- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
trek81
senior tag
válasz p a s s e r #16919 üzenetére
Nem én kezdtem a lenézést.....
Irtam google a barátja... és belém állt, naná hogy reagálok rá[ Szerkesztve ]
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
zebra_hun
veterán
válasz p a s s e r #16831 üzenetére
Ez a hasonlat tetszik
-
nagyúr
válasz p a s s e r #15997 üzenetére
És csodálkozik hogy mennyire meleg a 6900XT
-
PsycHo88
senior tag
válasz p a s s e r #15922 üzenetére
Rendben köszönöm meg nézem
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
palfitom
félisten
válasz p a s s e r #15521 üzenetére
Őrült nagy feladat végignézni azt az oldalt...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
senior tag
válasz p a s s e r #15515 üzenetére
-
BeZol
őstag
válasz p a s s e r #15515 üzenetére
Öcsémnek lett véve bő 1 éve ryzen 5 3600 + rtx 2060 alza-gép.
Gyakorlatilag bővíthetetlen, mert alaplap is belépő kategória, videókari is legalja változat belőle, a tápegység is kb ki van centizve, a procihűtő is gyári, memória is belépő kategória.
Persze a gépház ilyen üveges, a ventik ledesek mert az +9999% fps
Tulajdonképpen amint +1-2 kategóriát szeretnél rajta feljebb lépni, egészet cserélheted le, mindezt akkoriban egyedileg ha összeraktam volna (így h utólag megtudtam mik vannak benne), simán 30-50ezerrel beljebb lettek volna, de aznapra kellett neki a komplett gép, úgyh vmit vmiért...
Végülis aki mindig kompletten adja el a gépét, annak úgymond nem gáz... -
senior tag
válasz p a s s e r #14767 üzenetére
A Gagyibájt a legigénytelenebb gyártó, és ez régóta is van.
Nem most lesz problémád vele, majd a kártya 2-3 éves korában elkezd zörögni a ventilátor, és túrhatod az Ali-t egy cseredarabért.
A garanciás ügyintézésük is borzasztó, és kívánom hogy ne kelljen megtapasztalnod.Csak a közelmúlt pár bakija: X570 Aorus Master (v1.0) alaplap el lett szabva, jött gyorsan a v2.0 ; Z490 és Z590 lapok módszeresen túlfeszelik a CPU-t; robbanó vagy leégő tápegység (ahol a gyártó mindent tagad, majd a GamersNexus tesztjei után a pénzt visszafizeti), csúcs RTX3000 Aorus kártyák rézblokk helyett Alu blokkal készültek (látványosan korrodált darabokat lehet látni neten)
Ha neked bevált, az jó, de attól objektíven ez egy nem jó gyártó, és én inkább elkerülésére biztatok potenciális vevőket.
-
nagyúr
válasz p a s s e r #14767 üzenetére
Majd akkor nyilatkozz ilyet ha már legalább 8-10 giga kártyád volt.
Az egész mezőnyben a giga a leges-leges leg szarabb, örülj hogy neked épp egy jobban sikerült darab jutott!
-
Szpisti
addikt
válasz p a s s e r #14236 üzenetére
Vsync off
-
steewcv65
őstag
válasz p a s s e r #13600 üzenetére
Mindennjatekban ,ha elinditod az amd feluletet(alt+r) tudod az aktualis jatekra korlatozni.De lehet globalisannis
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
beef
őstag
válasz p a s s e r #13598 üzenetére
Te írtad: "szerintem ez nem pont az, mert ez belenyúl a minőségbe, hogy mindenképpen meglegyen a kivánt érték" - erre írtam, hogy ez az FSR.
A Chill nem fogja minden esetben korlátozni a max fps-t, (pl. töltőképernyő, menü).
Egyébként itt is találsz róla infót mire való: https://prohardver.hu/teszt/szintet_lepett_amd_radeon_software/radeon_chill.html
meg itt: https://prohardver.hu/teszt/gigantikus_driverteszt_mit_rejtenek_meghajtok/energiagazdalkodas_chill.html -
beef
őstag
válasz p a s s e r #13596 üzenetére
Rosszul tudod, ez csak annyit csinál, hogy a beállított értéktől nem engedi feljebb a képkocka számot. Nem változtat semmi grafikai minőségen.
Ez egy szögegyszerű limiter. Ennek FRTC a rövidítése, amíről meg írsz az az FSR. -
PsycHo88
senior tag
válasz p a s s e r #13430 üzenetére
Értem! Köszönöm szépen !
( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Pityu.
nagyúr
válasz p a s s e r #13318 üzenetére
Be van ,két lehetőség van auto vagy off.Autora van állítva
Még valami mprt bekapcsolására nem jöttem rá az az 1ms késleltetés vagy mi.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Krisz0418
őstag
válasz p a s s e r #13123 üzenetére
Persze, az fpsen erzodik de amugy nekem abszolut nem tunik fel hogy on vagy off
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Pityu.
nagyúr
válasz p a s s e r #12927 üzenetére
Hát azért elég gáz,hogy már amortizálódik mikor még alig használtam az rx480 4 évig volt meg az bezzeg nem csinált ilyeneket játék menüben volt kis hangja aztán semmi sosem .
De most akkor szerinted érdemes a monitor csere?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Krisz0418
őstag
válasz p a s s e r #12890 üzenetére
Nagyon terheles fuggo hany wattot eszik. Atlagban 300alatt, de meha elszalad 310-330ig is.
nalam gyari vizes strix van, azert ilyenek a hofokok.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Krisz0418
őstag
válasz p a s s e r #12785 üzenetére
White? Mar ujfajta minositesek vannak? Vagy en vagyok lemaradva?
de hogy volt a hataron? 6800xt ~350w, 5800x mennyit fogyaszt? 120-130wattot?[ Szerkesztve ]
-
gery14
senior tag
válasz p a s s e r #12776 üzenetére
Te sem legyél szomorú tudok lőni szerencsére nem csak only....
Krisz0418 Persze kinek mi a szorakozás nem is bántáskép írtam meg nem rájuk értettem Ezt úgy nagy átlagban írtam van aki a szintetikus teszteknek épít van aki meg játszik is Mint amikor veszel egy 911-est aztán csak nézegeted de egy szerpentinre vagy pályanapja véletlenülsem használod amire való
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Pityu.
nagyúr
válasz p a s s e r #12398 üzenetére
Ja értem,jó hülye tanácsokat osztogatnak.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz p a s s e r #12392 üzenetére
Elég szomorú ha ma vesz az ember drágán valamit és át kell rakni másik szobába mert nem a meghirdetett minőségi csendes.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
őstag
válasz p a s s e r #12380 üzenetére
Nem a legolcsóbb, de cserébe a legjobb, vga megérdemli
-
atillaahun
veterán
válasz p a s s e r #12327 üzenetére
Én is azzal kezdtem mindkét kártyánál, hogy lefogtam a 3 ventit egyesével, de sajnos nem azok adták ki. Illetve asztalon idle-ben ugye nem is forognak.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz p a s s e r #12327 üzenetére
jó felvetés, az én cw-m is süvítő magas hang volt, többieknek?
-
bunnyhu
senior tag
válasz p a s s e r #12212 üzenetére
Igen, alapvetően terhelve se hangos, de azt látom a driveren, hogy hiába 35 fokos a jószág, 800 körül forog a venti néha, úgyhogy lehet valami manuális görbét kell állítanom. Fura, mert silent a bios mód, a driverben minden automatikus, semmi tuning vagy ilyesmi. De van, amikor meg tényleg áll.
Pityu.: "Azért arra kíváncsi lennék mit művelne egy 144Hz-s monitorral együtt." Lehet lesz erről elsőkézből infóm, mert ha monitort cserélek akkor nyilván egy olyasmire. Ez a bootolásos gond eléggé baxxa a csőrömet (ki kell kapcsolni a monitort, hogy bootoljon a gépem), csak hát ezen kívül nincs bajom a monitorral, és mivel 16:10-es amiből nincs nagyon ezért nem cserélném le inkább. Meglátom, most úton 2 új kábel, hátha az megoldás.
-
bunnyhu
senior tag
válasz p a s s e r #12197 üzenetére
Nekem fontos, hogy csendben legyen, ezért raktam oda, de majd persze játszom vele valamikor, mennyit lehet még csendben kisajtolni belőle. De nálam alap, hogy windows alatt a ventilátor álljon.
-
tlac
nagyúr
válasz p a s s e r #12179 üzenetére
integrált procis lap, egy Celeron 1037U van alatta, nem túl acélos
de hát nem is neki, hanem a kártyának kell számolni -
Laraxior
titán
válasz p a s s e r #12179 üzenetére
Gondolod milyen combos CPU lehet alatta
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Gigi01
őstag
válasz p a s s e r #10925 üzenetére
Kintről nem olcsóbb?
-
ScomComputer
veterán
válasz p a s s e r #10780 üzenetére
Nekem is volt anno, nem volt rossz,nekem bejött...
Ubi82--es...:
Olvassámánvisszanekemisvóthe...
[link]
...igaz ez tavasszal vót..[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz p a s s e r #10780 üzenetére
Mint Tom a szigeten, jah ott volt a Wilson
De mik a tapasztalatok, gpu és mem oc, uv, hőfokok?
-
LP700-4
tag
válasz p a s s e r #10777 üzenetére
Na igen, én az árukeresőt szoktam csak nézni, akkor jobban rá kell feküdnöm a keresésre.
Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ
-
senior tag
válasz p a s s e r #10685 üzenetére
A Chill nálad működik?
Nekem mikro-lagoltatja a játékokat. -
senior tag
válasz p a s s e r #10661 üzenetére
A Windows valszeg lefrissítette a driver-t a saját maga által jónak gondolt verzióra. Abban nincsen Control Center, ezért nem is fogod tudni megnyitni.
Először is, Windows driver frissítés kikapcsolása javasolt. Ha nem tudsz frissebb driver-t telepíteni (21.6.1 vagy 21.6.2), akkor csökkentett módban DDU-val le kell szedni a mostanit, és utána mehet egy frissítés.
-
őstag
válasz p a s s e r #10176 üzenetére
+1 a tápra, sajnos kevés neki, 6900xt éhes egy jószág
Igaz MPT-vel de power limitet kitolva simán megeszik 400 wattocskát
[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
válasz p a s s e r #9897 üzenetére
De, a res scale-el is össze lehet hozni.
Azért írtam a fenti módszert, mert nálam volt játék ami engedte kikérni ezek után az UHD-t, más játék meg csak miután windowsban is átraktam UHD-ra a felbontást. -
Krisz0418
őstag
válasz p a s s e r #9784 üzenetére
Ha hozza a teljesítményt akkor normális. Egyébként nálam sem eszik 300w-ot még 2600mhz-en sem. 250-280w környéke. Egyedül a The mediumban volt 330-340w a fogyasztás. Függ hogy milyen terhelés van.
-
Chalez
őstag
válasz p a s s e r #8947 üzenetére
Nekem 760W-os Corsair Platinum tápegységem van, simán tudom húzni vele a 6900 XT-t, szóval alapon elvileg elégnek kellene lenni.
-
A.tessz
senior tag
válasz p a s s e r #8949 üzenetére
Akkor sima ügy, 750w -al használtam egy ideig az 5600x+6900xt kombót.
-
Danex
addikt
válasz p a s s e r #8947 üzenetére
Szerintem elég, viszont itt mindig kérdés hogy alapon használod vagy szénné fogod tuningolni a rendszert, mert ezen lazán múlhat 100W különbség is legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest