlékszem talán a szorzót állítottam és ennyi. Nem tudom pontosan hogy volt már, mert vagy 2 éve így van a gép és eddig - lekopogom - semmi érdemleges nem történt. Bírja a kemény nyarat is a cucc
.
1.325 alatt is próbáltam (OC-ét meghagyva), de akkor nem akart beröffeni a masina. Biztos állítani kellene valamit, de annyira nem foglalkoztam vele, lényeg, hogy megy kis alulfesszel + egy kis OC-val is stabilan a masina
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest