Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Alister71 #22100 üzenetére
Azért nem minimális, nem véletlenül kerül pár ezerrel többe:
[link]Más hangchip, az UD3-mason több USB 3.0, 1 FireWire port a hátlapon (nekem ez volt ami megérte a plussz zsírt), Norton Internet Security Software.
daa-raa:
Mit csináljak vele? Most egyelőre nincs hűtőre pénzem, se chipset, nem pláne CPU. Én azt láttam minden fasza CPU hűtő ugyanígy a bordára fúj az NB borda felé semmit. -
-
BRIKLY
veterán
válasz
Alister71 #22081 üzenetére
" De ami normálisan van megírva" Itt elmondtad a lényeget. BF3-ban 70-80% GPU kihasználtság szerintem sokat elárul.
És ki tudja,hogy 2 éven belül hány olyan játék lesz, ami "nincs normálisan megírva"? Én most vettem 965-öt,de ennek ellenére is azt mondom,hogy hosszú távra nem éri meg ezt venni.Ja,és nem mindenki játszik 1080-ban...
-
BRIKLY
veterán
válasz
Alister71 #22048 üzenetére
felhúzom,csak külön teszteltem egy nagyot,hogy proci meg a ram biztos legyen.1.5625V kellett a procinak,hogy stabil legyen,de van egy olyan érzésem,hogy valójában sokkal kevesebbet kap.hűtő is épp hogy langyos. volt a teszt alatt
NB 2.6GHz-en stabil,1.3V-al, lehet hogy kevesebb is elég neki,de így hagyom,úgysem meleg... 2.8GHz-en el sem indul a gép.
-
brady28
tag
válasz
Alister71 #21840 üzenetére
Üdv!
Most olvastam az F1 2012-es tesztet....
Létezik hogy WIN8 alatt ennyire gyorsabb lenne a Phenom x4?
Pont most csináltam egy ugyanilyen tesztet egy 965BE-vel, 4 ghz-re húzva,
egy Gigabyte 6950@70 kártyával 880/1375@950/1450mhz-re felcsavarva,
minden ULTRÁN 16xaa-val, de csak 40 fps-t produkált átlagban, ugyanez 8xaa-val 42....
Akkor most mi van
Jah és WIN7 ULTIMATE!
Ha visszaállitottam mindent gyárira-procit,vga-t-akkor meg 38 FPS.... Nem igazán értem...Mondjuk a minimum az leesett 33-ról 26ra, de ennyi...
Most akkor hogy van ez??? -
válasz
Alister71 #22015 üzenetére
Amúgy volna egy kérdésem, hogy ezek a monitorozós progik által kiírt hőmérsékletek ,mennyire valósak? Csak azért kérdezem, mert érdekességként, nálam most pillanatnyilag csak a net megy, a procik órajele 800 Mhz, 0,975 V-on, az AMD OverDrive szerint a magok hőmérséklete meg 19,5 C, míg a szobában jelenleg 22 C van, na már most ezt fizikai képtelenségnek tartom, hogy a procik hőfoka kevesebb legyen, mint a környező szoba hőmérséklete.
-
Teodor52
senior tag
válasz
Alister71 #21879 üzenetére
Sajnos mx2-öt nem találtam iponnál, de helyette néztem egy [Noctua-t]!
Valahol olvastam, hogy bevált, de azért megkérdezlek, hogy tényleg jó ez a paszta? -
endruboy1
senior tag
válasz
Alister71 #21840 üzenetére
Ebből is látszik az ami a PH tesztekből is számtalanszor lejött hogy elsősorban VGA kérdése a játék nem pedig CPU. Szerintem erősebb VGA-val sem lenne olyan eget rengetően nagy különbség. Ez meg szinte hiba határon belüli, leginkább a különbözően bekonfigolt Windows és egyéb driverek okozhattak enyhe eltérést.
-
oz82
senior tag
válasz
Alister71 #21771 üzenetére
Nálam azért kellet a PhenomsMSRTweaker, mert:
-Fránya Asrock lapjaim (bennök Ph955 , és egy 630 athlon) vannak, és ha elállítom a CPU feszt, kikapcsol a CNQ (a másik rendszernél nem kapcsol ki, de nem viszi annyival lejjebb az idle feszt)
-Alulfeszelve használom amennyire csak lehet, és kellett vmi. megoldás.Úgyhogy a szükség nagy úr, jó kis progi és hatékonyabb, és ami a legfontosabb állítható mint az alaplapi CNQ szerintem!
A rendszer múúködésébe semmilyen zavart nem tapasztaltamMost a 630 as helyett fx4100 em van ,na az egy energiazabáló a másikhoz képest, 1,125V on sikerült stabilizálni 3,6 on de még így is full prime loadon 180W, + a 6570 esem 50Watjja és ott vagyok hogy a 250Wattos tápom már kapott tuning hűtést de dől a meleg belőle
-> akinek kell egy 630-as AthlonII szóljon!
Yeffy DJ
Ha belősz mindent a háttérből dolgozik (csak pl. a feladatkezelőben látod hogy fut), nem kell indítgatni. -
norbi0604
aktív tag
válasz
Alister71 #21480 üzenetére
Mondjuk ez erősen függ a beállított grafikai részletesség szintjétől is, mert ha mondjuk high-on vagy ultrán b.markolja, akkor azért nem születnek ilyen magas számok. Felbontásról nem is beszélve
De amigy ezek tényleg szép eredmények, igaz v-sync fölött már nem sok jelentősége van a plusz efpéeseknek.
-
-
-
ETOM
addikt
válasz
Alister71 #21424 üzenetére
CM hyper 212 + dupla ventis
(#21423) apollo12 Okok megnézem azzal. Másik érdekesség, hogy se aida64 se HW montitor nem olvassa ki a CPU ventiket. Az asrock programjával még nem néztem. Ezen a téren a leggyengébb az asrock lap biosba is kell neki 5 másodperc mig behozza ventik RPM-t.
-
ETOM
addikt
válasz
Alister71 #21417 üzenetére
1.4v kereken, de nyomtam gyors egy CB11.5-t itt már HW szerint 1.39v volt a max így nem vészes talán.
Oksa LLC-t akkor hagyom.
(#21418) apollo12: Az FSB-t nem szeretném piszkálni inkább szorzóval lönném be ha már black. A többit megfogadom NB 2600hoz mennyi feszt adjak majd? 1.1 az alap ha jól emlékszem.
-
ETOM
addikt
válasz
Alister71 #21379 üzenetére
Köszi! Feszből ahogy megfigyeltem 1.450-t kap max. És így 50C körül van a hőmérséklet terhelés alatt igaz primet nem néztem még. 1.4-1.450 között próbálkozok sztem 4ghz-t elsőre majd.
Ja igen szintetikus tesztben lassab párat megnéztünk brikly-vel csak úgy összehasonlításképp az ö gépéhez képest mert most egész hasonló. Most töltöm a BF3-t. Aztán jövök infokal.Jó cuccaid vannak én is most vettem agility-t két bad szektorral elvileg.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Alister71 #21381 üzenetére
Még, annyi, hogy minden laphoz van valamilyen gyári tuning szoftver. Ezekkel a hűtő fordulatát is lehet szabályozni. Én a giga lapban az ET6-al úgy leszabályoztam a gyári hűtőt is, hogy alapórajelen, 1.225 volton a hangját se hallottam.
Mondjuk az a ciki, amikor a 2db 500-as vinyó a leghangosabb a gépemben
Ha rákattintok valamelyikre, és a win beindítja a forgását.
Mert belöktem őket 5 percre, hogyha nincsenek használatban fogják be a pofájukat.
Játék alatt meg úgysem hallod a ventiket. -
=WiNTeR=
senior tag
-
Sabre
őstag
-
ETOM
addikt
válasz
Alister71 #21348 üzenetére
Holnap jön meg a cuccos amit cseréltem:
i7 2600 - X4 965
ASUS P8P67 - ASROCK 970 Extreme4
3xRAID0 vinyo - OCZ 120 gigás SSDtehát az SSD miatt lehet csalóka lesz nekem. Am én is BF3-zom és a tököm ki volt az i7el már megjelenéstől fogva problémák voltak a HT miatt. Hát nekem nem kéne még1x.
De holnap jövök a pontos infokal menyire veszem észre a különbséget.A VGA GTX 480 és 8GB ram van mellette ezek nem változtak. Ja és a hűtés hyper 212+ lesz dupla ventivel.
-
Apollo_21
addikt
-
norbi0604
aktív tag
válasz
Alister71 #21287 üzenetére
Viszonylag azért elég megegyező a tuning szint, ha szabad így fogalmazni
Egyébként ezek már elég szép értékek, nagyjából meg is egyezik a 2 úgy látom, de mondjuk 1-2 sebesség érték nálad nagyobb számokat mutat. De ahogyan előttem írták +/- 5% nem igen lényeges teljesítmény szempontjából. Gondolom ezek az értékek még eléggé "tűréshatáron" belül vannak.
-
norbi0604
aktív tag
válasz
Alister71 #21254 üzenetére
Látom írhatnak akármit, nagyon nem vagytok kibékülve. Észrevehető az is, hogy ez nem is nagyon fog változni
Lehetne vitatkozni arról, hogy hol kezdődik a minőség de felesleges szubjektív dolgokról vitázni, mindenki a saját igaza mellet áll ki
Most kérdezhetném, hogy akkor mi a minőség és megbízhatóság tárgyilagosítva? De ugye ez csak költői kérdés lenne.
-
norbi0604
aktív tag
válasz
Alister71 #21251 üzenetére
Az új cuccai szerintem elég korrektek, gondolok itt elsősorban alaplapokra, régen tényleg nem olyan volt a minőség mint más piacvezető cégeknél de mára már kiküszöbölték a problémákat és beálltak a sorba a "világmárkák" közé megbízhatóság és minőség terén. Szerintem legalábbis.
Ezen felül persze semmelyik gyártó sem lehet tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest