- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
őstag
Nézzük a jó oldalát, ez bányába tuti nem fog kelleni. De oda az GTX 1650 se, és mégis aranyárban megy.
Amgy az AMD elmehet a p*csába a x4 PCIe sávval.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
addikt
válasz Sundesz #15097 üzenetére
Pusztulat gyenge lett ez is.
És az x4 miatt figyelni kell az alaplapra is.
A TPU tesztben nem szerepelt az 5500XT. HUB-nál van az is. És előzi a 6500XT-t...
Ez még viccnek is rossz.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Sundesz
őstag
válasz Devid_81 #15095 üzenetére
Köszi, már itt is az első:
TUF 6500 XT a TUP-on. 1650 Super szint ugyanannyiért (sarcolt árakkal számolva). Egy 1660 Super szintet azért illet volna megütni. De ha még MSRP áron menne, akkor csak-csak, de csak is a mai piacon állná meg akkor is a helyét.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
mafxlame
újonc
Sziasztok, egy réginek mondható P8z77-es alaplapba lehet/szabad
egy ilyen modern kártyát (rx660xt) rakni? ..ha átmenetileg is?
Van tecnikai akadálya, kompatibilitás stb...?
Köszi -
Sundesz
őstag
Tudja valaki esetleg mikor jönnek a 6500 XT tesztek és aprópénzért történő árusításuk? GMT 13:00-át olvastam, de még sehol semmi.
Hörcsög Powa'
-
dzsi2006
tag
válasz ScomComputer #15091 üzenetére
Jogos! Sry!
-
R3laX
addikt
válasz ScomComputer #15091 üzenetére
Akkor a kövi, frankó . Mondjuk én felváltva használom, vagy a TV-re rakom ki a képet a Wingomb+P-vel, vagy a monitorra. Igazából már annak örülök, hogy FullHD 240Hz-en szépen visszaveszi . Ezt sikerült tavaly elérniük.
-
dzsi2006
tag
1.2.0.3C AGESA van fent. Nekem DP-t adtak a monitorhoz.
Viszont nálam nem csak a win ad képet, beakad a fehér led, újraindul, végigellenőriz, fehér led bent marad, BIOSba lépési lehetőség megjelenik és utána tölt is a win, de a fehér led végig világít. Win betölt, restart és már semmi gond. Elmebaj!
Milyen órajelet vesz vissza?[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz ScomComputer #15088 üzenetére
Amúgy most hogy visszatértem monitornál DP-re és újra rádugtam HDMI-vel a TV-t második monitorként, nálam nem veszi vissza az órajelet az előző driver . 1080P 240Hz + 1080P 60Hz.
#15090 dzsi2006:
Újjal? Hm, akkor az megint egy hasonló, de más probléma. Nekem csak a Win adott képet, miközben a fehér led is rengeteg ideig gondolkodott, meg égve is maradt. Közben csak ez a Dell monitorom volt rádugva. Akkor kombózd meg . Húzd rá még1x a bios-t, + amit Scom ír .[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Új driver ! AMD Radeon Adrenalin 22.1.2
De a 6500XT támogatáson kívül semmi... -
dzsi2006
tag
Az az érdekes, hogy csak hosszú állás utáni első bekapcsnál csinálja. Restartnál nem. HDMIre nem szeretnék váltani mert akkor ugrik a 240hz
Viszont veszek másik DP kábelt ha nem oldódik meg BIOS resettel , hátha. Kösz a tippet.
Legújabb BIOS van fent!
Hogy valaminek mindig történnie kell . Végre összeállt a gép, VGA nem tétlenkedik erre jön ez, nem akkora gáz, csak idegesítő.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz ScomComputer #15084 üzenetére
Értem úgy, de ha frissít az még jobb .
-
R3laX
addikt
válasz dzsi2006 #15080 üzenetére
Nekem anno ezt a DP kábel lecserélése HDMI-re oldotta meg. Viszont! Pont a napokban cseréltem vissza próbaképp és hibátlanül működik minden. Szerintem alaplapi Bios gond lehetett, mert azóta kijött talán +2 új verzió is már.
#15081 ScomComputer:
Én elemet is cseréltem, mindent is kipróbáltam anno, de semmit nem számított.[ Szerkesztve ]
-
dzsi2006
tag
válasz ScomComputer #15081 üzenetére
Ettől féltem! Este szarakodtam össze a biosban a beállításokat. PBO, curve, RAM stb...
Írhatok fel mindent nehogy vmi kimaradjon
Kösz a tippet!
Este ráhúzom magam! -
dzsi2006
tag
Pár napja VGA hibával indul a gépem. Indulásnál ellenőrző fények vannak a lapon és elakad a videókarinál, aztán az ellenőrzést elölről kezdi, a VGA led világít tovább és betölt a win. Aztán újraindítom és utána hiba nélkül indul. Valakinek valami ötlete? VGA persze hibátlanul működik.
Lehet off, de a videókártyához kötődik. -
ScomComputer
veterán
válasz Celithrandi #15078 üzenetére
Egyszer már kérdezted: [link]
Ha kicsit visszaolvasol én is írtam róla,vagy írjuk le megint...újra és újra és újra ?
Amit én próbáltam az nagyon jólmegy....itt van ezt produkálta: [kép][ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
Az "XFX Radeon SPEEDSTER QICK 319 BLACK RX 6700XT" széria mennyire ajánlott? Itt személyes tapasztalatokra gondolnék főleg vagy esetleges tudott problémákra. Köszi.
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
BeZol
őstag
Gigabyte Eagle RX 6600 (non-XT):
Wattman tuning (vmennyivel tudhat többet, nem volt kedvem sokat szórakozni MPT-nélkül):
Végül MPT-vel finomhangolgatva eddig jutottam: (világranglista 3.)
Teszteltem extra fesszel is, igazából ez a gpu-chip képtelen többre, úgyhogy csak jobban melegedett, de nem ment gyorsabban. Végül 2650MHz környékéig stabil a gpu-chip ennél a példánynál, az első 2 helyezett viszont 2802-2822MHz-el rongyolt végig
(ez nálam 2649MHz-es átlag: [link] )Gyárilag 100W-os a kártya, 120W-ra lehet kitolni, az MPT-s pontszámokhoz meg már 165W környéke kell, szóval 100W 8050 ponthoz képest a 165W 9449 pont sehogy sem jön ki, DE ha valakinek a jövőben pont extra bő 10% teljesítmény hiányozna, akkor a lehetőség adott.
22.1.1-es driverrel teszteltem, lehet h lenne itt még extra pont, mert úgy hallottam nem ez a legideálisabb driver Time Spy benchelésre
[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
válasz Trailblazer #15071 üzenetére
Összehasonlításnak:
Gigabyte Eagle RX 6600 (non-XT):
Az MSI 2 nagy ventis, ezért a kártya rövidebb ugyan, de magasabb.
A Gigabyte 3 pici-ventis, ezért a kártya hosszabb ugyan, de alacsonyabb.Hőfokok hasonlóak, de a Gigabyte 1700rpm-nél jár csak (az 1874es maximumot akkor érte el, amikor beindult a hűtés és "túlpörgött"), és ez a fordulatszám nem a teljes tartomány 82%-a, hanem kevesebb mint 60%, tehát itt még rendesen van tér pl. nyári melegben feljebb tekerni a ventiket a rendszernek, az MSI-nél csak minimálisan.
Hangerőbeli különbséget gondolom nem kell ecsetelni, ég és földMindjárt meglesem mit tud OC-körülmények között, mert itt legalább van hova és miből, na nem mintha rakéta lenne bármelyik is, csak fullHD-ig ajánlanám ezeket.
-
mpierre
veterán
válasz dzsi2006 #15072 üzenetére
Hacsak nem bykski, vagy univerzális, akkor kb esélytelen a blokk. Hát még az fc blokk. Az univerzálisnál komoly fejtörés lesz a vram hűtése, bár vannak elvetemült megoldások. (Nem linkelném...)
Azért a bykski-ban lehet bízni. Sok nem ref karira fostak fc blokkot.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
dzsi2006
tag
ASUS DUAL 6600XT (nem a mini) nagyon bevált. Stabil, eléggé magasak a gyári órajelek. Kicsit paráztam a 2 venti miatt (ez volt jó áron), de felesleges volt. HT 72foknál még nem ment feljebb, jó ott már van hangja, de fülessel nem hallom . Alig várom, hogy legyen hozzá vizesblokk.
ProEvoFan csakis az XT! Nem kérdés!
-
BeZol
őstag
válasz Trailblazer #15069 üzenetére
Akkor 0-ban el kell adni
-
BeZol
őstag
válasz Trailblazer #15066 üzenetére
Vagy ha magánszemélyként boltból vetted, akkor 14 napos elállási jogoddal élsz, vissza kell postázni, és amint visszaért a webshophoz, rá 14 nap múlva látod újra a pénzed. Kellemetlen, ha közben nincs keret "rendes" kártyára.
Én egyébként tiltanám, hogy ilyen kártyát forgalmazzanak... Az Asus Dual Mini (pl. 3060 Ti esetén) verziókat is tiltanám, az még talán ennél is rosszabb.
Ami youtube videót a kolléga linkelt, hát hagyjuk már, 90seces benchmark...
Lehet, hogy a játékok 80+%-ánál jobban beterhel egy Time Spy benchmark a maga talán 2x1,5perces benchmarkjával (és itt a 2. teszt során száll el jobban a terhelés), de legalább tudod, hogy ha pl. egy Metro Exodus terhelésű játékkal találod szembe magad, akkor mire számíthatsz.
[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
válasz Trailblazer #15060 üzenetére
Hőfokügyileg rendben van, de 0 tartalék van a kártyában és hangos. (82% ventillátor közel 2300rpm)
Esélyesen visszább lehet rajta venni a ventiket, cserébe melegebb lesz (de van tér 6900 XT hőfokok alapján hova feljebb mennie), de ez már mókolgatás kategória, alapból pedig ez így ebben a formában a legalja kategória, senkinek sem ajánlom, simán ér +20ezer Ft-ot egy jobb hűtésű, ami nem lesz ennyire hangoska. -
Trailblazer
veterán
válasz ScomComputer #15063 üzenetére
Meglátjuk. Ha hangosnak bizonyul, nem leszünk barátok.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
ScomComputer
veterán
válasz Trailblazer #15062 üzenetére
Na majd ha megjött várunk egy kis tesztel hwinfo-val hőfokokról,órajelekről,stb...hogy milyen ...
-
Trailblazer
veterán
válasz ScomComputer #15061 üzenetére
Aham, köszi. Megfelelő források híján nem nagyon állt módomban válogatni jelen esetben.
-
ScomComputer
veterán
válasz Trailblazer #15058 üzenetére
-
BeZol
őstag
válasz Trailblazer #15058 üzenetére
Egészségedre
-
Trailblazer
veterán
válasz ScomComputer #15055 üzenetére
Mi az, ami nem túl acélos ebben? Épp ilyet (Mech) várok érkezni...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ScomComputer #15055 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Daert
őstag
Üdv mindenkinek!
Az utóbbi időben észrevettem,hogy bizonyos videómegosztón a videó elindításakor csak zöld képernyő fogad,néha villódzást tapasztalok.Nem minden videó esetében.Ez milyen probléma lehet? -
Aino
tag
válasz ScomComputer #15044 üzenetére
Elég szomorú, akkor úgy látszik random az egész... [kép]
Annyi, hogy én ezzel az "amd cleanup utility" programmal szoktam letakarítani az előzző drivert.
Az én problémámhoz még annyit, hogy bekapcsolásnál nem jelentkezik ez a hiba csak ha vissza jön készenlétiből... -
palfitom
félisten
válasz TestamentDNR #15042 üzenetére
MPT (More Power Tool) lesz a barátod. Keress rá itt a fórumban!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
TestamentDNR
aktív tag
Na, még mindig vacilálok visszaküldjem-e.
Lekapcsoltam a házban az alsó beszívó ventiket, az oldalsókat meg felemeltem maxra és 4-5 fokot nyertem. Nagyon úgy fest, nem jó tényleg az airflow, az alsók ellene dolgoztak, és mellékesen a ventik is gyengék (40 CFM a max).
Viszont kipróbálnám mit tud bányában a drága.
Azt hogy tudnám elérni, hogy az Adrenalinban a Feszültség (mV)-ot 900 alá tudjam állítani? 825-re szeretném, de most jelenleg a csuszka 900 alá nem vihető. Köszi!Rájöttem[ Szerkesztve ]
-
Aino
tag
válasz ScomComputer #15039 üzenetére
Valóban nem azonos felbontason vannak a monitorok, de a korábban nem tapasztaltam ilyen jelenséget..
Igen alacson órajelen ketyeg a vram, ahogy kell -
Sontir Fel
őstag
válasz Sontir Fel #15038 üzenetére
Teljesen alap, oldallapok fent.
Haz: elol egy nagyobb venti, alul 14, hatul a cpunal 14, tetejen 2x14 a VGA felett kozvetlenul, az elsot kiveve mind Noctua termek.BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz TestamentDNR #15019 üzenetére
En nem vagyok pro felhasznalo mint itt az urak, de szerintem nekem is hasonlo ertekeket dob a kartya. Ezt itt dobozbol kiveve sikerult neki, es ha jol latom alacsonyabb orajalen megy mint nalad es huvosebb is, viszont szerintem ennek az oka, hogy egyetlen oldallap se volt fent a gepen, eppen szerelegettem
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Aino
tag
Sziasztok.
Találkozott már vki olyan problémával két monitoros rendszeren, hogy az új driver felrakása után ha a monitorok vissza kapcsolnak készenlétiből, akkor a másodlagos kijelző asztalán lévő programokat átpakolja az elsődlegesre?
Elég idegesítő mindig visszahúzni a programokat...Vagy ez vmi új feature, mert akkor megy vissza az októberi driver azzal nincs ilyen gond.(már ha itt tartunk az összes decemberi driver is hasznavehetetlen, mert 2000 Mhz-en ragad a Vram. A 22.1.1-nél már nincs ilyen gond, de helyette meg van ez )
Remélem tudtok rá vmi okosságot. -
BeZol
őstag
válasz TestamentDNR #15034 üzenetére
ÁSZF, elállási jog, mintát is találsz rá.
Azt kitöltöd, bescanneled, elküldöd nekik e-mailben.
ÁSZF-en belül úgyis mindent megtalálsz, hogy mit hogyan kell intézni, ezek szerint még nem nyálaztad végig, úgyhogy hajrá! -
R3laX
addikt
-
BeZol
őstag
válasz TestamentDNR #15028 üzenetére
Jaja, én is pár hete küldtem vissza a kártyát.
Fóliát muszáj levenni mert kvázi tilos fóliástul használni a kártyát, nem is szabad azzal együtt kipróbálni.
Igen, csak posta, nekem nem volt kartondobozom hozzá mert személyes átvétel volt, úgyhogy én magyar postán intéztem hozzá dobozt is és úgy adtam fel, kb. 2500 Ft rémlik és csak 50ezer Ft-ig volt biztosítva a csomag... De másnap náluk volt 13körül úgy, hogy előtte nap 18kor adtam fel. Ha az akkor 600+ezer Ft-os árra értékbiztosítottam volna, akkor 24ezer Ft lett volna feladni
Amint visszaért hozzájuk a kártya, onnantól 14 napjuk van kiülni h visszautalják az árát, nálam ki is ülték
Ha van kartondobozod hozzá amibe teheted, akkor gls/dpd/dhl/ups, nézd meg melyik a legolcsóbb és h házhoz jönnek-e h elvigyék. Nálunk a dpd-s futár a legnormálisabb, előtte a gls-es volt az, de helyette más/mások vannak, akik kevésbé szimpik, de árügyileg kb egyformák sztem.
Tehát ha ezt még ma gyors megigényled, holnap elviszik tőled, holnapután megérkezik és onnan 14 nap mire nálad a pénzed. Hát igen, kellemetlen, de még mindig jobb, mint egy göthös kártyát megtartani! -
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #15030 üzenetére
Nem talaltam csak Alin, 1000db-osat
Mondjuk ha eleg b@lf@sz vagyok annyi lehet, hogy kell is mire beall a cucc[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Jaja, az osszes belenyal a 95-100 fokba gyari beallitas mellett.
A legelso probam az 110-be is beleharapott, mikozben a GPU edge a 60-at se erte elYouTube-on egy "valaki" nevezzuk talan valos tulajnak, mindenfele bizonyitek nelkul allitja, hogy neki az edge es hostpot kozott 8-10 fok elteres van Gaming Z-el.
De semmivel nem volt bizonyitva, azt sem tudtuk meg tole, hogy mivel tesztelt (lehet windows idle )
De osszessegeben az osszes Gaming X/Z ugyan azzal a hutovel jon ha jol tudom, 6 hocso direktben, ebbol 4 fedi le a GPU nagy reszet, 1-1 meg egy picit a GPU szelebol.
Fizika keptelenseg sztem annyira osszedolgozni 6 hocsovet egymas melle, hogy jo legyen a contact....
-
TestamentDNR
aktív tag
Senkit sem zavar, hogy a védőfóliákat levette az ember?
Múlthét csütörtökön vettem át, úgyhogy simán benne vagyok a 2 hétben szerencsére.
Viszont azt írják, hogy csak postai úton lehet visszajuttatni. Mi a bevett szokás? Melyik szállítóval szoktátok beküldeni?
Tartottam ettől, hogy beszívom, és most kiesik a gép jó időre. :/[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
"Gaming X Trio 6900 XT hot-spotja." Igen azt néztem én is, meglepő.
Nálam is timespy-ban a legmagasabb 6700XT-vel. Hát én nem tudom, most a tömeggyártás ennyit rontana a minőségen? Van, hogy lazán beáll nálam is 87 fokra, amit a techpowerup is tesztelt, de nyáron elértem én is a 100-at 6700XT Nitro-nál TS-ben. GPU-ra meg tök alacsony vagyok, 5700XT Nitro-hoz képest legalábbis egy -10 fok lazán és halkabb. HotSpot mondjuk ott is 97 volt nyáron. Tényleg csak megbuherálva lehet letolni igazán ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
válasz TestamentDNR #15018 üzenetére
Resize Bar (Smar Acces Memory pontosabban) nincs bekapcsolva, azért nem 22ezer pont, egyébként a pontszám stimmel.
Ha boltból vetted és 14 napon belül vagy, küldd vidd vissza, állj el a vásárlástól.
Hivatalos AMD-álláspont szerint 110fokos hot spot-ig rendben vagy, szóval csak tartós 110 fok miatt lehetne igazán kifogásolnod a kártyát. (sztem)
Ugyanakkor nálam ami járt első két AsRock OC Formula, ott kb. 10 fokkal alacsonyabb volt a hot spot, magyarul nincs tökéletesen összerakva a kártyád.
Ha már nem tudsz elállni a vásárlástól, akkor első körben AsRock-nak írnék hogy mi a szitu, csatolnám hozzá az én 2 mérésemet h márpedig ennek a hűtésnek így kéne muzsikálnia, de mégsem muzsikál így (gpu-hőfok kb azonos, de a hot spot gáz, ezt ecsetelni, nemám a külső hőmérsékletre fogják), és akkor erre mondjanak vmit, mi legyen, eredeti számlát/garanciát pedig csatoljad.
Ha nem félsz a videókártyák szétszedésétől, akkor én felvetném, hogy szétszednéd és újrapasztáznád (mert ez lesz a baj, vagy az, hogy nincs "tökéletesen" rászorítva a hűtés), de akkor ezt engedélyezzék, mert a garimatricát fel kell szedned róla ami ugye garibukta...
Így amikor újraértékesíted később, akkor lobogtatod az e-mailt h jóváhagyták a dolgot (nem tudom van-e ilyen, csak ötlet ez is).Na pontosan az ilyen esetek miatt ha használtan vásárol az ember ilyen kártyákat, akkor ilyen Time Spy + GPU-Z benchet érdemes kérni, hogy később ne érjen meglepi, mert ezek kvázi gyárilag hibásak ilyen esetekben, de mégis "hibahatáron" belül lehetnek, így kvázi szívás van.
Gariztatni pedig én nem tudom mennyi idő lehet (3+ hét?), szóval én a fenti benchmarkot csatolva elpasszolnám inkább nyomott áron, mert átlag usernek ez fel sem fog tűnni, és amúgy nem tudom van-e játék ahol felmenne 110 fokra a Hot Spot, de te fedezed magad a benchmarkokkal, nem kell ecsetelni h nem 100%-os a hűtése, mert aki nem tudja h gyárilag létezik jobban összerakott is, annak fel sem tűnik, és ez így kvázi MSI Gaminz Z Trio szint.
-
R3laX
addikt
-
Raggie
őstag
Szerintem minden ilyen monitorozó szirszart kapcsolj ki(értsd: ne is fusson a rivatuner bizbasz) és egyáltalán ne legyen FPS korlátozás. A 250 FPS-sem elegendő pár helyen néha, valamint az ilyenek mindenféle másba is belerondíthatnak.
Valamint sajnos bontott kártyát nem hiszem, hogy le tudsz gariztatni...
[ Szerkesztve ]
Clint Eastwood FTW
-
p a s s e r
őstag
ha elképzeled az áramlást, amit a sok venti kelt, nem biztos hogy jobban jársz, ha minden maxon megy... a cél az, hogy gyorsan átmenjen a levegő, jó irányba, nem pedig az, hogy odabent ész nélkül turbuláljon... nálam legalábbis messze nem a "minden maxon" a legjobb hőfokra... cellux, cérnadarabkák...
[ Szerkesztve ]
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
TestamentDNR
aktív tag
Újabb teszt.
Minden maradt, csak a házhűtő ventiket FULL-ról visszaraktam PWM-re, és nyertem 3 fokot.
Nem mondom, hogy értemIgazából kezdem nem tudni, hogy a ház a nem jó, vagy a vga, vagy egyik sem.
[ Szerkesztve ]
-
TestamentDNR
aktív tag
Újabb tesztek, nem tetszik.
Módosítások:
- Rájöttem, hogy a RivaTunerStatisticServer fut a gépen és 144 fps korlátozás van beállítva, azt felnyomtam 250-re (biztos ami biztos)
- Levettem a Lian Li O11 Dynamic előlapi üvegét, hogy több levegő menjen be, de ugye nem onnan fújja a levegőt a sok venti, hanem oldalról és alulról.
- Felnyomtam a ház ventiket maxra.
- Mindent visszaraktam gyárira (Wattman + MPT is)
Eredmény:
Ok erő jött, de 54% ventivel 100 fokos hotspot?Jól sejtem, hogy csere?
Segítsetek légyszi, nem gariztattam évek óta (nem volt mit )... mi ilyenkor a menet, hogy új kártyám legyen? Hisz ez már bontott, stb. -
beef
őstag
válasz Highend55 #15012 üzenetére
A termékre jár a garancia, nem a tulajdonosra. Ha valaki nem így jár el perelhető.
Egyébként azért van a félreértés, mivel ahogy felettem is írták a futárt a termékért arra a címre fogják küldeni aki tőlük megvette. Illetve a pénzvisszafizetés is oda fog történni, ha nincs egyéb megállapodás a kereskedővel. -
Devid_81
félisten
Ti a ventilator vezerlest hogy csinaljatok, melyik programmal?
Mert ez a wattman ez egy fing, annak aztan allithatok barmit kb csak a max venti fordulatot lehet vele beloni, hiaba barmilyen curve.
MSI afterburnert hasznaltok csak a venti miatt?
Vagy mi a trukk?...
-
Highend55
tag
válasz Celithrandi #15011 üzenetére
Jo, akkor sok sikert hozza, nekem ez a tapasztalatom veluk.
-
gery14
senior tag
Amúgy valaki tud meghalt 6900xt nitro+ ról ?
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
steewcv65
őstag
válasz Szpisti #14999 üzenetére
Nalam is nagyon siman es hiba nelkul fut minde....is
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
BullKoxa
őstag
-
Bazijoe73
senior tag
Ez most igy hírtelen kicsit kinai kifejtenétek egy kicsit bővebben légyszives?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
MZsoltee
veterán
Sziasztok!
Miért jobb az XFX gari?
Van kőzetek esetleg pécsi? Van egy xfx 6800xt merc-em és nem ad képet. Kipróbálnám egy másik gépben is mielőtt visszaküldik gariba a mindfactoryhoz.
Gari tekintetében melyik kari a legjobb? Nézegettem miket forgalmaznak és a Giga Aorus tűnik a legjobbnak, lehet regelni a Gigahoz 4 évre. Abból csak 6900XT- T láttam sajnos elég húzós ár.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Bazijoe73
senior tag
Nekem egy 750 es Thermaltake van. És most, hogy fel raktam a God of Wart ultrára azonnal lekapcsol a gépem! Ha vissább veszem a grafikát megy. De ugye a szünetmentesen látom a fogyasztás nagyban különbözik a két felbontás alatt.
Samsung Galaxy S5 Rootolt
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest