- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Találkoztam már sokféle mahinált driverrel, semmi sem lehetetlen, maximum teljesen át kell alakitani a 3dfx kártyákat, páka, ón, fogó, meg legyártatunk pár processzort 45nm-en hogy kissebb legyen a villanyszámla.
Ez a kép ütős nagyon
Egy ilyen kis kártyát elfogadnék dísznek.
-
snake1977
őstag
Nem tudom, ha abból indulok ki hogy egy vudu 2-es is képes kiszámolni minden sort, akkor a 3db-ot nem vetném el, ha 4db-nál két két v2 össze tud dolgozni akkor a 3ik v2 erősithetné mindkét v2 munkáját igy lehetne 3 is összekötve, nem? Jó ez elég foghíjas eszmefuttatás, elismerem. A floppy kábelt passzolom, bár 4db-nál szerintem nem lenne hosszabb 20-25cm-nél, nem tudom mekkora távon lenne már veszélyes a jelveszteség. Inkább offolom a témát, amig nem látok egy müködő konfigot.
-
snake1977
őstag
Akkor ezt lesd meg Akikkel jó vigyázni... csupáncsak egy éve kértek neki fekete pontot, és mint látható alul, előtte már kizárták más néven. Öcsém meg csak a PH megbízhatóság oldalát nézte meg, ott 2db pozitív értékelése van...negatív semmi, kérdem én...ez fair?
Na de nem akarom elcseszni a totyikot ilyenekkel, érdemes utánakeresni mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest