- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
-
TomBoy1986
veterán
válasz
westlake #854 üzenetére
Tőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz.
Nekem ez a teszt nem ér semmit. Ennyit mondtam.
Meg még annyit, hogy majd csütörtökön visszatérhetünk a témára.
Amúgy ez a rész azért fordítva is igaz ám:
"annyira tudjatok hangoztatni, hogy ha valami nem fele meg a valosagnak (esetleg csak velemenyetek szerint), de ha megis az ellenkezoje bizonyosodik be, akkor meg surun hallgattok.. mindegy, nekem aztan nem erdekem, hogy az amd uj procijat "sztaroljam", de majd visszanezek ide, ha tenyleg lesznem "hivatalos" eredmenyek is.."
-
Oliverda
titán
válasz
westlake #854 üzenetére
"szerintetek az osszes nem-hivatalos (nda elotti) teszt hazugsag/feligazsag/felrevezetes??"
Szerintem olyat senki sem írt hogy az összes nem hivatalos NDA előtti teszt hazugság/féligazság/félrevezetés. Ez a teszt eléggé sántít, itt is leírtuk hogy mi az ami nem klappol, de ha nekünk nem hiszel akkor nézz köröl az XS-en mert ott is eléggé szkeptikus a fogadtatása. Mondjuk ha néha nem csak bele-bele olvasnál a topikba meg nem csak be-bedobnál 1-2 linket akkor lehet hogy most ezt nem írtad volna le. Na de aki még egy topikot sem tud tisztességesen megnyitni attól én nem várok el ilyen sokat.
Amit már szinte bizonyossággal lehet tudni az az hogy meglehetősen kedvező a fogyasztása, nagyon jó a tuningpotenciálja és kedvező az ára a hozzá való lapokról és RAMokról nem is beszélve. Ez már szerintem elég sok embernek elég lehet és lesz is. Nem mindenkinek az eredményhajhászás a fontos.
-
leviske
veterán
válasz
westlake #680 üzenetére
Mondjuk az, amikor a PH!, vagy a bit-tech leteszteli őket... Részemről ez számít annak.
Bluegene: Pont ez az... Míg nincs biztos eredmény, addig szerintem felesleges leközölgetni az infókat. Erősen kétlem mondjuk pl. azt, hogy egy 4GHz-es Deneb alig gyorsul le egy 3GHz-es Agena-t.
-
Oliverda
titán
válasz
westlake #669 üzenetére
Ez annyira real hogy az NB és a HT gyárilag 2GHz-en fog üzemelni ennél a procinál itt meg 1.8GHz-en mennek.
A RAMok is 800/CL5 ahogy nézem. Páran megkaparintottak ilyen procit és egyből tolják fel a jobbnál jobb teszteket csak éppen azt nem tudják hogy mit és hogyan kellene beállítani.
-
Oliverda
titán
válasz
westlake #253 üzenetére
Nem nagyon volt lehetőség eddig a bizonyításra mivel még a 45nm csak most jön, a 65nm-es Phenom-ok pedig csak most értek el olyan szintre amivel el lehet érni a 4GHz+ órajelet.
Nem tudom, de ha igaz amit linkeltél akkor valamennyire csak érdekli őket.
Dehogy örlnek neki....
Nem hiszem hogy majd vidáman és dalolva fogják csökkenteni a C2Q árakat ha majd netán arra kerülne a sor.
BTW a jelenlegi Phenom árak 15-20%-kal fognak csökkeni a Phenom II indulásával egyidejűleg.
-
Oliverda
titán
válasz
westlake #227 üzenetére
Hmm...én ezt most legalább akkora kamunak tartom mint a tegnap linkelt tuning eredményt. Március vagy június?! Akkor már beleírhatták volna még a szeptembert is.
"According to people we spoke to, they are quite skeptical about it's available (for sale) that soon."
According to józsibácsi mekegő kecskéje...
"They expect mass availability to be in March or even in June for Computex(?!)."
Persze ha a teljes 45nm-es termékskálára gondoltak akkor valóban június. [link]
Amúgy csak nagyon csendben jegyzem meg hogy egy személyes külföldi forrásból ma azt hallottam hogy még decemberben megkérkezik a nagy-nagykerekbe a 920 és a 940. Persze nyilván nem 20000es darabszámban.
-
Bluegene
addikt
válasz
westlake #217 üzenetére
áhh olcsó lesz, az i7 alatt lesz jóval
egyébként gondolom alapból azt tűzték ki h a yorkfieldnél gyorsabb legyen, elég blamázs úgy kihozni egy új procit h a konkurrens régi procija is jobb(sajnos Barcelona vs Q6600-nál ez volt), nem hinném h 2X ugyanabba a kútba akarnak esni
-
Oliverda
titán
válasz
westlake #210 üzenetére
Szerintem ez kamu. Ha a bus speed 200.00MHz akkor a CPU órajel nem lehet 5920.2MHz. Persze nálam sem kerek 200MHz lesz a bus speed ha annyit állítok be a BIOS-ban hanem valami 200.7, de ezt jelzi a CPU-Z pontosan. Íme.
Ennek tükrében én azt mondom hogy mehet a kukába az összes ott található eredmény. Valakinek túl sok ideje van fotosoppolni.
Achill3uS: Az Austin-i AMD tech day azért szerintem nem volt kamu, de ez viszont tényleg büdös már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest