- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
envagyok #69562 üzenetére
A második jobb, az elforgatott tápost én nem is kedvelem.
(#69566) hege8888 : BX slotos lapba GeForce4Ti4200 az igazi, de csak szerintem, nem korhű, viszont praktikus. Relatíve még olcsón kapható, jól helyettesíti a drága GeForce2 GTS és Ti kártyákat. Vagy a 9000- es Radeon szériából, amelyik megy 2x- es AGP- ben, azok is jó teljesítményt adnak.
-
alvaro
senior tag
válasz
envagyok #69551 üzenetére
Passz. De félek nagyon a magyarításoktól. Lehetne jól csinálni, de valahogy... nem szokták.
Egyébként én úgy kezdtem újra az idén, h Perifractic kezdett játszani, pont C64-en. Elég szörnyű, ellenben a Plus verzió egy 20MHz-es 286-on, CL-GD5402 VGA-val, az kiválóan fut. Ráadásul fillezett grafikával, nem üres drótvázzal, mint 8 biten.
Annak idején egyébként én a TVC verzióval nyomtam sokat. Amit érdemes tudni róla, hogy szerintem a Spectrum változat portolták egy nagyobb felbontású és szìnmélységű (256x240, full 2bpp) gépre, lassabb CPU-hoz (3.125 vs 3.5 MHz). És ahogy néztem videókat, az is lassabb volt, mint az eleve borzasztó C64 verzió. Akkor képzelheted, milyen slideshow volt TVC-n
De az nekünk ház volt
A plus egyébként lassabb 286-on már szaggatós lesz. A régi CGA Elite azokon még jó, de 8088-on már az is szenved. Kéne bele drótváz mód
-
petakpa1
őstag
válasz
envagyok #69517 üzenetére
Igen Win10-hez kell nx (Intel xd-nek hívja) bit. Viszont szerintem nincs olyan socket 478-as P4 ami ezt támogatná. Valaki linkelt itt egy 2,8 GHz-es, talán 511 néven tudót egyszer, ami az Intel oldala szerint támogatja az nx bitet, de sehol nem találtam rá bizonyítékot, hogy ez valóban így van-e?
511-ból volt s775-os verzió is, és lehet hiba van az Intel oldalán ez ügyben, csak utóbbi tudja xd bitet.Itt van egy érdekes cikk egy különleges P4-ről, de ez sem tudja az xd bitet.
-
-
petakpa1
őstag
válasz
envagyok #69493 üzenetére
Igen pontosan erről beszélek én is
Javslom https://www.ocinside.de/workshop_en/tbred_painting/ nézegesd.
-
petakpa1
őstag
válasz
envagyok #69487 üzenetére
Én anno Morgan Duront végtam & ceruzáztam az ocinside.de oldalon található guide-ok alapján. Sikerült is 100*13 helyett 133x10-en üzemeltetni, de csak minimálisat hozott teljesítményben
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #69374 üzenetére
De fura én PowerLeap IPL3-nak emlékeztem, de lehet rosszul. Gondolom arra a cuccra utalsz, ami lehetővé tette, hogy a 3GHZ alatti régi S478-as NW-kben is be lehetett kapcsolni a Hyper-Threadinget.
Haveromnak van, de 100% hogy nem adja el, mivel egy tuning retro gépben szolgál az alkatrész.Ez a gép az egyébként :
ASUS P4G8X DLX
Pentium 4 1600MHZ @ 3008MHZ (HT on)
Koolance Exos
2GB Kingston DDR400
ATI Radeon HD3850 512MB
Samsung 840 EVO 120 GB SSD
2×Maxtor 250GB
Chieftec 550W
Raidmax Sagitta ház -
válasz
envagyok #69427 üzenetére
Szerintem, tippek :
- Audigy2ZS- hez tuti nem jó a Creative oldalán lévő, nálam XP, Win7/8.1 alatt is csinálja a fesztivált több konfigban is. Helyette a Daniel K féle összeállítás. Valamint a Creative által kiadottból még egy régebbi a jó, custom XP DVD- s telepítőről származó
- nForce driverből pedig a 3.5- ös a jó, a későbbi problémás, evvel többféle videokártyával/driverrel is stabil -
flymi
addikt
válasz
envagyok #69417 üzenetére
Még nem tapasztaltam eddig ilyet, de nagyjából neked lett igazad. Teszt után nyitottam meg az ablakokat és így jó lett.
Igaz a 9500 egyszer így is kidobott 3dm01 alól, sőt a 9600xt-nél a CCC vel is volt valami gebasz ami miatt már a teszt előtt kifagyott az egész. Másik kártyánál ugyanez nem jött elő. -
válasz
envagyok #69344 üzenetére
Nem is ismerem ezt a bethesda- t, kinyitottam a netlapját, átvált, kéri a születési dátumot. Azt sem tudom hogy ez így hivatalosan is free legális lesz, pld Q3 esetén
, szabaddá tették, vagy hogy van ez ?
Az ArcadeQuake működik, de részletes helpet nem látok sehol, azt sem tudom melyik billentyűvel kell pénzt bedobni...
A MAME emulátornál pld egyértelműen leírják a bill kiosztást.
-
arn
félisten
válasz
envagyok #69342 üzenetére
(#69342) envagyok: legujabb 3dmark. reggel jarattam egy orat az mmxel, ott semmi gond. egy k6-3am van, de eluntam mar az egeszet, ment vissza gepbe a 430tx + mmx, az stabil, aztan majd tesztpadon vacakolok a ss7tel megint. de oszinten szolva elegge elment a kedvem tole, egy hete huzza az agyam, kell egy kis ido, mire ujra rakivanok az onszopatasra
(#69343) DarthSun: ez egy pcios voodoo2, a riva128 csak a 2ds software rendernel erdekes (azok is fagytak a drvtol fuggoen) - amugy nem is volt az agp port 3dnel hasznalva.
-
válasz
envagyok #69300 üzenetére
Ilyen pontos időkre képtelen lennék visszaemlékezni, de utánanéztél. Én inkább időfüggetlenül nézem a felhasználhatóságot konfig-konfig ellen.
- a "nagy lyuk" is gondolom a tervezés/tesztelés/kihozatal eredménye
- P4 vs Tualatin. Tuát régebben teszteltem, ahogy nézem az 1266- os 1400- ra tuningolva éri el a 423- as RDRAM- os + 1.9- es proci teljesítményét, a 423- as tesztje újabb keletű, azt már blogoltam. Ha így nézem és 1400@1600 Tuát teszek az 1266@1400 helyére, akkor elvileg lenyomja 2GHz- es Villát is
- Thunderbird Athlon futólag tesztelve, jól megy, de szeret kiégni a mag (régebben volt, kiégett, hűtés jó volt sztem, mostani példánnyal vigyázok)
- a 100MHz FSB- s Copper szépen megy 1GHz- en, meg még 1.1- en is sztem csak a teszt idején pont nem volt 133MHz- es BX ready RAM kéznél, a használt 100- asok dícsérete hogy még éppen viszik a 133- at, 7.5x szorzóval így 1GHz
- a korai GeForce- okból nálam csak 2MX/(4MX)- ek vannak, teljesértékű sima, GeForce2Ti, meg a testvérei nincsenek, nehéz beszerezni, amikor meg láttam, pont nem volt időm foglalkozni vele. GeForce3-4- ekkel helyettesítem, a korhűséget nem betonozom be, bár ez már köztudott, csak ismételgetem, de itt konkrétan amiatt hogy GeForce256- ra nem is költenék, teljesítménye kicsi egy Ti4200- hoz képest, ellenben drága, ritka. Esetleg ha bagóért vagy ingyen utánam dobnák, akkor kipróbálnám
-
-
válasz
envagyok #69162 üzenetére
Socket462 a "félretro"- vagyis inkább már retro FSP tápot kedveli leginkább. 350W- os felújított van benne nálam. Modern 700W- ossal is indul, de azon a még részben szükséges 5V már nem olyan 5V mint régen
, ilyen táppal érdekes módon az 5V random lecsökken, a 12V pedig megugrik. Nemtom miért, de ez van.
Jött pár db "űbergagyi" táp, melyek e jelzőnek pont az ellentétei, a korabeli S462/478 lapokhoz a legkiválóbb, megbízható tápok (gban), ritka kincsek, pláne tesztelt, megbízható állapotban, a fenti lapokhoz ezek jók csak minden szempontból. A P4 MSI lapot is ilyennel fogom hajtani, előre tippelem hogy pöccre indulni fog, valamint a tuninggal sem lesz gond.
-
válasz
envagyok #69153 üzenetére
Nálam épp egy mercury kob 845 nfsx van, ez igen szépre sikeredett, SD ramos, megy is szépen.
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #69116 üzenetére
Igen, emlékszem, hogy az XP3200+ (Barton) 2003 nyár után jött ki.
AZ Athlon 64 mellé (picit utána) jött ki még a korábbi architechtúra csúcsára, egyfajta tovább érlelésére, hiszen az A64-esek akkor nagyon drágák voltak, és gondoltak azokra is akik a meglévő (a)lapot akarták tovább fejleszteni.De emlékszem is, hogy akkor anno beszéltük is a haverokkal, hogy mire a 64 bitet aktívan kihasználó programok elterjednek, addigra ezek a 64 bites procik "egy szatyor száraz sóskiflit" sem fognak érni. és végülis így lett. (akkor még a több magos irány nem is volt egyértelmű)
-
arn
félisten
válasz
envagyok #69113 üzenetére
Nem, addigra mar az a64en volt a fokusz. Kesobb nem jott gyorsabb k7, a sajat procijaiknak vagtak volna ala. en ez az idopontot akartam megorokiteni
kozben elkezdtem egy athlon classicon is gondolkodni, mert a kt133a volt az utolso isas chipset, abba meg az dukal, a win9x hattyudala (2001 nyara). Igaz p3 felett nagyon feleslegesen tunik minden dos ala.
-
arn
félisten
válasz
envagyok #69110 üzenetére
epp olyan gepeket akarsz epiteni, amiket en is epitettem
Socket A (Jun 2003)
AMD Athlon XP 3200+ CPU
Asus A7N8X Deluxe (NVIDIA nForce2 Ultra 400) mainboard
Samsung 512M DDR-400 RAM
Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128M AGP (ATI Radeon 9800 Pro) VGA
Creative Sound Blaster Audigy 2 Player sound card
Seagate Barracuda 7200.7 120G HDD
LiteOn XJ-HD166S DVD-ROM
LiteOn LTR-52327S CD-RW
Chieftec Dragon DG-01W case
Enermax EG365AX-VE(G) PSU
Spire Falconrock II CPU cooler
Zalman ZM80C-HP + ZM-OP1 VGA cooler -
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #69101 üzenetére
Ha tudnád, hogy 1999-ben egy 366-os Celeront vettem 64MB RAMmal, 4MB S3 Trioval, 2.1GB HDD-val, 32× CD olvasóval, hangkarival, 15" monitorral perifériákkal (egér, bill, scanner, nyomtató) 275 ezer jó magyar ft-ért vettem, akkor ez nem is olyan durva.
2000-2001ben tele volt a Hajdú Apró olyan 366-433-as Celeronokkal, amik 128-256MB RAMra felbővítve és GeF2 MX200-400-akkal keresték a gazdájukat, nem ritkán akár 10GB HDD-vel. Ennek az árnak kb az 1/3-áért.
-
válasz
envagyok #69091 üzenetére
Jó írás, a fórumba lépő kezdőknek ezt is érdemes lenne elolvasni.
#69092 : milyen XP verziót telepítesz ? Anno SP1- el kezdtem, Via S462- es gépre felment, de a driverek véglegesítését már nem tudtam elvégezni, a desktop is csontra fagyott. SP2 és 3- al már nem volt gond.
-
arn
félisten
válasz
envagyok #69091 üzenetére
negy gepet is megepitettem, le is benchmarkoltam oket (vhol ezert szuletett a benchmark tabla, hogy tudjak valasztani). minden alkatresz megfelel az adott kornak.
Slot 1 (Aug 1999) - 100%
Intel Pentium III 600 (Katmai) CPU
Asus P3B-F (Intel 440BX) mainboard
Toshiba 128M PC100 SDRAM RAM
Creative 3D Blaster Riva TNT2 Ultra 32M AGP VGA
Creative Sound Blaster Live! sound card
Gravis Ultrasound Plug & Play 8M sound card
IBM Deskstar 34GXP DPTA-372730 HDD
HP E118405 CD-RWSlot 1 (Nov 1999) - 154%
Intel Pentium III 700 CPU
Asus AGP-V6600 Pure 32M AGP (NVIDIA GeForce 256) VGA
HP E118405 CD-RWSlot 1 (Jan 2000) - 189%
Intel Pentium III 800 CPU
Asus AGP-V6800 Deluxe 32M AGP (NVIDIA GeForce 256 DDR) VGA
HP E118405 CD-RWSlot 1 (May 2000) - 236%
Intel Pentium III 1000B CPU
Samsung 256M PC133 SDRAM RAM
Asus AGP-V7700/T 32M AGP (NVIDIA GeForce2 GTS) VGA
HP E118405 CD-RW -
zotyesz66
őstag
válasz
envagyok #69086 üzenetére
Volt itt az aprón nem is olyan rég egy dobozos vadiúj Gigabyte i820 lap Rambus RIMM-ekkel. Nem tudom, mennyiért ment el.
A SlotA hangulatos cucc, nekem egy viszonylag késői (2000 nyár) konfigom van VIA KX-es Soltek lappal, 750-es Thunderbird procival és Radeon 7200 videokártyával. -
arn
félisten
válasz
envagyok #69083 üzenetére
tessek, itt mindenre valaszt kapsz
[link]
ez a prezentacio dec kozepen szuletett 99ben.
Finally, mention the DDR SGRAM version GeForce 256 equipped video card "AGP-V6800". The release is "planned to be released within the year, but it will be released in January 2000 in the end", the price will be the same as the conventional GeForce 256 video card "AGP-V6600".
a socket370es p3ak lassan lettek felfuttatva. -
arn
félisten
válasz
envagyok #69080 üzenetére
szvsz semmilyen... a cubx meg ilyesmik is 2000es lapok. a ddr elvileg az sdrel rajtolt, de nem tudtak gyartani megfelelo mennyisegben, ezert hebehoba lehetett kapni.
az asus konkretan nem volt kaphato jan-feb elott - errol meg magyar cikk is volt, ok januarban kaptak vmi feher dobozban veglegesites elott. ha az akiba oldalara elmesz, ok 95%ban mindent elsok kozott kaptak meg forgalmazasra. ha ott nincs rola info, akkor mashol se volt.
(#69083) envagyok a celeron 366 feletti mar mind socket370es volt 99 elso feleben, de atalakitoval mentek. eloszor csak dummy atalakitok voltak, kesobb a cumine alapu procikkal jottek az okosabb dbok - cumine alapu celeronhoz az kellett. anno c300am volt eloszor (@450), amit 99 talan nyaran csereltem 366@550re. az maradt egeszen 566@850ig. vegig slot1es lapjaim voltak.
(#69081) DarthSun nekem vmikor 2000ben szallt egy maxtor minden cuccommaligy a 90es evekbol azok vannak, amiket a haveroktol masolgattam vissza. azota folyamatosan mentek.
-
zotyesz66
őstag
válasz
envagyok #69080 üzenetére
Szerintem nem nagyon volt, talán i810-es olcsó deszkák és persze VIA. BX-re szerintem akkor még nem volt S370 lap. Az egy fura időszak volt az Intelnek. Akkor kezdték tolni a Rambus-t, a csúcs lapok i820-ra épültek, de azok is Slot1-esek voltak és nagyon nem akarták az AGP4x-et és az UDMA66-ot levinni az olcsó szegmensbe. 2000-ben kezdtek jönni a CuMine-os BX alaplapok és a VIA chipsetes coppermine-osok is (pl.CUV4X). A P3B-F '99 októberében jött ki, csak hát az is Slot1. Átalakítóval jó lesz az.
-
arn
félisten
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #68806 üzenetére
Félreérted.
Arn nem azt mondta, hogy manapság is van olyan drága (vagy drágább) egy csúcs gép mint 2006 végén... mert ha ezt írta volna némi helyeslés után lapozok. De azt írta, hogy ma egy "mainstream" gép kerül annyinba mint akkor a TOP.
A mainstream nálam az amit az átlag user megvesz magának, (ez MO-n inkább 150-200; de legyen 250 ezres kategória) hogy eljátszogasson (még leginkább) FullHDban az aktuálisan népszerű (nem feltétlenül AAA+ játékokra gondolok) címekkel.Na most ha ARN állítása igaz lenne, akkor manapság kb 800 ezer ft-os gépek kellenének mindehhez.
Az viszont igaz lehet, hogy a high-end árait tekintve talán jobban leszállt mint 14 évvel ezelőtt (bár ebben sem vagyok biztos --- de még ha így is van sem lehet hibáztatni a gyártókat, mert szerintem egy pl Nvidia 2080Ti-t lényegesen nehezebb és drágább lehet legyártani, mint mondjuk egy 7950GT-t... de mondhattam volna akár mondjuk Athlon X2 4800+-ot és Threadripper 3900X-et is).
Egyébként nem csak felfelé, de lefelé is skálázódott a dolog, elég ha az ember ránéz az Intel desktop CPU termékpalettájára (fentről lefelé csökkenő sorrendben) van :
Core I9 Extreme
Core I9
Core I7
Core I5
Core I3
Pentium G
Pentium S
CeleronEz most itt így nagyjából 8 liga, azon belül is számos alváltozattal, eltérő cache memóriával, vagy órajellel.
Régen meg nagyjából csak órajelben térek el a procik (esetleg az olcsóbbakban fele annyi cache memória volt)Ha az I5-öt veszed mainstreamnek (tapasztalatom szerint kb az) akkor 3 liga felfelé 4 liga lefelé... ha így nézem még emelődött is a mainstream helyzete.
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #68719 üzenetére
Annak idején a hasonló évjáratú Gamestarokban is hangzottak el érdekességek.
nyilván sokat silabizáltak és találgattak. A Radeon 9900 is pl egy ilyen...
Pl amikor leírták h a Tejas magos P4 majd 5.2GHZ-től, 10.4GHZ-ig terjed, és utána jön a NEHALEM.
magam részéről nem sokkal 6GHZ feletti volt a legdurvább P4 amit láttam, de az nem a gyári órajele és hűtése volt ám -
arn
félisten
válasz
envagyok #68725 üzenetére
ugyanazt, mint a masik isas, csak az apro file muveletek gyorsabbak lesznek - epp mint memkartyaval
az isabusz raadasul belimitel, ami lehet a cacheatviteli elonyt bukja, ami a vlbnel mukodik. en azt tippelnem, hogy semmilyen korulmeny kozott nem fog tobbet menni 1-2m/s sebessegnel.
-
-
envagyok
veterán
válasz
envagyok #68672 üzenetére
odáig jutottam, hogy egy 800MB-os HDD-t felismer, BIOS-a is bejön a vezérlőkártyának, ramokat is látja, belső teszt is hibátlanul lefut, de a CF kártyáról beklónozott DOS-t még nem sikerült indítani. Lehet gond abból, hogy a CF kártyán 6.22 DOS van, vagy hogy P2-es gépen lett telepítve?
-
válasz
envagyok #68705 üzenetére
Én anno eladtam mindet. Nagyon jó állapotúak voltak, mert ahogy mindenemre, ezekre is nagyon vigyáztam. Kb. 30-40 kg újság lehetett, teljes 576 kByte szettel például.
A lemezekkel viszont nem tudom mi lett. A CHIP CD-ket archiváltam, de nem tudom miért nem őriztem meg a PC GURU-s lemezek tartalmát. És azt se, kinek adtam oda. Se hogy mikor.
És amíg az újságokat aránylag könnyen elérheted neten, a CD-k tartalma fellelhetetlen. Pedig remek kincsek voltak rajtuk. Rovat tartalmak (FT2), userek által beküldött játékok (béna, mégis nagyszerű felülnézetes autókázó, ami ment anno a 386-oson is), stb.
Nagyon úgy tűnik viszont, hogy a CD-ket senki sem őrizte meg... -
-
válasz
envagyok #68668 üzenetére
Először ne cf-el próbáld hanem hdd-vel.
Com port nincs a kártyán, meg lpt? azokat is tiltsd a biosban.
HDD auto legyen, az a hdd-re vonatkozik nem a vezérlőre.
A kártyán nem nagyon kéne hogy legyen speaker csati, de lehet hogy csak én nem láttam még olyat.mod: képet most látom csak, szép példány.
Com, lpt akkor maradhat a biosban ahogy nézem.
Leírást nem néztem de ezen látok egy 5-ös jumpersort. -
-
válasz
envagyok #68663 üzenetére
Jumperelést nézd át. 386/486- os lapban próbáld. Biosban a HDD- t lődd be. ha ismered az adatait, vagy autodetekt. Ha nem ismeri fel, de legalább 504MB vagy nagyobb a HDD, akkor az 1024/16/63 (504MB) beállítással elindul mindíg. Ha feltételezhetően kisebb, akkor az előre definiált típusokból kell választani.
-
-
-
válasz
envagyok #68491 üzenetére
Gondolkodom rajta, régebben is felmerült már ez a kérdés. A 3DMark- ok elterjedésének egyik fő oka talán éppen ez. Kiírja részlegesen a hardvert + CPUz, GPUz melléklettel elvileg hiteles képet ad. A saját szempontomból ehhez már hozzávettem az időbélyegzőt és a konfig fotóját is. Időbélyegző nélkül vagy elhiszem, vagy nem, mivel a netről is lehet akármilyen képmentést "kölcsönvenni".
(#68492) alvaro : az IC- re írt jelzéseket sosem tanultam meg. Szemre nagyjából látom a 4GB- ost, függőleges IC- k, de ilyenben van 256k- s is, a lábak azonban mások. A 3 párhuzamos IC-s esetén hasonló a helyzet, de azt innen a topikból tudtam meg hogy ilyenben is létezik 4MB- os. Nekem 4- esből csak 9 IC- s van, jellegzetes kinézet, feliratra nem emlékszem, gépben vannak, de a 4000 lehet a nyomravezető, ahogy mondod. Az 1M- ásnál pedig az 1000 szerepel a feliratban, de ez sem tuti. A próba a biztos. A GUSPnP- ben az 1db RAM is indul ?, úgy nem is próbáltam még.
-
arn
félisten
válasz
envagyok #68473 üzenetére
Ez sajnos ilyen... a nem reflektorfenyben levo alkatreszek utan mindig sokat kell kutakodni. Ram, haz, vinyo, stb. Van hogy egy fel napot eltoltok azzal, hogy vminek belojem a korat, kb mikor jelenhetett meg.
ramoknal fel is adtam, de tobbnyire azert pdfbol kiderul a merete, tipusa.
-
válasz
envagyok #68239 üzenetére
Érdekes hogyan oldhatták meg az AMD ménökei a játékokban a + erőt. Látszik hogy korábbi játékoknál is nyer, aztán a furcsaság hogy 3DMark03- ban veszít, de UT2004- ben meg lazán lenyomta az Intelt nálam is. Ezek alapján el tudom képzelni hogy a Barton előtti modellek ennek analógiájára simán eltaposták a 2.4- es Intelt.
A korábbi tipped jó volt. A korabeli ajánlások alapján anno azt gondoltam hogy csak költséghatékony, de teljesítményben is toppon volt.
Hasonló ugrás volt mint amikor az Intelnél a Core2 berobbant, először senki nem értette hogyan lehetséges ekkora ugrás, aztán kiderült hogy egy korábbi magot turbóztak fel új technikákkal. Emiatt az AMD a Ryzen- ig megint válságba került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest