- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok haverom felhuzta a 955 ös prociját 4.2 re 1.42 volt melett. Egy Msi 785g-e53 lapban, előfordulhat hogy trottlingolhat a lap ?
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a cpu-nb párost érdemes -e rángatni kicsit magasabb értékekre és ha igen akkor meddig lehet vele elmenni alap feszültségen??
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok én jelenleg 3.5 ghz en hajtom 1.25 v melett és maxon terhelve 4 óra prime 95 max a magok 48 fokosak a kupak 40 frezer 13 am van az is 900 as fordulaton kb
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok most ott tartok hogy ma egy 5 órás prime 95 után is atom stabilan maradt a procc és az hőmérséklet sem ment az egekbe [Itt] megtekinthetők az adatok
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok egy olyat szeretnék kérdezni hogy nagyon nem árt a procinak ha 3.7 en tartom most úgy meg és a fesz az 1.328 v gta 4 alatt egy kicsit gyorsult mer eddig 48 volt az átlag fps most 54. Hőfokok alapból 31 fok (magok 38) terhelve prime 95 alatt meg 40 (magok 48)
-
Byga007
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #18845 üzenetére
Hát igen mondhatnám hogy mikor kézbe vettem még meleg volt de senki nem hinné el XD XD XD Nah mostmár eljutottam odáig hogy ez van a gépemben és még igaz nem raktam újra a rendszert (majd holnap ) de nagyon vagányos így egy kicsit gyorsultam de nem olyan sokat majd holnap friss rendszerrel XD A lustaság vitt rá hogy ne rakjam fel ma
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok meglett a biosz frissítés már teljesen lerágtam a körmeimet de idáig jó.Most ég a x2-es (vagyis x3-as) megy de holnap boncolom a gépet és rakom bele az új x4 955 -öt. Amúgy a legújabb bioszt kaptam a lapomra 3.11 eddig 3.2 volt fent nade holnap minden kiderül vagy beborul .
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok olyan előtt állok hogy most vettem egy phenom 2 x4 et 955 be és sajna a mostani bios nem ismerné fel 3.2 van a lapomon a proci 3.3 tól támogatott . Elég ha 3.4 re frissítem a biost?? Alapból olyan 955 őst rendeltem ami jó lett volna de ez jött így frissítenem kell
-
Byga007
aktív tag
Több feszt nem enged neki a lap amúgy most csak 3,0 Ghz-en megy, gyári hűtővel. nagyon nem akarom tuningolni már az is nagyeredmény hogy 2 helyett 3 magom van, max visszaveszem 3,1 re. 1.42-nél többet nem enged a lap neki
-
Byga007
aktív tag
Üdvözlet
Ma reggel nekiestem a biosomnak és visszakapcsoltam a 4.-ik magot is a feszt 1,42 v-ra vettem fel ez a legmagasabb amit beállíthatok. Mentettem és restart win betöltödött és prime95 -öt lefuttattam, de már az elején a legutolsó kis ablak a ablakon belül pirosra változott a többi 3 ment csak a negyedik nem
Így valószínű nem jó a 4.-ik mag.
-
Byga007
aktív tag
nem hiszem hogy kevés lett volna neki a fesz mert 1,42 -őt kapott és szerintem nem kevés véleményed?
Esetleg adjak neki egy kicsivel többet?
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok
Vagyok újra Még mindig 3 magosként hajtom a procit, prime95-öt is futtattam igaz 15 20 percig mert 72 fokra ment a proci és nem akarom kinyírni de addig nem volt hiba.
Egy kicsit érezhető a 3.-adik mag htása mert hd klipp nézésénél eddig 25-30 % között mozgott most a 3 maggal 15 20% között megy, sima avi filmnél meg eddig 8-11 ! volt most meg 1-3 % és néha 0 -ra is lemegy.
-
Byga007
aktív tag
Nem találtam olyan opciót de még a könyvet is átbújom
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan tudnám lentebb venni a proc feszültséget mert a biosban szürke az összes fesz csak a ramé nem
Üdvözlet
-
Byga007
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Phenom ii x2 proci a proci és egy a adatlapomon szereplő Msi 785g-e53 -as alaplap. Ma a biosban keresgettem és aac menüpontot találtam a cell menüben. mivel már kiderült hogy nem BE a procim így nem is foglakoztam vele, de ma véletlen bekapcsoltam és megjelent 4 mag. Elmentettem a beállításokat, és betöltöttem a redszert de ki is fagyott így restart és biosban letiltottam egy magot és 3000 Mhz-re vettem issza a frekit. így 3 maggal megkiséreltem az op rendszert elindítani és láss csodát megy. Egy 4 magosítható példányt fogtam ki de csak 3 mal tudott rendesen elindulni.
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest