- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepusos
senior tag
-
norbi0604
aktív tag
válasz
=WiNTeR= #21372 üzenetére
papíron 1.5v-ig el lehet vele menni, de ha nagy a teljesítményfelvétel és a melegedés akkor nem éri meg. 60 fok fölé ne nagyon menjen, az a max. cpu illetve cpu/nb fesszel "játszani" kell, tesztelgetni,probálgatni. Előbb utóbb be fog állni egy stabil tartomány, igaz lehet a 4Ghz-et nem fogja bírni.
-
Alister71
nagyúr
válasz
=WiNTeR= #21357 üzenetére
970-es lapokkal már bár meddig működik a CnQ. Ez csak a régi lapokra volt jellemző. 200x20-on is vígan működik.
ETOM: minden esetre, majd oszd meg velünk a tapasztalatodat.
én előtte E8400-est használtam, azt cseréltem le a 955-re. 4.0GHz környékén az E8400-es igencsak megközelíti az I3-at, nagyon minimálisan marad le tőle. Minden játékot remekül vitt, (tényleg 1-2 jól ismert kivétel, GTA4, Mafia 2 ami nem volt az igazi), de pl. a Dirt3 multihoz, BF BC2 multihoz, F1 2010 multihoz, BF3 multihoz fabatkát sem ért.Dirt3 multiba feszt szétvertek, mert késett az irányítás, F1 szintén zenész. A lövöldöző játékokban pedig pisztollyal lelőttek, mikor én géppisztollyal soroztam, mert nem volt pontos a célzás.
A sima single játékokat gond nélkül vitte.
Mikor lecseréltem a 955-re, mindenki meg volt lepődve, hogy mi történt velem a Dirt3-ba, mert kezdtem nyerni a versenyeketBC2-be is úgy osztogattam a head shottokat, hogy magam sem hittem. stb....
Teljesen más világ. A multikba a 2 mag nem elég, mindenképp kell a 4.
Jó proci az I3 2100, de nem hiszem, hogy a 32 meg 40 fős szervereken a HT kihúzza a slamasztikából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest