- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
jones965 #2696 üzenetére
aham, na ez jó hír, ilyen indítatásból kérdeztem egyébként..
az lenne a legtutibb, ha netezés alatt elég lenne 1 mag c&q-ban alapfeszen alapórajelen , adott játékban pedig a kódhoz lehetne konfigolni, hogy 2mag több órajel, vagy 4mag kevesebb órajellel jön ki jobb eredmény.. -
marcias
őstag
válasz
jones965 #2677 üzenetére
Na ez nekem tetszik. Hasonló fogyasztás mellett +1GHz.
Ezen felül, 3->3,4 GHz-re emelést a fogyasztásban gyak. észre sem lehet venni. Ez azon túl, hogy szerintem örvendetes, megerősíti azt a lehetőséget, hogy legynek gyárilag 3,5-re skálázott darabok, hiszen kb. annyit bírhat el alapfeszen.
-
Oliverda
titán
válasz
jones965 #2312 üzenetére
Köszönöm mégegyszer az önzetlen segítséget!
Egy SuperPI stabil eredmény: [link] (@1.55V)
Alapfeszen lazán megy 3.6GHz-et, sőt még kicsit kevesebbel mert furcsa mód ha auton hagyom a feszt BIOS-ban akkor max. csak 1.34V-ot ad a procinak. Ilyen órajeleken a melegedés mint olyan ismeretlen fogalom ennél a procinál.
A windóz elég gyorsan bepattan a 3.2GHz-es sima Phenom-hoz képest.
-
Templomegere
senior tag
válasz
jones965 #2314 üzenetére
semmi extra , volt egy eladó cuccom , amire Olivér is bejelentkezett , és meg szerette volna venni , de akkor nem volt elég csigabigája , asszem 1 hetet mondott hogy kb annyi idő , közben meg jött egy vevő aki rögtön fizetett , én meg oda adtam neki .
Lehet hogy nem pontosan így volt , majd olivér kiigazítja ha gondolja .
Na ezért vagyok büntiben
-
Konfigos
őstag
válasz
jones965 #1643 üzenetére
Igen ez volt régebben de most az alaplapot full vízzel hűtőm.Tehát fet+pwm,sb,nb,proci.Vizes blokk van a fet+pwmen is, Tody csinálta nekem.Csak attól függetlenül van egy kis félelmem hogy hogyan fogja bírni mégha víz is van rajta.Durván forró volt már 9850be alatt is.Igaz akkor nem volt rajta blokk.Na mind1 kiderül
Szerintem kifogja bírni de majd holnap kiderül csak tudni akartam hogy mennyivel lesz melegebb nagyobb órajelnél és feszültségnél
#1644 Teljesen igazad van,csak kiváncsi voltam,ennyi
-
Konfigos
őstag
válasz
jones965 #1622 üzenetére
Számból vetted ki a szót
És még jó lenne az is amit Oliverda említett hogy a kupakon milyen kód volt bár ha jól sejtem már nem szeded le a hűtőt róla.Az én 940-es procim szerdán délelött vehetem át.Cseréltem csövet a rendszerembe 10/13-as clearflexre úgyhogy holnap megnézem mit is tud ez a proci vizzel.1.6ig biztos elmegyek ha birja akkor tovább is majd kiderül mennyire lesz meleg a proci.Ha abból indulok ki hogy a szintén 125 wattos 9850be 1.450-1.5 volton nem volt melegebb 40 foknál akkor szerintem az 1.6 még belefog férni.Amúgy szerintem nyugodtan lehet használni 1.5volton a procit ha birja a hűtés
-
Bluegene
addikt
válasz
jones965 #918 üzenetére
sajnálom tréfás hangulatban vagyok
vissza kell fognom magam h elkerüljem (ismét) a bann-t
egyébként tomboy 1994-nek is válaszoltam volna utalva csernobilra és a torzszülöttekre, de azt se vállaltam be
egyébként is ha rákezdenék 100 hsz OFF lenne
haha ez mekkora lol, veszek egyet[link]
ebbe fogok wow-zni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- Ryzen 7 8700G /// Új, csak kipróbált // Számlával és Garanciával!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest