-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Felhőtakaró #47189 üzenetére
2000 után (2000 - 2001) az átlagember nemhogy nem 1 GHz környéki gépet vett de még a P3 is kevés embernél volt jelen.
2000-ben simán mentek a 486-osok, P1-ek, 2001-től a P2, 2002 közepétől - végétől meg a P3 volt a jellemzően eladott használt gép.
Újat meg kevesen vettek otthonra. -
Sanchez638
addikt
válasz
Felhőtakaró #47215 üzenetére
Szerintem pont ugyan ilyen házam van. Kamu gombok amik nincsenek ennél a típusnál bekötve ill bárhogyan is elkészítve működésre .
Szerk.: De hülye vagyok azok nem gombok hanem a LED vissza jelzők
.
-
Tim82
félisten
válasz
Felhőtakaró #47189 üzenetére
Nyilvánvalóan csóróbb voltam az átlagembernél, 2002-ben lett csak meg a konfig (Pentium II alapú Celeron 366 MHz / Voodoo Banshee / 192 MB RAM), ami leváltotta a 486-ost.
-
válasz
Felhőtakaró #47190 üzenetére
2500 óra az nudli, nekem a 37 gépben a sokszorosa van
-
arn
félisten
válasz
Felhőtakaró #47190 üzenetére
Ez csak egy kis resze
csak itt latszik, kb hogy skalazodtak. Vannak fenn a logouton sokkal brutalabb tesztek.
En a benchelos reszet elvezem a legjobban. Ez regi betegseg, mar a 90es evek kozepen is csinaltam, sot meg webet is csinaltam neki a 97 kornyeken. Majd ossze is szedem az akkori fps benchek megmaradt reszet (2001 kornyeken sajna elszallt a vinyom), mert vannak benne olyanok, amiket ma mar nem is ismernek: aibench, perlmark, jest, stb Egyik havert addig nyuztam, amig rakott pl az egyik introjukba bench modot
Milyen cifra domainjeink voltak
-
alvaro
senior tag
válasz
Felhőtakaró #47155 üzenetére
Az anyaföldbe pont nem kéne tenni ezeket a hardvereket. Tele vannak a.) értékes b.) mérgező anyagokkal, semmi keresnivalójuk a természetes környezetben
-
válasz
Felhőtakaró #47156 üzenetére
Az alairasod valahogy nem egyezik azzal amit leirtal. Na meg ezek nincsenek nallam balzsamozva, hanem rendszeresen szolgalatba allnak az oreg vasak. Jobban hasonlit egy veteran hagyomanyorzo egyesulethez.
Nem ismerem az ujabb programokat.A BF/COD szeriaval nem jatszottam evek ota, nem tudom hol tartanak.
-
arn
félisten
válasz
Felhőtakaró #47155 üzenetére
Az akkori hw pont ugyanazt tudja, mint anno
a sok kocka ebben a matrixban toltotte a szabad idejet, nekem olyan, mint egy idoutazas. A kedvenc gyerekkori jatszoteremet mar reg elbontottak
ide marmikor visszamehetek, ha ugy tartja kedvem.
A masik, hogy a mostani fejlodesi utem annyira belassult, hogy semmi orom nincs a mostani hwben. Osszerakod sok penzert es alig gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged