- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
válasz turbokappa #25265 üzenetére
Nem háklisak. Csak az xmp is oc, amire nincs garancia hogy stabil.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz hackeeeee #24236 üzenetére
Nalam elkezdett működni az MPT...igy nem melegszik el a karim 50wattot lehuztam a fogyibol.. nyertem 15-20 fokot hotspoton..a backplatem meg max langyos volt eddig is.
Eddig 98-104 volt a hs most fixen 90 alatt van[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Vettem riser kábelt...Halisten a házam nem támogat vertikális GPU kialakítást... Csak az I változat
Egyszer csak jó lesz valamireYou want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
Gondoltam beszerzek risert meg esetleg hozza valami kitet..pcie 4.0 lenne. Ajanlotok valamit?
-
Kolbi_30
őstag
válasz Sontir Fel #23332 üzenetére
Ugy 1 eve hasznalok C1 Tvt monitorkent. Semmi baja.
-
Kolbi_30
őstag
válasz ballington #22017 üzenetére
NZXT500 vagy 510. Elotte van egy 280as AIO. jatekfuggo hot spot 90-105 kozott a masik meg 70-80 kozott
-
Kolbi_30
őstag
Erdemes cserelni sima 7900XT re a 6800 xt-t? Ha elpasszolom kb 200at kellene rafizetni..Valakinek tapasztalat?
-
Kolbi_30
őstag
Ha hasznaltan vetted kerdezd mwg az eladot, hatha igazat mond. Ha boltbol te vetted akkor ez nem.opcio. Amugy ha atkapcsolod a bioskapcsolot mikor ki van kapcsolva a gep, es ugy nwm adja a hibat, akkor valoszinuleg a masik bios mokolt
-
Kolbi_30
őstag
35-53 FPS Jo az "uj" witcherben? Minden RT maxon grafika is high korul van.. 4k fsr on
En vegigtoltam parszor RT nelkul regen, minimalis kulonbseget latok RTvel..elenyeszo..[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Biza. Kutyat nem erdei ki jar ide vagy nem...RT jo lenne de nem igy. Annyit nem ad az elmenyhez mint amennyibe kerul. Ha egy jatek szar, rakhatnak bele barmit szar lesz azzal is. A hajrworks sem hianyzott nekem a witcher 3 bol. Pedig on/off vigigjatszottam parszor..RTnek kell meg vagy 4 ev mire ertekelheto lesz, aztan vagy el addig vagy nem.
-
Kolbi_30
őstag
válasz joysefke #20720 üzenetére
En sem latom ertelmet jelenleg...annyit nem ad hozzá semmihez, hogy megérje. De persze valahogy be kell vezetni, ezzel sincsen semmi baj. A zold fanatikusok meg orulhetnek neki, hogy nekik valamivel jobban fut egy effect aminek jelenleg semmi haszna sincs.Ez kb az a szint mint amikor agyonveri kettehugyozza, stb aztan plusz 400 ezer forintert ver 4 fpst csucs a csucsra..
-
Kolbi_30
őstag
válasz ballington #20200 üzenetére
Nalam is 650 gold tap van. Siman eleg. Tobb ssd van benne es nagyobb a proci is.400 watt korul mozog a fogyin bencmarkolas kozben..
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #19001 üzenetére
Az van..csak lusta vagyok szzetszedni a gepezetet, meg idom se nagyon van(akarat)
-
Kolbi_30
őstag
MPT ben lefixaltam a feszt.. igy csak 90 fok a hot spotom.. 1.125 helyxett 1
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17539 üzenetére
105 környéke
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17537 üzenetére
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17527 üzenetére
Meglepő módon most driver upgrade utran lefuttattam..igaz nem neztem hany fokos lett..sima auto UV semmi mas.
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17527 üzenetére
Meglepő módon, magatol jobb lett..most 80 fok környeke a HS..De valamiert atlag alatti eredmenyeket hozok 3D markban..
-
Kolbi_30
őstag
Nalam anno az asrock alaplapok, aztan az asus alaplapok pukkantak sorra..pedig nem volt semmi oc. Nv kartyakkal is jartam ugy hogy garibol ki gariba be,aztan a radeon 280xt vagy mi..amikor meg nem voltak webshopok..igy elallni sem tudtam, ki kellett varni a gari idot..az en vgam is "meleg" fajta, de mar szaromle. Nem erdekel, uzemi hofokon megy. Neha meleg neha nem. De nem irom le hogy az osszes szar, mert marhasag lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #17253 üzenetére
MPT vel regebben butykolgettem, de nem nagyon maradt meg a beallitas. Auto UV eseten meg 975mV szeretne lenni, amit nem mindig bir..(driver verzio fuggo ahogy tapasztalom) ez 6800xt. Most valamiert ebben a nagy melegben a hot spotom is rendbejott, amiert regebben "rinyaltam" itt. Talanyos ez az egesz Ami tuti a gephazam meglehetosen felmelegszik ugy 40 perc szorakozas alatt. Hiaba van benne rendes legaramlas.(nzxt h500)
-
Kolbi_30
őstag
válasz steewcv65 #17199 üzenetére
Nalam vagy 10 eve ugyan az a windows van, csak frissit upgradel amikor lehet..mar 2* klonoztam minimum..
Hasznaltam intel procival nv kartyaval aztan uj gep, a rendszer maradt..a winyon aztan ssdken..vagy 3 fele amd lap am3 most ez a 2. Am4.. semmi baja semminek. A hibak java user error mindig..mint a 2 kolleganak volt.You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz ScomComputer #16766 üzenetére
Ez UV val ennyi. Es nincs tuning mert nem kell
-
Kolbi_30
őstag
Sracok! Le a kalappal a Power Color supportjaval. Kb 6 honapja egyoldalu levelezest folytatunk egymassal..
Az alany 6800XT Red devil. A Hot spot atlag 30 fokkal van a masik homerseklettol magasabban..( ertsd gpu 72 fok akkor a hot spot 100-103.. esetenkent 90 teteje) ahol vettem ezt normalisnak minositik..
A gyarto meg nem reagal semmit..Ugye opcio a szetszedes ujrapasztazas esetleg csavarok utanhuzasa..vagy siman valahol nincs erintkezes..
Valakinek ktlete?You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz DroiDMester #16570 üzenetére
Nalam a Red Devil 6800Xt hot spot 98-104 fok is van néha..Szerintem szereles hiba van..
-
Kolbi_30
őstag
válasz lockdown90 #15955 üzenetére
Ez jaték, nem benchmark
-
Kolbi_30
őstag
válasz apollo12 #15945 üzenetére
Mindig csodalkozom ezen az uj kartya ddu meg full reinstall dolgon..nalam amiota win 10 kijött nem volt babralva semmi..aklonoztam ssdre upgradeltem 11re ahogy engedte..anomalia mentes igy is..vagy nagyon belenyultrok valamibe vagy user error all fenn
-
Kolbi_30
őstag
válasz bajnokpityu #15530 üzenetére
MPT. De az csak azoknak akik nagyon ki akarják hegyezni, az alját és a végét.
-
Kolbi_30
őstag
Nalam egy ( [link] ) monitor szolgál naggyabol masfel eve.HDR film nezesnel van kulonbség,.Jatekban is de van ahol mukodik rendesen a Freesyncel van ahol nem.Ahol nem ott "mikrolagol".Ha jol emlekszem amit ez tud, az az alap HDR..A tobbi ettol pedig csak vilagosabb.DE mar ez is eleg ahhoz hogy kulonbseget lass.Meg szerintem nem is nagyon kell ettol tobb
-
Kolbi_30
őstag
Amúgy a Radeon overlay miért nem jó nektek? Az tuti nem akad össze magával.
-
Kolbi_30
őstag
válasz DroiDMester #14623 üzenetére
En pl minden jatekhoz belovom a kartyat.Vagy pl ha banyaszkodok akkor az is profilbol megy. Nem kell baszakodni a bealliitasokkal.
-
Kolbi_30
őstag
válasz Celithrandi #14502 üzenetére
32" monitor dolgozni kifogastalan.
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz kisselandras #14400 üzenetére
pont azert
-
Kolbi_30
őstag
The Hunter Call of the wild. Hot spot 105 fok GPU 78 fok. 2298Mhz..280 watt..Nálam valami nem kerek a ventik 1800 rpm közben
[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Mén nem kaptam visszajelzést, a powercolortol..es szerintem nem is fogok
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Jovoheten érkezik az 5800x meglássuk mennyit dob a kártyán.
-
Kolbi_30
őstag
válasz Pro!Petya #13857 üzenetére
Mennek a ventik, kiprobaltam 100%on is oket mar akkor sem jobb sokkal silent biossal se jobb. szoval valahol a huto szarul fekszik fel. a meglatasom szerint.
Amugy Black Desert Remastered alatt kb 20 perc alatt elmelegszik 4k felbontason
Hunter call of the wild 4k ultra ott annyira nem melegszik illetve kesobb eri el.
Tomb Raider bekapcsolt RTvel 90 kornyeken megall !K mellett. Ott valamiert nem melegszik annyira
Rage 2 melegiti rendesen.
De lehet az aio radi is futi kicsit mert a kartya vege par milire van tole.DE sanszosabb hogy szarul van osszerakva.You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
Kolbi_30
őstag
válasz Devid_81 #13843 üzenetére
NAlam is Red Devil 6800Xt van es a hot spot 100 fok kornyeke UV-val..a gpu meg 70...Szerintem a huto valamin nem fekszik fel rendesen..ahol pedig vasaroltam ott szarnak bele mert szerintuk az meg rendben van uzemi hofoknak..
-
Kolbi_30
őstag
Minden BF játék egyforma..csak a grafika lesz jobb, többnyire
-
Kolbi_30
őstag
VAlakinek otlet? GPU aktualis hőmérséklet 71 fok elágazás 99 fok../800XT Red Devil.100nal visszavesz..Meloban meg az nem fasza..Kifoghattam egy elkurt hutést? JAh es ez undervoltolva
-
Kolbi_30
őstag
válasz Chaser #12832 üzenetére
Itt van 6800XT asszem red devil..Auto UV semmit nem mokoltam vele
a HOT SPOT szokott 98°C kornyeken lenni, ez vagy mert valami gyikja van a hutesenek vagy mert ra van engedve az aio radiatorrol a "meleg"[ Szerkesztve ]
-
Kolbi_30
őstag
Ahogy olvasgatom a topicot, ismét feltűnt,hogy mindig szinte ugyan azok az emberek reklamálnak,...Cw van még beragadt a memória freki, crashel a driver..Nem gyanús hogy ti baszok el valamit? Nálam mindig win frissítés után voltak crashek.. De semmi más anomaliam nincs hosszú évek óta..
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]