- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz apollo12 #17297 üzenetére
Milyen feszt állítottál be? Mondtam, hogy nem kell babrálni Keresőbe (nyalóka) írd be: MPT, csodákat fogsz látni, foglalkoztunk már a témával, fényképekkel illusztráltuk ( MPT-ben kell egy pipa-Temp dependent akármi, két helyen is a magasabb feszt kell beírni, adrenalinban a feszt külön már nem állítod, maxon hagyod ) De még egyszer leírom hogy csak saját felelősségre!
-
palfitom
félisten
Ja, én nem a feljebblépésre, hanem az alacsonyabb órajeles működés melletti alulfeszelésre gondoltam. Nem vagyok "tuningbajnok", egyáltalán nem érdekel az e-penis méregetés.
Jujj, elég durva!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
apollo12
veterán
válasz ScomComputer #17275 üzenetére
Hali szerintetek, ha feljebb megyek mint 1150mvolt akkor csak 850mvolton hajlandó menni a kártya , ha meg bármit állitok az adrenalinban össze omlik.
Hol lehet feszültség korlát még ?
-
BeZol
őstag
380W körülig érdemes elmenni, az ha jól összerakott a példány és léghűtésen vagy, akkor még értelmes 1800-2000res fordulattal lehűthető hot-spot-ügyileg.
380W TDP-keretes Asus Rog Strix RTX 3080 Ti-t mértem így össze az AsRock OC Formula RX 6900 XT-mmel (334W-ról húztam 380W-ra a TDP-keretet) Shadow of the Tomb Raiderben, és 10%-kal verte a gyári OC-s 3080 Ti-t (aminek viszont nem toltam ki a TDP-keretét 450W-ra mert fos chip volt rajta és csak evett de kb nem gyorsult tőle csak zabált és hangosabb lett).
A hűtések hangerejei így egyformák voltak azt leszámítva, hogy a Strix 3080 Ti hangosabban coil whine-olt mint az OC Formula 6900 XT
Remélem next gen videókártyáknál megoldják a coil whine-olást már...
-
dsr
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, mai nap vettem egy rx6650xt-t , előtte egy gtx1060 volt bent a gépben, Nvidia drivert töröltem, letöltöttem és feltettem a legújabb AMD Adrenalint, de elég gyenge fps számokat hoz és 70-80%-nál nem is terheli le a vga-t jobban bármit is állítgatok a driverben.
Proci egy i5-10400 és van mellette 16gb ram.
Valakinek van valami ötlete esetleg?
Előre is nagyon köszönöm! -
őstag
válasz zebra_hun #17285 üzenetére
Thx, a cpu/mem OC a te érdemed, gpu-t BeZollal pöcsöltük ki Nekem 25515 a max, BeZolnak 25587, németek 28ezernél járnak (28356), válogatott gpu/cpu/mem trióval, az idiótak 20asával vesznek mindent és a legjobbat tartják meg (12900K kellene már ide)
Jöhet az új széria, de csak vízzel Igen, jó móka volt, hamarosan folytatjuk, miután a 10900K meglátogatja pio kollégát -
őstag
válasz palfitom #17278 üzenetére
Grat, szép, de ha tovább szeretnél lépni akkor a cpu/mem OC páros az első, nem a gpu fesz, ha megvan, akkor jöhet a gpu übermaxiOC
A 110 nagyon sok, gpu leszabályozza magát amd driverből algoritmus miatt, csak TS pontszámból derül ki
Zebi, ezt külön neked küldöm, tavaly decemberi mérésem a vizes xfx ultival
-
palfitom
félisten
-
palfitom
félisten
Na, elővettem az MPT-t, és kitoltam a PL-t.
2650-2750 / 2100:
Most már a feszültséggel kellene játszani...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
steewcv65
őstag
Szokott, alatalaban 22ora utan mar nem reagal
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
BeZol
őstag
válasz Viper26 #17272 üzenetére
A 6700 XT már egy másik chip külön "szabályrendszerrel".
Esélyesen a 6700 XT és a 6800 XT is throttlingol gyárilag a TDP-keret miatt, és ezáltal a gyári megengedett 1200 ill. 1150mV-ot sem tudja bizonyos terhelésnél kitartani.
Durva terhelésnél még a +20% TDP-keret megadása esetén sem biztos, hogy ki tudja tartani.Szóval az egy dolog, hogy mennyit enged gyárilag, az meg egy másik, hogy a TDP-keret ezt lehetővé teszi-e. HA igen (pl. MPT-vel még a gyárinál is jobban kitolva), akkor pedig le is kéne tudni hűteni.
Tehát érdemes vhol kiegyezni teljesítmény/fogyasztás/hangerő-ben.
Legyen az bármilyen kártya, vhol 1500-2000-es fordulat környékénél biztosan nem lesz még túl hangos, sőőőt.
Na a választott fordulatszámhoz nézném meg a hőfokokat (meddig szimpi, pl. hot spot legyen 90 fok alatt mint célpont).Kezdésnek alulfeszelni kellene legtöbb esetben vhol 1050-1100mV-ra kb., és ezután korlátozni a fordulatszámot a fentieknek megfelelően és nézni mizu a hot spottal.
Ezek után 24/7 mehet így a videókártya, csak drivercserénél újra be kell lőni MPT-t, ill. menet közben kiderül, hogy tényleg stabil-e a kibenchelt beállításokkal minden játék, vagy sem, de ez már finomhangolás kérdése ami szimplán egy driver-cserénél is félremehet
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Akkor a Devilnek (6700XT) nem sok az 1200mV? Gyárilag annyit enged.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
palfitom
félisten
-
nagyúr
válasz ScomComputer #17269 üzenetére
Addig lehet menni maxba amennyit a vrm elbír, vagy a rajta lévő hűtés, mehet az akár 1,30.ig is ha bírod hűteni, és a vrm is bírja.
-
őstag
válasz apollo12 #17265 üzenetére
Lebeszélnélek, ne tedd, megsütheted a vga-dat! Xfx ultinál próbáltam 1.2V fölé menni, több kevesebb sikerrel, sok mindenhez kell hozzányúlni MPT-n belül, csak übermaxiOC rekordöntésekhez ajánlott (hamarabb lesz driver crash v fagyi ) Ha sikerül is a gyári 1150 fölé jutnod nem biztos hogy tudni fogja a gyorsabb frekit a gpu, amd algoritmus csúnyán beleszabályozhat...
[ Szerkesztve ]
-
apollo12
veterán
Hali valaki már próbálkozott 6800xt esetén nagyobb feszültséggel (1175mv) ?
-
MM
őstag
válasz palfitom #17250 üzenetére
Ez egy "sima" Red Devil eredmény, amit korábban linkeltem, a kártya ha 3 napig volt nálam.
Silent BIOS, Afterburnerrel 1,08V, 2100Mhz RAM és +5% power, azaz ~285W.
Szerintem nálad valami nem kerek, ha az a kártya ráadásul egy Ultra.Most egy XFX 6900XT-t használok, ezt már 255W-ra és 1,05v-ra korlátoztam MPT-vel, RAM-hoz nem nyúltam, 1000RPM ventilátor profillal, és ez így is hozza 20K pont körüli graphics score-t.
Azért cseréltem, mert az XFX-nek kellemesebb a ventilátor hangszíne, és alacsony fordulatú ventilátorral jobban hűti a hotspotot. Előbbi szvsz állandó, utóbbi lehet csak a két konkrét kártya viszonylatában igaz.
[ Szerkesztve ]
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17262 üzenetére
A sok gonosz🤣💪
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
ScomComputer
veterán
Nem Offoljatok már..mert mindenkit k..szok a p..csába...
Nekem már az RX7*** kéne....a foga meg fájjon annak egy hétig aki mondta... -
palfitom
félisten
válasz zebra_hun #17259 üzenetére
Van az is (ram + VGA), de csak fix fehéren világítanak, nem csipázom a sokszínű gépeket.
#17260 Ubi82
7700K-mat delideltettem réges-régen, de ennél egyelőre nincs rá igény, a Freezer 360 szépen megfogja alacsony venti-sebesség mellett. (Később meg már úgy sem nálam lesz, hisz sokszor csereberélem a komponenseket, habár teljesen felesleges, úgysincs időm a gép előtt lenni...)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
Igen, tudom, és nincs is ezzel baj.
Nekem tetszik is a gép (kép), meg elégedett is vagyok, meg örülök az új monitornak is...
(azért ha lesz egy kicsit több időm, akkor ránézek még egyszer, jobban elengedett tdp-vel)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17253 üzenetére
MPT vel regebben butykolgettem, de nem nagyon maradt meg a beallitas. Auto UV eseten meg 975mV szeretne lenni, amit nem mindig bir..(driver verzio fuggo ahogy tapasztalom) ez 6800xt. Most valamiert ebben a nagy melegben a hot spotom is rendbejott, amiert regebben "rinyaltam" itt. Talanyos ez az egesz Ami tuti a gephazam meglehetosen felmelegszik ugy 40 perc szorakozas alatt. Hiaba van benne rendes legaramlas.(nzxt h500)
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
palfitom
félisten
válasz ScomComputer #17253 üzenetére
Jó tudni, köszi.
-
ScomComputer
veterán
válasz palfitom #17252 üzenetére
Az újabb drivekkel valami változás történ az offset fesz(lásd "csúszka") beállitásnál..nálam is hasonló mint nálad,csak az MPT-vel megy jól..én fix 1000mv-ot adok 2450-2550 a 6750XT-vel....DE HA a "csúszkával" állítom be akkor nálam is elhasal...pedig régen nem így volt...igaz a "csúszka" offset fesz beállítása nagyban függ a min és max freki beállításától...
Tehát ha beállítasz a csúszkán pl. 1000mv-ot és 2400-2500 frekit akkor terhelésnél 1050mv offset feszt kapsz, de ha a fesz marad 1000mv-on a freki meg 2300-2400 akkor az offset már csak 950mw lesz...de ezt ki kel tapasztalni,mert függ a vga biostól ,meg a chip minőségétől is...[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz ScomComputer #17251 üzenetére
Off-ra válaszoltam, ezért volt off, de csak miattad ON-ba tettem!
Ha hozzányúlok a fesz-csúszkához, akkor elhasal, nem értem miért. Pedig amúgy a 7/24-es beállításomon nem megy kb. 1-1,2V fölé (nem emlékszem pontosan). Ha 1,5-re lehízom, már elhasal a TS.
-
palfitom
félisten
Köszi az infókat!
Igen, teljesítménycentrikus.Sem a házam (hűtés), sem a tápom, sem pedig az idegrendszerem nem alkalmas a további reszelgetésre.
Ramot visszavettem 2100-re, órajelet felraktam 2600-2700-ra, de -gondolom a power limit miatt- rosszabb eredményt kaptam:
A meglévő limitekkel ez a legjobb eredmény (2500-2600 / 2100):7/24-re beállítottam egy 2300-2400 / 2100-as csendes működést, ez nekem elég mindenre IS
[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
Ugye Ultis 6900 XT-knek és a "sima" 6950 XT-nek (még nincs ultis belőle) emeltebb a TDP kerete egy "sima" 6900 XT-hez képest.
Példányfüggő h melyiknek mennyi, de kb. 330W környéke, és akkor innen lehet még pl. +20% TDP-keretet adni nekik.
Szóval TDP-keret alapján egyforma a 6950 XT az ultis 6900 XT-kkel.Memória h 16Gbps helyett 18Gbps, na ez 4k-ban hozhat a konyhára vmicskét, de ha csak 1080p-1440p játszik, akkor emiatt biztos nem favorizálnám a 6950 XT-t.
Viszont ugye nincsenek válogatva a chipjeik, ezért továbbra is az a helyzet azok alapján ahogy a német fórumokban beszámoltak pár hete, hogy nagy általánosságban +100-150MHz-el többet tud egy ulti chipes 6900 XT, így pedig simán üti 1080p-1440p-ben a sima 6950 XT-ket, 4k-ra pedig azt mondanám h egálban lesznek.
Aztán h milyen példányt fogsz majd ki, az már megint más tészta
Alapvetően +0% felárat ér egy ultis 6900 XT-hez képest a 6950 XT.
Az Ultis 6900 XT pedig max. +10% felárat ér sima 6900 XT-hez képest.
A sima 6900 XT pedig max. +15% felárat ér egy 6800 XT-hez képest.
Gondolom leginkább ez lett volna a kérdés -
RetepNyaraB
veterán
Felnyomtam. Most minden koppon, egyelőre fain. Nagyon szépek lettek a fények és az egész render (eddig shader 1.0 ment, mert nem nagyon bírt többet és erősen mosott volt minden kép, plusz ugye a drop. Most a shader opció ugyan eltűnt, de érezhetően szebb a megjelenítés. Nekem bejön).
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
őstag
Elsőre azt írnám, amit BeZolka is írna, hogy semmivel, de 6950-em nem volt még, vizes xfx ultim volt, de a memória nem tudta a 2150-et Itt is érvényes, ha gyenge a gpu/mem páros, akkor bukó a felár
(Ref 6900XT vs Ref 6950XT: memória 16->18Gbps, TDP300->335, base clockot emelték meg, a többi ismét csak full lutri )
PR szerint az ulti csippek a legjobbak, leválogatottak... -
őstag
válasz palfitom #17241 üzenetére
A 322W az full Tdp limit, told ki 500-ig nyugodtan, csodákat fogsz látni pontszámban, windows-ban teljesítménycentrikus az energiád? Cpu/gpu páros egy vízszintes vonal kellene hogy legyen 23-24e pont környékén ( memória nem biztos hogy tudja a 2150-et, ezt bányával tudnád gyorsan csekkolni, a 2180-at nem is értem, amd driver algoritmusból tuti visszaszabályoz, azért kevesebb a pontszám)
Ulti csipped kb 2700-ig jó kell hogy legyen, nálam a ref is tudja[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz palfitom #17218 üzenetére
OC bios-szal sem változik a helyzet.
MPT-s beavatkozás nélkül valahol e körül lehet a vége (min: 2500, 2150 vram, max power limit):
Ha emelek a frekin vagy a vram órajelén, akkor már rosszabb eredményt kapok (min: 2550, 2180 vram):
-
beef
őstag
válasz RetepNyaraB #17236 üzenetére
Azt vedd figyelembe, hogy FHD esetén már elég kis felbontású lesz a kiinduló kép:
-
ScomComputer
veterán
válasz RetepNyaraB #17236 üzenetére
Persze,hogy érdemes, ki kell próbálni és ha nem jön be nem használod..kb. ennyi...
-
RetepNyaraB
veterán
válasz ScomComputer #17235 üzenetére
fhd mellett érdemes belevágni az fsr moddolásba? Általában megvan a freesync terület, de nagy belső pályák (ld. elsőre rögvest Terminal) beeshetnek akár 40fps alá is néha. Harc közben az már nagyon zavaró tud lenni.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #17231 üzenetére
Igen, jöhetnek az eredmények, tesztek stb....ha nincs akkor kb. nem is létezik XD
-
Moby
addikt
válasz ScomComputer #17231 üzenetére
Á én nem tucsingolok Beteszem, aztán megy, ahogy az isten megadta (meg a jómunkásemberek).
Gyáribam meg ezt tudja. Semmi kiemelkedő. Kis pénz, kis foci -
ScomComputer
veterán
A sok duma helyett,inkább mutatnád meg mit tud a devil max OC-ban+hw info+timespy...hagy legyünk iligyek rád...
-
Moby
addikt
Nekem ne mond, én ezt ismerem
Évek óta nem használtam pécét, aztán rámjött megint pár hónapja. Volt egy alapom, de a vga kicsit már koros volt (2060). Szembejött nagyon olcsón egy 3060. Nem volt jó a hűtése, hangoskodott, stb. Lecseréltem egy TUF 3060-ra. Szembejött olcsón a Red Devil 6700XT. Átálltam rá, mert nem került semmibe. Most itt van ugyanennek a 6900XT Ulti verziója. Annyival drágább, amennyivel jobb, szóval még csak nem is egy kihagyhatatlan ajánlat, de tetszik. Viszont ehhez már tápot is kellene cserélni, mert az egész egy picike házból, és egy ITX rendszerből indult, amit még most is egy 650-es, SFX táp hajt, de már beköltözött a benga VGA-k miatt, egy nagyobb házba. Megint nincs megállás a lejtőn
És mindehhez FHD@144Hz-t használok, amit nem is szándékozok leváltani, szóval kb semmi nem indokolja, hogy beleálljak az egészbe. De tetszik. És van, ami az elmúlt évek után nagy szó. És meg is van rendelve -
Pferi
senior tag
Köszi, de az öngerjesztő vásárlási folyamat egyenlőre megállt
3 éve vettem egy QHD monitort, de kevés volt már ugye hozzá a HD 7870 videokártya...
Cseréljünk akkor videokártyát. Jött egy 1070Ti, de kevés volt már ugye hozzá az I5 3570k cpu...
Cseréljünk akkor cpu-t (meg már alaplapot, memóriát is). Jött egy Ryzen 7 2700.
Most ugye szembejött pár hete a jóáras 6700XT Hellhound, de ahhoz kevés volt már ugye a cpu.
Cseréljünk akkor cpu-t. Ma vettem egy Ryzen 5 5600X-et.
Még mielőtt jött volna egy jóáras 6900XT Ultimate Megelőztem a bajt.
Perpill kiegyenlített a rendszer egy 32"-os 1440p monitorral, az 5600X-el és a 6700XT-vel
A vga csere most +90, a cpu csere +40 volt, ez 130.000 kiadás (a régi cuccokat eladom, az 1070Ti már elment 110-ért).
Kb. ennyit szánok PC fejlesztésre 3 évente, ennyit bőven megér nekem.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
őstag
Xfx vizes 6900xt ulti 1100.- EK oldalán (Hot számmer dílsz), hátha érdekel valakit
-
palfitom
félisten
válasz ScomComputer #17219 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz ScomComputer #17219 üzenetére
Próbáltam ezt is (registryben kikapcsolva), de nem segített. Végül a legújabb (22.6.1) driverről visszaálltam az utolsó ajánlottra (22.5.1). Ezzel felébred a gép, ha a HDCP ki van kapcsolva.
-
Pferi
senior tag
válasz palfitom #17218 üzenetére
Most néztem a Firstshop oldalán, már felment az ára 379-ről 434-re, így elmúlt a késztetés a rendelésre hálistennek...
Gigabyte B650M DS3H ; Amd Ryzen 7 7800X3D; CoolerMaster ML 120 Lite; Patriot Viper Elite 5 48GB KIT DDR5 6000MHz; Asrock 6900XT OC Formula; 2 Hdd 2 db SSD ; FD ION + 2 Platinum 860W; CoolerMaster HAF XB ház
-
ScomComputer
veterán
válasz BigBlackDog #17217 üzenetére
Olvastam én valahol,lehet itt,hogy az msi ab feltenni és ezt bepipálni majd menteni....
#17218palfitom: ejjj drága barátom,tán megártott a hétvégén az a sok tiszavíz(nem szabad lenyelni)....
Jöhet a másik mérés is..köszi szépen ![ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
Scom kolléga kérésének eleget téve:
Devil 6800XT-met lecseréltem egy 6900XT Ulti-ra.Alapon:Húzva (min: 2500, 2150 vram, max power limit):Ez már nem tetszett neki (min: 2550, 2180 vram, max power limit), bár végigment a TS:Szerk.: Bazzzzz, most jöttem rá, hogy silent bios volt bekapcsolva. Majd valamikor újra mérem OC biosszal!
-
BigBlackDog
veterán
Megint utolért a fekete képernyős nyűg alvó állapotból való ébresztést követően. Korábban is volt, de akkor megoldotta az, hogy mindkét monitornál kikapcsoltam a "HDCP támogatás" opciót. Most már nem segít, ugyanúgy fekete a képernyő alvóvól való ébresztést követően és csak a reset segít. Esetleg van ötlet a megoldsára?
-
Bossp
addikt
Sziasztok! Egy SEASONIC Focus Plus 750 Platinum elég lenne egy RED DEVIL 6900 XT Ultimatehez? 5600X mellett (játék közben tartja az allcore 4850 Mhz-et de nem nagyon láttam 80w felett még).
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Viper26
nagyúr
válasz ScomComputer #17209 üzenetére
Windows talált pár drivert a laphoz még 2016-ból, és volt egy BIOS update (2018 a legfrissebb), és egy óra RDR2 alatt semmi gond nem volt (2560x1080, kártya 70-72C).
Nem tudom melyik segített, de most úgy néz ki rendben lesz.
DDU volt safe mode-ban, de nem úsztam meg Win10 telepítés nélkül.Ettől függetlenül köszönöm a segítséget Neked is.
Ezta a "Tanácsadó" alatti játék módot érdemes kikapcsolni gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Viper26
nagyúr
Eddig minden játékban kockára fagy a gép a kártyával, pedig direkt egyéni beállítást használok.
150Mhz-et vissza is fogtam belőle, hátha a gyári OC a gond, de nem.Egyéb ötlet?
-
online1986
tag
Sziasztok 6700Xt bios flash 6750 re megy van tapasztalat?
-
Kolbi_30
őstag
válasz steewcv65 #17199 üzenetére
Nalam vagy 10 eve ugyan az a windows van, csak frissit upgradel amikor lehet..mar 2* klonoztam minimum..
Hasznaltam intel procival nv kartyaval aztan uj gep, a rendszer maradt..a winyon aztan ssdken..vagy 3 fele amd lap am3 most ez a 2. Am4.. semmi baja semminek. A hibak java user error mindig..mint a 2 kolleganak volt.You want some birth control, you can smoke a cigarette.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest