Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HaZsolt #11041 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Nem te vagy az első, aki Asrock-ot ajánl, de én annyira nembízom benne, ok, hogy asus (asszem) család, de... Utánanézek, de esetleg Gigabyte vagy Asus alaplapból valami?Meg is néztem, ez annyira nem fekszik, felül van a 25k-s határomon, és nincs szükségem integrált vgakártyára sem
-
Gerisz
addikt
válasz
HaZsolt #10954 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy a 955 már nem lesz BE a C3-ban és kisebb lesz a fogyasztása is. Ez az AMD álltal megadott 1.4 mennyire "szűkös"?
Kiváncsi leszek mit lehet belőle kihozni. Csak azért cserélem le, mert ennek a B55-nek nem tudom monitorozni a hőmérsékletét és idegesít. Jah meg mert nem tudom átlépni a 4ghz-et stabilan értelmes fesszel.(az egyik bolt hajlandó arra, hogy olyat küldjön amilyet kérek, a másik meg azt mondta, hogy ha nem felel meg amit küld akkor küldjem vissza és visszafizetik az árát, mert ők nem foglalkoznak ezzel, hogy mi van ráírva (most buktak 140000-es vásárlást)
-
-Solt-
veterán
válasz
HaZsolt #9547 üzenetére
Kizárólag játszom... ott meg tudtommal kb egyforma a teljesítményük... a winrar, meg a videó kódolás nem érdekel...
A váltás is csak akkor esedékes, ha jó áron el tudom adni a jelenlegi konfigot...( ha igen, akkor még marad is lóvém, és van egy zsír új konfigom )
Szóval az egész még egyáltalán nem biztos, csak körbe szaglászom a dolgokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest