- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
snake1977
őstag
válasz
HummeRC #10319 üzenetére
Ilyen menüt én is kreáltam, mert elég gyakori volt hogy pl. ismerősömnek játékokat programokat hdd-ről hdd-re másoltam, és ilyenkor jól jött az előre beállitott smartdrv.exe vagy épp csak himem.sys esetleg az általad emlitett emm386.exe /ram vagy egyéb utasítás, amikor még csak 4-8mega ram volt a gépben nagyon sokat gyorsitottak ezek a programok.
Nos igen akkor még egy 2mega rammal szerelt s3trio menőnek számitott, akinek meg virge, vagy 3dfx voodoo 1 volt az volt a király. -
snake1977
őstag
válasz
HummeRC #10315 üzenetére
Az 5ALI61 már támogatta a K6III cpu-kat.
Igen igy lehetett file-t létrehozni, bár elég volt az F6 és enter, még ma is használom néha a total commander parancssorába begépelve.
Az EDIT parancsal már dos alatt is lehetett viszonylag kuturáltan szerkeszteni, de persze nagyon fapados volt. -
Badman 4ever
őstag
válasz
HummeRC #10311 üzenetére
Nálam a kedvenc operációs rendszerek között a második a 98SE (az első az XP, a harmadik a 3.11). Szerethető és jól kezelhető rendszer és elég gyors is szerintem.
vitko: A K6-III+ fix első helyes (csak meg kell nézni a topic címét), tehát csak az alatta lévőkre lehet szavazni, ezért is van beszürkítve. -
snake1977
őstag
-
-
Penyus
senior tag
válasz
HummeRC #9558 üzenetére
Hat, ezek eleg ritka cuccok, alig van roluk neten. Flytech carryk vannak 286osok es 486, aztan [link] a p1es mediagx. A Fellow 286rol az itt regebben belinkelt regi chip tesztekben irnak. Van 386 is az noname sehol sem jegyzik, meg meg tobb noname 286 amit szinten nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged