- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #58234 üzenetére
Valami rémlett...
(#58233) arn
igen, ezt írod, ha hozzá akarsz fűzni valamit a korábban PATH sorban megadott listához... Set path=%path%;c:\windows
Ha csak simán azt írod, hogy Set path=c:\windows, akkor felülírja a korábbiakat. Párszor én is megszívattam magam.
(#58235) benedekco, (#58236) sanchezsa
Hát ezek gyönyörűek...
Egyébként sanchezsa hasonlóra gondoltam, mint amit linkeltél, ezzel csak az a baj, hogy csak a legalsó kártyát hűti.
-
-
GL820
tag
-
alvaro
senior tag
válasz
DarthSun #58144 üzenetére
Sebesség ugye relatív
Annak idején pl. végigjátszottam a Doom1-2-t 386SX33-on egy döglassú Tseng ET3000-es VGA-val. Most a szememet is befogom, ha látom, hogy megy rajta
PoP meg egy 10MHz-es V20-on egy "gyors" videokártyával CGA módban már tök játszható szerintem, türelmesebbek VGA-ban is próbálhatják.
Mindez sehol nincs ahhoz, mikor ugyanezen V20-on az Another World-öt próbáltam ki. Az SB nagyon megterheli, nagyjából akkor mozdul, amikor nincs hang. A FPS általában nem megfelelő mértékegység, a seconds per frame odaillőbb. A medencéből már nem bírtam kimászni, mert mindig volt valami hang, így egy perc nem volt elég arra, hogy kicsobbanjak a vízből, akkor meguntam és reseteltem
-
válasz
DarthSun #58128 üzenetére
Jöjjön az X-Fi Fatal1ty Pro. Doboz kicsit megviselt (2005- ben debütált a kártya, tehát már retro korú), de van :
Fullos, minden megvan, a posztereket nem nyitottam ki de itt figyelnek.
A Phenom-II X2- be került ( ez stabil 4GHz- en is ), a 4 magosaim nem futnak ennyit.
Kártya a helyére, kicsit szívás, a front audio/floppy/X-Fi kábel is a video/hkártya felett, az első kettőt ki kellett húzni, majd a kártya behelyezése után csipesszel visszaügyeskedni.A frontról is készült már fotó, de mivel változott...
Kipróbálás, teljes siker. Előnye hogy megy Win7/8.x/10 alatt is, de itt most a már retronak számító Vista alá telepítettem (a lemezein még XP driverek vannak).
Hangja : még nehezen tudok véleményt alkotni, az biztos hogy világosabb a hangképe mint az Audigy- nek, sőt az USB- s X-Fi- nél is, tehát több a közép és a magas aránya, szúrósabb közép, reszelős kicsit
, lehet - a kissé felsőközép-hiányos Solo6C- nek jóttesz végülis. Mindenesetre nem ítélek elhamarkodottan. Az Audigy puhább basszussal, X-Fi lent feszesebb, de mégis elég mélyre megy. Hallgatni kell még sokat...
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #58134 üzenetére
CT1350, jó kis kártya lehet. Ha jól olvastam CT1740-ig mind megy xt-ben, de sajnos túl ritka és drága. Majd egyszer talán szembe jön egy.
A blogodat már többször olvastam korábban, jó kis cikk lett az integrált ide vezérlős xt-ről.Kérdezted a blogban, hogy az optikát, gondolom egy cd olvasót fel lehet-e éleszteni xt-n. Na ez még eszembe sem jutott, de mivel ez egy viszonylag modern saját biosos vezérlő, talán van esély rá. Sztem holnap ki is probálom.
kérdés, hogy a cd driver nem követel nagyobb teljesítményű processzort?!
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #58130 üzenetére
Nekem is 1.44 floppyval megy az xt, szintén lyuk leragasztva és 720-ra formázva. 16bites ide vezérlő fél slotba dugva.
Sajnos DD-s nagy floppym egy darab sincs, úgyhogy maradt ez a megoldás.
A 40Mb-os st351a/x vinyó, vagy a 32Mb cf kártya egy saját biosos ide vezérlőről megy. Minden bekapcsoláskor kiválaszthatom miről bootoljon.
Dos 5.0-t raktam rá. Milyen softvereket, játékokat tudtok futtatni az XT-ken? Hangkártyátok van hozzá?Nekem még az hiányzik, de nem lesz egyszerű szerezni...
-
alvaro
senior tag
válasz
DarthSun #58126 üzenetére
Abban se vagyok biztos, hogy létezett kártya formájában, és ha igen, milyen buszra csatlakozott... Most utánakeresgéltem, az első PS/2 részeként látta meg a napvilágot, a 286 modellek ezzel jöttek ki, a 8086(?) modell meg lebutított MCGA-val, aminek megvolt a jó kis 320x200x256-os módja, de 640x480-ban csak 1 bites képet adott és az EGA módok is hiányoztak róla.
Ezzel az erővel lehet akár MCA kártya is, ahhoz meg sok szerencsét, mert semmi másban nem fog menni
(On a side note, ennek ellenére egy MCA SBPro2-t begyűjtöttem, mert marha érdekes meg jól néz ki!)
Szerk. ja igen, a 286/10-es VGA PS/2 Landmarkban 600chr/ms-t produkál. Majd megnézem az Intel VGA-t valami "rendes" rendszerben, mit mutat
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #58117 üzenetére
Gondolhatod...elég kivenni a 16bites slotból, alig lehet megfogni, főleg ha másik kártya is van mellette.
Egyébként sajnos nem 100%-os...
Pár perc használat, bemelegedés után elkezd finoman, de már pont zavaróan hullámozni a kép. Látni rajta egy gyanús, púposnak tűnő kondit, talán annak a cseréje megoldaná. Sajnos én egyelőre nem merek nekiállni és felirat nélkül azonosítani se tudom, hogy mi kellene a helyére, így most kényszer pihen.
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #58115 üzenetére
Ez is működik XT-ben, tanúsíthatom.
Viszont a Cirrus Logic 5420-as az nem.
-
válasz
DarthSun #58065 üzenetére
Ez olyan, mint az Amiga 600 ACA turbokártyával, CF-fel és USB-s floppy emulátorral. A lényeg, hogy élvezze az ember.
Még jobban belegondolva amilyen szedett-vedett gépeim voltak azok 2-3 korszakot öleltek fel. 386SX40 MFM vinyóval, vagy Triden 8900CL-lel megáldott 486 DX2 100MHz-en és társai. Vagy a sokat megélt BH6, amiben a 300A-tól Tualatinig minden megfordult.
-
arn
félisten
válasz
DarthSun #58059 üzenetére
a hx egy highend chipset volt, akar server feladatokra, a tx meg egy mainstream a lekoszono mainstream pentium(mmx)hez. akinek mmxre futotta "csak" a p2 helyett, annak boven sok volt a 64m - 32m volt a tipikus egy hasonlo konfigban. agp se kerult bele.
most is ugyanilyen korlatozasokat csinalnak, ha nem a dragabb chipsetet veszel (kevesebb ramot kezel, kevesebb hub, pcie line, etc).
-
alvaro
senior tag
válasz
DarthSun #58049 üzenetére
Nálam is van egy (FIC) 430FX-es lap, azért tartottam meg, mert érdekes fajta memóriát fogad: a régi vágású DIP helyett COAST modul is lehet benne a cache (és ott van mellette a hosszú sor üres DIP foglalat). Találtam is hozzá egy 512-est, többet azóta se, mind 256-os, amibe belefutok. Csak classic pentiumokat kezel (illetve egyéb 3.3V-os procikat), de egyetlen jumper a 100-200MHz váltás. Épp a napokban játszogatok vele.
A másik klasszikus P1 vonali lapom meg egy DTK HX, teljesítményben penge, bár tuning nincs benne, de 66FSB-n még a TX-et is verte
Viszont mintha a múltkor nem ette volna a 6x-et vagy a K5-öt, már nem emlékszem - na ezért kéne gondosabban jegyzetelni...
A HX érdekessége, hogy a legtöbb P1 chipsettel ellentétben nem csak 64 mega memóriát tud cache-elni, hanem gyakorlatilag bármennyit, amit csak sikerül feszítővassal beleerőltetni. Nekem 128MB EDO van benne, és még ki kell találnom, mi a fenét kezdek vele ebben a formában, mert DOS-hoz ez alapvetően fölösleges. Lehet, ez lesz a P1-Win9x indulókészletem, aztán meglátjuk, mire jó így
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #57686 üzenetére
Egyelőre minden alapbeállításon van, 66MHz, x2.5, 2.9V. Az alaplapon ha jól láttam nekem is 512Kb cache van, ahogy a blogban is írtad. Egyébként sztem nem egy rossz lap, de lehet, hogy a Ramokkal válogatós, vagy csak egy rossz Bios beállítás szívat. Teszek majd még egy próbát a Bios frissítéssel. Találtam közben egy írásvédő alaplapi jumpert, amit ki is kapcsoltam, de egyelőre még a jó ramokkal nem próbáltam. AWD kiterjesztésű fájlokat találtam a frissítéshez az Asus honlapján és az AwdFlash.exe progival próbáltam írni DOS alól.
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #57629 üzenetére
Ha már P4 a téma...
Milyen mATX-es s478-as lapot tudnátok nekem ajánlani? Van egy üres házam amibe még nincs semmi konfig, valamivel meg kéne tölteni és s478-as konfigom még egyáltalán nincs.
Ha jól olvastam a leginkáb ajánlottak P4P800, vagy IC7, stb ezek mind teljes ATX-es lapok, az meg sajna nem fér be.
Leginkább PCIE és DDR2-es lapokhoz lenne alkatrészem, ha egyáltalán van ilyen, de ha DDR1 és AGP az sem baj -
laskr99
addikt
válasz
DarthSun #57629 üzenetére
Déli az olyan langyi csak, szóval nem gáz , az északi a bordával a sütögetős rész
Olyan rosszul csinálták meg,hogy az alap intel hűtőre van tervezve , arra nem ,hogy egy torony lesz rajta ami nem küld oda levegőt. Most mind a két lap pihen áramtalanítva bios elem kivéve fél órája , neki kezdek hátha.
-
laskr99
addikt
válasz
DarthSun #57627 üzenetére
A proci tuti jónak kell lennie, Scythe Bat van rajta. Foglalatokat megnézem, az északi híd alapból forró szokott lenni, déli nem. VGA tuti jó, de eddig 2-vel próbáltam Radeon 9200 és 9800 SE. Táp egy CM 550W-os még beméretlen, nincs pupi kondi, a venti zörög benne, de megnézem a bemért 250-es fsp táppal is.
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #57569 üzenetére
Az ajánlatokat várok kezdetűekkel engem is ki lehet üldözni a világból.
Eddig egyedül envagyok topiktárstól vettem így néhány kártyát, ami végül is össze is jött, nem volt semmi probléma. Ettől függetlenül viszont ez volt az első és az utolsó alkalom. Nem szeretem az ilyet, inkorrekt dolognak tartom. Többször valószínűleg nem fogok reagálni ilyen hirdetésre.
-
válasz
DarthSun #57506 üzenetére
Csak egy hangyányival van több infóm ezzel a témával, de úgy tudom, hogy kései XT-kbe már volt valós idejű óra, és az elem ezt hivatott táplálni. De hogy ez hogy is működött, meg nálad miért dobja el, azt nem tudom megmondani sajna.. az én Acer 1030-asomban is volt kék akku, gyorsan le is szedtem, ne okozzon károkat, illetve bekapcsoláskor jelzi a gép hogy az alaplapi elem xar!!!! Még azt is el tudom képzelni hogy ehhez kellett még valami további külső hardverelem, de ez csak egy tipp, viszotn akkor ez megmagyarázná miért nem menti el továbbra sem a dátumot
-
jokeph
nagyúr
válasz
DarthSun #57503 üzenetére
Gondolom, ugyanazért amiért az összes többi lapon is van.
Anno nem volt BIOS elem, hanem nagykapacitású kondenzátor volt, ami akkuként működve adta a kraftot, hogy ne merüljenek feledésbe az user beállitásai.
Legalábbis én erre emlékszem, majd jártasabb kollega megmondja igy van e ahogy nekem ködlik a messzi távolból.
Ezek az "akksi-kondik" szoktak egy idő múlva előszeretettel elengedni a "levet", aztán tiszta szutyok minden körülötte, az auto-akksira tudom hasonlitani, mint amikor kicsapódik a pólusoknál az a szép kékes-zöldes vegyület.
Ezek beforrasztva vannak, legalábbis én csak igy láttam őket mindig.
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #57464 üzenetére
Még kitalálom, hogy mit kössek az új kártyára. Az St351A/X-et, vagy egy 32Mb-os Cf kártyát. Az utóbbi verzióban lenne igazán halk, csak az fsp táp 12cm-es ventije susogna egy kicsit. Videokártyát egy Cirrus Logic 510-es, 8bites kártyát sikerült szerezni bele. Hangkártya fronton vagyok még tanácstalan egyelőre. Ami 8bites az méregdrága és ritka. Gondolkodok még a Texelec resound kártyán is...de azt se gombokért osztogatják.
-
-
arn
félisten
válasz
DarthSun #57437 üzenetére
Szigoruan veve dehogy nem... csinalj egy atviteli gorbet, zajszintet, etc. Borzaszto ertekek jonnenek ki, de eleg megfulelni egy normalisabb fulessel
szolni viszont azert szolnak jobban, mert a korabeli jatekok is pocsekul szolnak, viszont ezeken az agyonszurt kimeneteken jobb az egesz. Szerintem autentikusabb es kevesbe is tunik fel a gyenge hang vmi normalisabb desktop speakeren. Pedig anno en mindig hifire kotottem, mar az adlib is azon szolt.
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #57363 üzenetére
Rendben köszönöm! Mindenképp kipróbálom, de még várom a tápot hozzá. Csak kíváncsi lennék rá így előzetesben, hogy mik azok a funkciók amikhez tuti kevés a proci.
Nekem a Tua PIII-ban már alaplapi hangkeltő van...azt nem bántom. Annyit úgyse használom, hogy bántaná a fülem. -
alvaro
senior tag
válasz
DarthSun #57354 üzenetére
Még mindig vannak benne érdekességek, amikre csorgathatom a nyálam
SXLC2, Winchip2, Nexgen... De még mások is lehetnek.
Szerk. UMC 486 érdekes történettel bír, alapból gyorsabb, mint az Intel/AMD SX, de az Intel kiperelte az USA-beli forgalmazásból őket, rá is van írva, hogy nem USA eladásra.
-
r0b3r
senior tag
válasz
DarthSun #57286 üzenetére
Úgy tűnik ez megint kikerült minket szerencsére, csak egy kis eső volt, a szélét kaptuk. Van egy kis előnye ha a hegyen lakik az ember, még ha nem is nagy.
Bodajkra rálátunk, az megint elesett.
Nekem 13 év három műszak elég volt egy életre, soha többé, főleg éjszakás.
Azóta szerencsére más munkakör, alapvetően kötetlen, de azért lehetőség szerint illik tartani a két műszakot (reggel-délután). Ez így nagyon jó családbarát tud lenni, ha az alkalom úgy kívánja mehetünk bármikor, csak ne éljünk vissza vele.
-
Sanchez638
addikt
válasz
DarthSun #57275 üzenetére
Igaz ez nem tipikus, de nagyon olcsón sikerült tavaly vennem egy Alpenföhn Matterhorn Rev B hűtést.
Felfogatása nagyon tetszik mert testes. Nem az a nyeklő nyakló csoda darab. Viszont annyira szép és annyira sérülékenynek látszik.. Csak akkor szerelem fel, ha biztosan marad egy ideig.
-
-
envagyok
veterán
válasz
DarthSun #57117 üzenetére
A P II 450 is friss jövevény
Még tesztelgetek csak, valami Amigadrivert tettem fel, el is indult a 3dm2000 de a 2. Tesztnél rebootolt a gép. Mondjuk telepítéskor is vmi tanúsítvány hibát dobott az XP. Szerintetek milyen driverrel érdemes próbálkozni? A procilimit szinte tuti 3dm99-nél és 2k-nál. -
válasz
DarthSun #56842 üzenetére
Bocs rossz képet linkeltem
Ha van valami hullámtáblás hangkártyád akkor érdemes ezzel is kipróbálni a lejátszást. Lehet vele AWE memóriájába feltölteni hangszer fontokat is.
SounDWorX MiDPLAY
Ha nem találsz rá akkor át tudom küldeni valahogy biztosanhttps://archive.org/details/MP063
Freeware, szóval ez nem warez -
arn
félisten
válasz
DarthSun #56826 üzenetére
Ez csak a demokra volt jellemzo, jatekoknal ritka, hogy gyakran ha nem volt eleg gyors, vmi koztesebb felbontast hasznaltak. Jatekoknal altalaban volt a vga, meg a 640x480 a kov lepcso vesabol. Demoknal hasznaltak 400x300, 512x384, 640x400 stb modokat, megspekelve, hogy volt hogy egy modban nem ismerte az osszes szinmelyseget, hanem csak pl a 15 bitet vagy a 24 bitet, amit az akkoriban divatos kartya eppen tamogatott, vagy mert olyanja volt az illetonek.
Mindenfele szirszar modot persze a gyartok nagy resze nem tudta, itt jott a kepbe az univbe, de ott is voltak megkotesek a kartyat illetoen. Meg aztan ha tamogatta is, kerdes volt, hogy jol jelent e meg
pl vmelyik kartya bizonyos modban nem rgb, hanem bgr volt. Szoval nem egyszeru demooldalrol a tortenet, es a riva128 szinte minden kivanalomnak megfelel. Az ujabb nvidiak is, csak ott hianyoznak mar bizonyos modok. Magabol az ujabb univbebol is kikerultek, igy erdemes a 97-98 kornyekieket hasznalni.
Ezt korabban teszteltem [link]
-
válasz
DarthSun #56822 üzenetére
Átugrottam dos alá is. Először összekötöttem a GUSMAX line out > AweGold line in- t egy rövid jack kábellel. Így mixelve is megy, pld Awe PCM+GUS midi vagy fordítva. Bármelyik jel megjelenik az Awe line out- on > hangszóróra/erőlködőre. Hogy játék és program alatt is tudjam szabályozni a hangerőt könnyen, újrafordítottam a rezidens hangerőszabályzómat patchelt Borland7- el, hogy L2 kesses procin se legyen runtime erroros. Persze ehhez elő kellett vadásznom a fordítót és a régi forrásállományaimat is.
Használatkor tájékoztat a hangerőről, felülírja a bal felső sarkot (képernyő frissüléskor eltűnik, csak a SetINTVec hívásakor ír, majd passzív) :
És már jöhetett egy is egy klasszikus, Cubic Player megpatchelve a GUS Pat mintákkal :
Majd az XTC, mely nemcsak a GUS memóriaméretét ismeri fel rendesen, hanem a sok év múlva megjelenő Ti200 64MB- ját is jól mutatja DOS alól, nem kis teljesítmény.
Mikor összeraktam a gépet sok éve, nem jártam ennyire körbe, a GUS- al még viszonylag kevés tapasztalatom volt. Hát így pazar, igazi kemény retro, nagy élmény...
-
flymi
addikt
válasz
DarthSun #56816 üzenetére
Asszem ez holnapra marad. De felírom.
A kövi sem jobb. Abit IP35V. Egy 6420-at tettem bele és 512 ramot. VGA ugyanaz.
Elindítom, ami furcsa volt, hogy nem csipogott semmi. Fekete kép. Kikapcs.
Elemcsere, csipogó csere. Elindítom, ezután simán be tudtam lépni biosba, beállítottam az időt, pci-e, megnéztem a rádobott hűtővel a hőfokot (77°C) majd f10, újraindul de se csipogás, se kép, semmi.
Próbáltam még egy másik csipogót, tettem bele post code kártyát, folyamatosan 0000-át mutat.
Ehhez valami ötlet?Púpos kondi, látható fizikai sérülés nincs, lábak épek...
-
flymi
addikt
válasz
DarthSun #56807 üzenetére
De van itt más gebasz is. A vga után teszteltem egy másik lapot, az ok. Utána következett a két Abit AB9 Pro, színre szagra is egyformák, ahogy kell.
Elsőben E6300 van, rammal, HD3850-el bios-ig teszteltem. Szuper.
Másodikban SL7Z8 proci, a ramokat átraktam az elsőből, vga ugyanaz. Hát ez nem szuper.Bekapcsolás után veszettül sípolt, mint egy sziréna, víjúvíjú... Mondom elemcsere. Meg is volt, újraindít és láss csodát sikerült belemásznom a biosba, beállítottam az időt, pci-e, boot (igazából minek...) F10, enter, újraindít és veszettül sípol továbbra is majd lekapcsol.
Elem ki, 10 perc múlva visszaraktam, ugyanaz az eljárás de újraindítás után mindig sípol. Procit elvileg támogatja. Ramot is cseréltem, de ami furcsa, hogy a post code minden alkalommal más betű-szám kombónál állt meg eddig. 0d, 03, 11 meg már nem is emlékszem mik voltak még...
Ötletek h mit néztem be?Ui.: Az első lapon rendesen rajta volt a hűtő, a másodikra csak "rádobtam". Lehet megint ez lenne a probléma alapja, mint legutóbb már nem is emlékszem melyik lappal?
-
flymi
addikt
válasz
DarthSun #56805 üzenetére
Nem. Nvidia driver (supported products) de jó GF2, GF3, GF4, GF5 FX, GF6 és GF7 szériához is. Ezt a drivert felraktam és eddig bármilyen kártyát amit támogat, soha nem volt vele semmi gondom, egy restart után felismerte a gpu-t és minden működött ahogy kell.
-
flymi
addikt
válasz
DarthSun #56801 üzenetére
Ez a tesztlap:
Gigabyte P4 Titan GA-8IPE1000-G
3,4 Prescott
2x512MB Geil
Seasonic SS-380HB
WD hdd
Win XP
Univerzális gpu driver 93.71sokesélyes gond adódhat ha megváltozik a VGA -> De akkor sem kékhalálozhat...
Én legalábbis még sosem láttam ilyet. Esetleg ha a maga a kártya szar, de nem, mert lefutottak a tesztek.
-
arn
félisten
válasz
DarthSun #56798 üzenetére
En neha elfelejtem
kulonosen erdekes volt, amikor a zsir uj 2700x procit a hutocserenel kiszedtem, hogy a procisapka oldalara csorgott pasztat is normalisan letakaritsam, es visszarakva a foglalatba, elindult a gep.
nah ott beszartam, hogy most vagtam agyon az egeszet, de szerencsere semmi baja. Az a legjobb, ha az ember kihuzza a kabelt, ha belenyul a gepbe, akkor nincs felreertes.
Hasonlo okorsegre akkor emlekszem, amikor kb 2003ban az akkor meg eleg jo vasnak szamito 9700as radeonnal nem nyomtam be a cpu vizhuto blokk csovet rendesen, es elkezdett szivarogni a folyadek, szepen vegig a videokartyan es lecsorogva a haz aljaba. Mar csak az tunt fel, hogy kisebb tocsa volt a haz alljan. Es tulelte... eljen a desztillalt viz, az elejen meg nem vezeto. Kesobb a lesarkazas vedo eltavolitasaval es a gpu letoresevel sikerult ezt a kartyat az orok bitmezokre kuldeni.
Amugy is erdekes idoszak volt, a sebteben cserelt athlonokat sem volt nehez elfustolni.
-
envagyok
veterán
válasz
DarthSun #56798 üzenetére
Egy embernek én is szerencsére személyesen vittem el a vga-t, amit ő ügyesen amolyan usb plugnplay módra járó gépnél szeretett volna kicserélni. Szerencsére olyat üvöltöttem rá, hogy elugrott ijedtében. Postán küldve biztos jött volna az anyázás hogy rosszat küldtem, és még a gépét is elrontotta a szemét amit küldtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged