- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Nem írtam el!
És tudom,hogy nem hiszitek el,de én tapogatom,itt van az asztalon...a szenzor hazudhat,de a kezem nem.egyszer direkt lehúztam a ventit,és elengedtem 60 fokig.na ott már meleg volt a kezemnek a hűtő,de 2 órás terhelés alatt 1000RPM ventivel szinte langyos. Amit esetleg el tudok képzelni az az,hogy nem kap annyi feszt,mint amennyit beállítok /kiír.
-
Alister71
nagyúr
Szerintem bőven jó lesz az X4-hez. Én csak a Sata3-at hiányolnám róla, mert az SSD-m csak fele "gőzzel" menne.
Nekem eddig 3 különböző lapban volt a 955, egy 785-ös, egy 880-as és a 970-es. Mindháromban egyformán teljesített, ugyan azokon a feszeken. A 970-re csak a Sata3 miatt váltottam, a fentebb írt ok miatt.East side is the best
-
---Lasali---
Közösségépítő
UD3 nak azért jól jön a FET hűtő bordája... azt méregettem tuning közben, és 1.425 felett igen elkezdett melegedni, 1.475 nél még az előző procival, bő 70 fok felett volt a borda.
Én a sima D3 ast ennek alapján nem nagyon merném gyári fesz felett járatni.. Mókolnék rá valami bordát házilag.Chipseteknek egyébként nem tudom mi lenne az ideális hőfok.. annó volt egy P4P800 as alaplapom, rengeteget ment, 2000 nap körül, most egyik haverom kistestvére használja, azóta is megy.. annak folyamat 70 fok körül volt a chipset bordája.
-
Alister71
nagyúr
Pontosan nem tudom. Minimális kül van, vagy csak valami dizájn eltérés.
Úgy látom az UD3-nak erősebb a táp ellátó része. Ha extrém tuningot akarsz, ilyen 5-6 GHz környékét, akkor az U jól jöhet.
Mezei használatra elég a sima is. Nekem 4.2GHz 2.8-as CPUNB mellett stabil benne. Persze nem ennyin hajtom 24/7, mert felesleges, 3.6/2.6 megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest