- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ranagol_5 #59107 üzenetére
Nincs mit
Nem új telepítés, simán ami rajta volt arra, illesztőprogram frissítése > saját lemez > betallóz, kétszer, vagyis minkét kártyán, oszt kész is. Csak mint fentebb írtam fő a biztonság, előtte leGhostoltam a vinyót egy másik 40- esre - disk to disk, ha netán javíthatatlanra kavarnám. Meg majd a későbbi telepítgetéseknél is jól jöhet ha valami megroggyantaná az eredetit.
-
válasz
Ranagol_5 #59100 üzenetére
Probléma megoldva. Másik driver. Evvel 8/16- ot mutat. Az eredmény is nőtt, de az valszeg amiatt mert Tweakerrel kikapcsoltam a Voodoo- kon is a vertical sync- et.
Lenyomtam a Phils eredményét
Ezt a drivert + tweakert felmásoltam az FTP- dre. A megosztás root- jában hoztam létre egy Voodoo2 könyvtárat, abban van.
Az eredményem még valszeg nőni fog majd, a Voodook itt még csak 107MHz- en mentek (115- re képes mindegyik), beállításaikat is finomítom még egy másik utillal, valamint ez a CPU ramcsere után (133- ra), röhögve viszi az 1100- at is.
-
r0b3r
senior tag
válasz
Ranagol_5 #59089 üzenetére
Érdekes lehet.
Na meg ritka... az ebay egyetlen darabot sem ismer. -
válasz
Ranagol_5 #59027 üzenetére
Igen, ez is még bővebb nyomozást kíván, hogy akkor most mi a túró van. Másik driver, beállítás, vagy valami érdekesség amit még nem tudunk.
(#59028) r0b3r : a nem korabelieket preferálom, tehát minden ami megy 2x AGP- ben, GeF2-4, FX- ek, R9700-9800-7000-8500
(#59029) envagyok : feelinges a Glide miatt
(#59032) arn : azért egy K6-III+ 600MHz körül állva hagyja az MMX- et
-
válasz
Ranagol_5 #58908 üzenetére
Jó az, úgy kell kinéznie mint a screenshotodon, az enyémen is úgy mutatja és mindkét kártya jó. Ha megnézed 1024x768- ban futott [link], ha kevés lenne a RAM, nem is futna le, csak 800x600- ban. Kártyánként értendő, legalábbis a FastVoodoo2 driver esetén. Ja és az eredmény is jó, az SLI erejének megfelelő.
-
-
válasz
Ranagol_5 #58826 üzenetére
Én nemrég cserélem ismivel, sajna bioson túl nem jutottam vele, mivel nincs rajta akksi ezért restart után újra biosba lép... Akksi csak nagyon picit mart, semmi látható nyom csak az egyik sávnak a színe lett más. 486DLC megy bele elvileg
Cache elv nincs rajta. A másik lapom egy fullosabb lap, csak kicsit furán viselkedik, erre hátha valaki itt tud megoldást:
Lap indít, erre a nagyfloppy vagy a kisfloppy ellenőrzésén nem lép túl, wait... és itt leragad, többszöri ki-be kapcsolásra indul rendesen... Addig random floppy beragadás, és a floppy ledje világít egyfolytában. A lap eléggé össze van patchelve, a hátulján erős marás, sok sáv full zöld..
-
flymi
addikt
válasz
Ranagol_5 #57303 üzenetére
Reggelt emberek!
lett egy scythe ninja 2-m -> na, nem olyan rossz az pláne ingyé. Ninja 2 annyival jobb az első generációsnál, hogy távolabb vannak egymástól a hőcsövek, hangyányit jobb a hőleadás, na nem sokkal.
Ez a 775 konfig nem gépházban van? Mert ha igen, akkor elég a gépház hűtés is, a cooler meg maradhat passzívan.Gyorskötöző vagy simán hajlítgatsz egy párat magadnak drótból. Nem lehet olyan nehéz. Egyik megoldás sem lesz olyan szép, mint a gyári, de cserébe legalább jó ronda.
remelem ezen javitanak valamit, ha jon az uj motor -> Új motor? Mifene. Sok mindenen lehetne javítani.
-
válasz
Ranagol_5 #57303 üzenetére
A megoldás gyorskötöző. Tudom, hogy nem profi, de nekem bevállt. 8 darab kell, mert egyiket átdugod a másiknak csak a feje kell. Akkora méretűt válassz ami pont átfér a ventin lévő lukon. A vége meg fog akadni a többi viszont átér a hűtőn. A lamellák másik oldalán csak egy fejet kell ráhúzni és máris rögzítetted. Persze ésszel, először finoman és fokozatosan keresztben lehúzni amíg nem feszül, ér bele valamibe, de már stabil.
Remélem érthető voltam
-
arn
félisten
válasz
Ranagol_5 #57152 üzenetére
attol fugg mi a cel... vmi csucsgep, vagy csak egy elkepzelt konfig? ill milyen p3rol van szo? katmai v coppermine? elkepzelheto forgatokonyv volt mindegyik 2000ben, olyan gyorsan porogtek a hwek.
katmai 600 => tnt2 ultra (1999 nyararol egy csucsgep)
coppermine 600 => gf256 (1999 ev vege, a csucs a 700/733as p3 volt)
p3 600 + gf2gts (egy nem teljesen uptodate config 2000bol)a gf2gts kortarsa szigoruan veve a gigas p3, de mivel sse3at a masik is tamogat, csak orajelkulonbsegbol adodo kb 1.5x elonye van csak a cpulimites helyeken.
tnt2u => katmai 500-550
gf256 sdr => coppermine 700/733
gf256 ddr => coppermine 800
gf2gts => coppermine 1000
gf2ultra => coppermine 1100/1133 -
Ranagol_5
őstag
válasz
Ranagol_5 #56982 üzenetére
Hat, vegul rajottem, hogy a ramdac szalhatott el 8800GTX-en. A kartya nem ad kepet, de mukodik, fel is ismeri a driver. Tettem be melle egy masik kartyat, elindult a rendszer es latja is eszkozkezeloben. Persze 3dmark-nal mar nem lehet kivalasztani, mint eszkozt.
De mar meg is van az utod, 5re megyek atvenni egy Gainward GeForce 9800 GT Golden Sample-t.
-
-
flymi
addikt
válasz
Ranagol_5 #56982 üzenetére
Pont ugyanilyen vga-m van
(a kék hajú lány), de már nem sokáig. Egy srácnak meghalt a 88gtx-e és javíttatni akarta, inkább felajánlottam, h vegye meg az enyémet. Karcmentes, tesztelt. Mert ilyen jó fej vagyok.
Mondanám neked is, de nincs több ami "fölös". Viszont van két döglött ultrám, macskát dobálni még jó.
Mennyi volt az a gyanúsan olcsó? Bár igazából tökmindegy, próbagarit mindig kell kérni.jokeph: ultrákat meg hasonló forrófejű tuningolt gpu-kat már nem nagyon szabadna kíntatni. Teszt, ha okés akkor pipa és irány a vitrin. Szerintem...
-
Alpi.
addikt
válasz
Ranagol_5 #56190 üzenetére
Ne legyel ! Nem veglegesen van szuksegem erre a rengeteg (inkabb "rengeteg") Athlonra, csupan a leheto legtobbet szeretnem tesztelni. Beszelunk meg errol szerintem !
2003, 37. het elotti procik zarmentesek, ha kifejezetten erre lenne szukseg. A sorozatszamba "0337" -nel kissebb (egyenlo) kell szerepeljen es nem kell modolni sem. -
HSNet
aktív tag
válasz
Ranagol_5 #55549 üzenetére
Áztatni elvileg desztillált víz vagy izopropil alkohol, azok nem károsítják a nyákot, de izopropil drága az áztatáshoz, a deszt vízhez meg én nyúl vagyok
.
Nyákon amit antistatikus ecset/sűrített levelgő nem visz le, odaégett por/maradék odaszáradt hűtőpaszta, azokra szoktam az izopropilt ráengedni.
Ha a borda/shroud a kérdés, akkor sima víz+mosogatószer, ha felázott kicsit, akkor zuhannyal kicsapatni, ha nagyon nem akarja az igazságot, akkor sima gógyszertári alkohol (de azzal a műanyagnak/nyáknak nagyon óvatosan, mert meg tudja oldani).
Az alkoholokat általában vagy vattakorongra, vagy fülpiszkálóra teszem, és azzal applikálom fel a szennyeződésre. Kicsit (pár perc) hagyod rajta dolgozni, majd papír törlővel megnézed mennyire tudod leszedni. Ráolvadt/sült gumi/hűtőpasztánál érdemes kicsit felkarcolni mielőtt az alkoholt ráengeded, persze óvatosan.
Fémre, keményebb műanyagra még sima bolti radírt is érdemes megpróbálni, műanyagra a puhábbakat, fémnek mehetnek a durvábbak. Az is előfordulhat, hogy ken oda darabokat, de azt már le fogod tudni törölni egy száraz papírral.
-
-
r0b3r
senior tag
-
válasz
Ranagol_5 #55158 üzenetére
Én nem használok semmi hókuszpókuszt, rendesen felinstallált gépekkel tolom, minden rajtuk van ami az általános használathoz kell. Ha ritkán is de néha varázsolok, két eredmény melyeket már többször belinkeltem, abszolút világrekordok, nem is, a Galaxisban sincs jobb
(rendes eredmények, nem pingált Photoshop) : [link], [link] .
-
r0b3r
senior tag
válasz
Ranagol_5 #55151 üzenetére
Hoppá...
PII-300-as procival ugyanez a teszt 2500. Ha átkapcsolom az MX400-ra a 700-as procival, akkor
640x480 16bit 4327 igen lassabb, mint a V2
640x480 32bit 4556
1024x768 32bit 3407Lehet érdemes lenne kipróbálnom a 700-as procival egy S3 Trio mellett is?
Úgy nem tudna esetleg csalni a GeForce-al.
-
válasz
Ranagol_5 #55151 üzenetére
Igen de a hwbot-on, 800x600- ban futott, nála meg 640x480- ban. De a hwbot- osban sem kerek valami, mert ha megnézed akkor a Scanline interleave - not detected, tehát nem ment mindkét Voodoo. Ha megnézed az én eredményemet, a scanline aktív, 1024- ben futott és 4491- et kaptam. . Tehát 800x600- ban bőven 5000 fölé megyek és alázom a hwbot- ost. Mondjuk a Voodoo- im 105MHz- en repesztenek, de 110- en is mennek ha éppen kell
Ja, most nézem hogy a 800x600- as hwbot- ost is aláztam az 1024x768- as eredményemmel
4016 --- 4491.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Konteó topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest