- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pld a CPUz Memory fülnél írja ki az aktuális mem sebességet :
Itt a fizikai 992.6, DDR- re számolva x2 = 1985.2MHz
De az Aida a memória olvasás tesztnél a valós értéket írja ki, 1600- on mennek a ramjaid. 1150- es proci, 1 mem-vezérlő 2 channel, dual maximum 4 modullal is. A Quadhoz 2011 vagy 2011v3 proci+lap kell.
-
Bile Demon
őstag
-
Enyémben 4x4GB 1866MHz Kingston HyperXBlue. Mem sebesség érdekes. Magas freki hozhat, de általában az időzítés romlik. Szűkebb időzítés+alacsonyabb freki gyakran jobb (de konfigfüggő is lehet), én nem variáltam, hagytam SPD auton, a tuning miatt jár 1984MHz/CL11- en, régóta stabil így, alapfeszen megy a proci/RAM is.
-
-
Frawly
veterán
DOS alatt a vírusok nem problémásak. Halott platform, nincsenek rá új vírusok, más OS-ekre írt vírusok úgyse futnak le. Elég, ha egy 2000-es évekbeli DOS-os irtóval végignézed egyszer. A DOS még nem volt bonyolult, mivel nem futott semmilyen szutyok a háttérben, nem tudott megbújni, azt meg ha valami az MBR-t, meg az exe/com fájlokat módosította, azt könnyen észre lehetett venni.
Ezek a DOS-os vírusok utoljára a netes korszak előtt jelentettek problémát, mikor az emberek floppykat hordoztak meg cserélgettek, és nem fértek mindig hozzá a legújabb irtókhoz, úgy sokkal könnyebb volt valamit benyalni, és nem észrevenni.
-
Akkor jó hogy említettem, örülök hogy bevált nálad is. Nekem főleg az egyszerű használata tetszik, csak a gépneveket kell megadni, aztán már látni is az osztott könyvtárakat.
Az említett kisebb gondokat okozhatja a gigabites switch. A régi hálókártyák nem szeretik, nálam amiatt van a 10/100- as is bekötve.
-
arn
félisten
a passziv mixerek sose lesznek olyan jok, meg pl ha ket dolgot akarsz osszemixelni (sb + mt32 midi) amire kitalaltak), lehet hogy nehezen jon ossze. amugy vannak ilyenek is, de nem igazan olcsobbak a jobb minoseguek. illetve ha meg akarsz vmit hajtani normalis minosegben (aktiv dobozok), akkor ott sem mindegy, hogy milyen jelszintet vezerelsz ki.
sok mixernel keves sztereo csatorna van (ez tipikusan ilyen egyszeri user vagy), igy ha sokat akarsz rakotni a vegen azon kapod magad, hogy egy asztalnyi mixert nezegetsz
amit en vettem, kompromisszumos - van rajta ket sztereo meg ket mono csatorna. a sztereokat hasznalom alapbol. egy olcso minimixer.
olyat valassz, amin a ki es bemeneti szinteket is lehet allitani, sokon, csak a kimenetet tudod, de nincs benne bemeneti erosito, pedig a korrekt jelszintekhez nem art. foleg a regi hangkartyaknal, amik ilyenolyan erositett, vonalszintu (de azert nem teljesen szabvanyos) kiemeneteket hasznalnak.
en zedi8at vettem, az arahoz kepest korrekt, de azert van boven hibaja. az adam t5v studiodoboz meg elkepesztoen jol szol (hifivel osszevetve) ebben az arszegmensben - raadasul sok studiodobozos alternativaja is van, egymasra licitalnak a gyartok folyamatosan (adam, yamaha, presonus, jbl, etc). most egesz jo hangot eleg olcson lehet venni, eleg magas szintig kellene a hifis dobozokat kukazni, hogy labdaba rugjanak az olcsobb studiodobozok mellett.
-
Üzemeld be, teszteld le, pofás gép ! Az Escom ház tetszik, nálam hasonló fekvőben van Albacomp címkével, de lehet hogy azt is az Escom szállította.
A PODP 83MHz- en CPU- ban kicsit az AMD 5x86 alatt van, FPU- ban viszont jóval felette. 100MHz- en hajtva pedig nincs verseny, a PODP mindegyik S3 procit lenyomja, a tuningolt 5x86- okat is. Csak annyi hogy ritka és drága proci, de ha mégis tudsz szerezni, akkor érdemes.
Igen, az ott PS2 mouse hátlapi csati -jól látod, tippeled
, az alaplapon van is tüskesor hozzá, be is van kötve, működik. Mivel a kiosztás alaplaponként változik(változhat), ez elég kalandos operett volt. Az egér pedig spéci optikai A4Tech, 1200DPI, nekem néhány DOS- os játékhoz kell a villámgyors, stabil, pontos reakció, főleg az Arkanoidhoz. Ebben a golyós egér sajna gyenge. Ha hiányzik a lapról, akkor nem tudom van-e megoldás rá, de ha van, engem is érdekel, mivel van olyan konfigom több is, melyekről szintúgy hiányzik.
-
Nekem anno egy brand gép sem volt, csak amikor elkezdtem retro dolgokkal foglalkozni.
Akkor viszont szinte mindegyik gépem az volt, egy-két kivétellel.Csak jó emlékeim maradtak meg velük, és egy-két háklis dolguk volt csak. Például volt olyan 486-os Compaq gépem, aminek a BIOS-át egyedi, bootfloppyval lehetett piszkálni csak.
De az összes megbízhatóan ment, gyakorlatilag hangtalanul, remek sebességgel.
Ellenben én nem felejtettem el a '90-es évek DIY PC siralmait. Az akár fél centis toleranciákat, amik miatt nem lehetett az alaplap összes csavarját behajtani, vagy amikor nem tudtál minden kártyát beletenni a gépbe, mert elhajlította az alaplapot / nem ért be a kártya vége. Vagy amikor egy VLB kártya kivágott a kezemből egy darabot, annyira szorult.
Ma ez már elképzelhetetlen, ugyebár. De 30 évvel ezelőtt, ezek megszokott dolgok voltak. Ehhez képest pedig megváltás volt a brand gépek makulátlan kidolgozása és szerelhetősége.
És ha már OptiPlex 780, épp itt van egy, ami nemsokára megy fel vakerára 1 HUF-ért, gyönyörűen kitakarítva, újra pasztázva.
-
Lehet, idővel tágulni fog a korszak is, ami érdekel. Engem pont ez az XT és PII közötti időszak nem mozgat annyira, pedig 386-oson kezdtem suliban úgy, hogy néha nekem is be kellett ülnöm az egyetlen gép elé, ami meg 286-os volt.
Otthonra egy Cyrix 6x86-ost vettek a szüleim kicsivel később, és kábé engem innentől kezdett el nagyon érdekelni a téma (1996), viszont ezt a gépet még ugye csak használtam, és talán ezért nem kötődök annyira a korszakához. '99-ben fogalmazódott meg bennem először, hogy már én akarok gépet építeni, és innét mélyedtem el jobban a pc-s világban; 2001-ben értem célba, zsebpénzből, alkatrészről alkatrészre haladva lett végül egy 900-as Athlon Thunderbird egy GF2 MX400-zal. 2001-ben ezzel a legtöbb ismerősömnél jobb gépem lett. Azóta tekintem a 2000 és 2004 közötti időszakot a kedvencemnek, és 2005-tel és az AGP eltűnésével ér véget nálam a retró.Mostanában viszont elkezdtem gondolkodni azon, hogy kéne egy 1996-os gép is.
-
arn
félisten
win9x ala mar jo az usbs is. amik nekem vannak (szvsz jo dbok), szep allapotuak:
Logitech Wingman Extreme joystick game port 1994.10
Gravis GamePad Pro gamepad game port 1997.03
Microsoft Sidewinder Force Feedback 2 joystick USB 2000.03.volt meg egy gravis joystickom, de kidobtam a fenebe... nyekergett osszevissza, szetszedtem, utana meg nem lett mar szazas. a logitech sokkal jobb minosegerzetre.
anno csak egy csumpi warrior v volt, a fentiek fenyevekkel jobbak. a gravis gamepad eleg kult db (az eredeti), illetve az f15 joy, ami emlekeim szerint fem volt, nah az egy brutal db volt vmikor a 90es evek kozepen.
-
KROK640
nagyúr
Hm, most elgondolkodtattál.
Ugyanis az Athlon XP-hez keresek HDD-t (3db van ami szóba jöhetne, ebből az egyikről már tudom h sajnos kuka) de végülis most elgondolkodtam, hogy lehet érdekesebb lenne a project egy 120-as SSD-vel, pláne h ahogy elnézem csak 768/1024MB RAMom lesz hozzá.
-
KROK640
nagyúr
Nem hiszem, hogy lenne felső korlát.
Igaz, nem tudok pont V1-es csak hasonló példát mondani. Annak idején a 2000-es évek legelején (2001 azt hiszem) láttam egy gépet ami 1000MHZ-es PIII volt, 256MB RAMmmal és egy Voodoo RUSH kártyával. Semmi baja nem volt, még Quake 3-azni is lehetett rajta elég szépen.Másik példa saját : 2002 őszén egy 1700-as Celeronba GeForce 2 MX400 mellé használtam Voodo2 SLI-t, szintén semmi probléma nem volt.
Szóval ha villódzik a kép, akkor vagy valami beállítás/driver gond lehet, vagy hibás lehet a kártya. Elsőként próbáld meg másik driverrel.
-
Nem úgy tűnik hogy lenne egy bizonyos felső korlát a megfelelő működéshez. Ezt ugyanis pont próbáltam, és P4- ben is rendesen működik, nincs villódzás vagy más anomália. Az már más kérdés hogy overkill hozzá a gép, de mint tudjuk, én kedvelem az ilyen kombinációkat. Tehát a konfig amiben jelenleg is bent van az egyik Voodoo1- esem.
Részletesen :
AsusP4T lap
1900MHz- es Willamette proci
Sparkle FX5900XT videokártya
Diamond Voodoo1 társkártya
4x128MB RDRAM 800MHz
Yamaha YMF724F-V hangkártya
10/100Mbit hálókártya
20GB Quantum és 13.5GB IBM HDD
LG GSA4081B DVDRW
1.44 FDD
Noname ház+táp
DOS és Win98SE oprendszerek3DMark99 lefut rendesen a Voodoo1- en, az eredmény nem túl magas, de ehhez a kártyához mérten jó - [link], a P4 azért rendesen kihozza belőle amit egyátalán lehet
. A teljes blog a gépről.
Ezek alapján a P-III/500 mellett is probléma nélkül kell üzemelnie, más kérdés hogy korban kb a P1- es kategória illik hozzá. -
arn
félisten
nekem csak azert van meg, mert nem talaltam jobbat helyette
amugy mar reg kivagtam volna... a multkor majdnem sikerult egy alu hazat venni, ami a vilag legelso alu cm haza volt 99ben. de nagyon pofatlan arat kertek erte
akkor a szepseges inwin menne socket7be, az ugyis olyan 97-98ban volt igazan nepszeru.
amennyire megritkultak a szep allapotu 90es evekbeli hazak, mar lehet megadnam azt az arat erte.
-
Komoly tápok, retro szempontból annyi jelentősége van, vajon a mai terhelési rátával ezek mennyi ideig működnek majd ? A 90- es évekbeli AT tápok még mennek, azokból egy sem romlott el nálam. Olyan már volt ha jól emlékszem hogy hibásan került hozzám, de ami működött, az működik ma is.
-
lotuska
tag
Ha megkerlek szepen megmondjatok melyik webbongeszot hasznaltok es melyek azok a kotelezo windows security update-k amelyekkel megnyilnak a weblapok?
Illetve 3.0 northwood es 3.4 prescott kozott nagy teljesitmenybeli kulonbseg van regebbi jatekoknal? Ez a ket proci van keznel, csak nincs egy rendes cpu hutom... Ami van annak is a laba torott... Northwoodot tennem szivem szerint ilyen korulmenyek kozott. Ami most bent van 2.8 Celeron prescott. Lap Asus P4P800 VM/s
-
alvaro
senior tag
DX4-100 valóban gyík a TR1-hez, de vajon Voodooval is az...?
Szoftveresen 5x86-160-on játszottam vele viszonylag sokat, egész ehető volt.
@DarthSun, "proci forró, FET-ek hidegek" - nem maradt véletlenül 5V-on, mikor betetted a DX4-et? Mert akkor történik, hogy a FET-ek csak malmoznak, a CPU meg telibe kapja a másfélszeres feszt. Rövid távon biztosan nem döglik bele, de azért nem hagynám így.
-
Frawly
veterán
Teljesen használható. Igaz programja és játéka válogatja. De főleg a régi programoknál és játékoknál teljesen jól teljesít a Wine általában, a teljesítmény sem sokkal rosszabb, mint natív Windows alatt. Az a néhány progi meg játék, ami nem fut, vagy nem jól, az sem a Wine hibájából van nagyrészt, hanem valami idióta DRM megoldás miatt, vagy a windowsos szoftver/játék bugja miatt.
Az, hogy mit lehet futtatni Wine alatt, meg mi fut rosszul, és mi az, ami egyáltalán nem, azt a winehq.org oldalon tudod megnézni, adatbázis van ott róla, hogy melyik windowsos szoftver, játék hogy fut. Az oldalon fent csak beírod a nevét, és elkezdi kilistázni, egész részletesen, sokszor még az adott windowsos progi verziószámaira is lebontva, hogy ilyen meg olyan verziós játék pl. ilyen meg olyan verziós Wine-vel fut jól vagy rosszul. Sokszor ez utóbbi is fontos információ, mert a Play On Linux kiegészítést ha felteszed Wine mellé, akkor be tudod állítani, hogy melyik Wine-verziót használja az adott programhoz, lehet profilokat létrehozni.
-
zoltanz
nagyúr
Mennek rendesen a programok Wine-vel.
3D Legjobb támogatás, teljesítmény az újabb nVidia (Ubuntu-val csak LTS-re adnak ki Zárt drivert.) és Amd gpu-kra van. Azután az Intel és a régebbi nVidia, teljesítmény itt is jó, de már lehetnek gondok a megjelenítéssel. A nyílt nVidia support-ja rendben, de lassabb jóval. -
Nemtudon hogy létezett-e, XT- ből csak a meglévő ultramodern
lappal van tapasztalatom.
(#66733) arn : a hűtő ?, sztem ezt a kártyát talán soha nem fogom használni, elküldhetem ajándékba így ahogy van, ha kell. DX2/66 gyári hűtős meglett ? A 2 keresett példány van a gyűjteményemben, procitól nem szívesen válok meg, de egyik mehet ajándékba.
Ja és Alvaro- nak pedig egy Rise proci, mivel az Epox- al kisegített a bajból.
-
jokeph
nagyúr
Annyira azért nem újdonság már.
Az AM3+-os MSI 970A Gaming PRO Carbon lapban is már így van (DDR3) és az Asrock Z170 OC Formulába is (DDR4), valamint a Gigabyte GA-H170-D3H-DDR3 lap is ilyen.
Ezeket igazából betenni/kivenni a 2 oldal egyforma mértékű mozgatásával lehet a legkönnyebben. -
jokeph
nagyúr
Amennyire jól tudom, a non-K Haswell-t CPU-t nem lehetséges húzni még "Z"s lapban sem. BCLK-val lehetne, ezzel annyi a baj, ha ezt növeled, akkor az viszi az összes pci-e buszon lógó eszközt is, azaz kb. mindent (LAN, SATA, AUDIO, stb), és durván instant kékhalál/el se indul a rendszer vagy a lap lesz az eredménye. Sandy/Ivy-nél még talán kiadta az all-core turbo-t...
Pentium G4560-at (kaby lake 7. gen) Z270-es Asrock lapban BCLK-val kemény 100 MHZ-et tudtam húzni, többet nem is engedett, de ezen stabil volt. Viszont a Z170/270-es lapoknál és a Skylake/Kaby Lake CPU-knál máshogy van megoldva pár dolog, ezért is tudott működni. A többi CPU-m meg mind "K"-s.(i3-7350k, i5-6600k és i5-7600k). Jobban szeretem a "K"-s CPU-kat, még akkor is ha nem "Z"-s lapban vannak, mert magasabb az alap és adott CPU páros esetén a turbó órajelük is és ezt nem fogja vissza egy "H"-s vagy "B"-s lap sem.
-
jokeph
nagyúr
Jogos, a Z87-et benéztem.
4790k-val azért elég brutál lenne, az
AsrockZ97 D3H-ért nem nagy kár, már ami a felszereltséget illeti, belépőszintű "Z"-s lap.Mármint ez inkább Gigabyte lapnak tűnik nekem a típusvégi megjelölése miatt.
Én a Z170 OC Formula-t nem adom el (nevetséges árakat mondtak rá), megmarad az i5-7600k-val egyetemben.(#66561) r0b3r: Az MSI Z170 XPOWER Titanium is fehér nyákos lap.
s462: hamarosan talán helyreáll a rend a garázsban, beizzítom újra a 3000+-os Athlon XP-t az ABIT NF7 S 2.0-ás lapban, jóféle Corsair XMP ramokkal.
s478: ebből van vagy 4-5 lap, amit még nem is teszteltem. -
Pont ezt akartam írni...
És nem is lőttél nagyon messze... valamikor az ősszel pakolásztam a gépeimet, köztük a "pénzgyűjtős" gépet is... Mondom basszus, zörög benne vlaami.. szétkapom, az alján egy 200-as.. mondom akkor már ki is pókhálótalanítom, ha lekaptam az oldalát, erre a kábelek között még találtam 2ezer Ft-ot, egy ezres meg két 500-as formájában -
jokeph
nagyúr
Nem rosszak (Z170/Z270 Mark 1), de bőven van erősebb megoldás is s1151-en.
Ami nagyon cucc Saber lap, az az X79-es (s2011).
Durva s1151-es lapok: MSI Z170A Xpower Titanium, Asrock Z170 OC Formula, Asus Z170 Maximus VIII Extreme.
Ebből a 3-ból az MSI és az ASUS lapjához volt szerencsém, az Asrock meg otthon figyel.
A Z270-es variánsok sem tudnak nagyon sokkal többet.
Kivéve az Asrock Z270 Supercarriert, na ez üt. Egy ilyet még megnéznék.
Dulpa Gigabit LAN + 1 5 Gbs AQUANTIA LAN, s még sok finomság.
Ez a lap annak lehet még érdekes, aki a multi GPU megszállottja, ugyanis tudja a Quad-SLI/CF-et 4*x8-as felosztásban, külön pci-e sáv vezérlőt tartalmaz a lap extraként. -
32GB RAM, komoly kütyü lesz. 16GB- ot sem haszálom még ki napi szinten, esetleg erősebb játékkal, szokásos betöltött programok+Chrome rengeteg füllel 20%- ot mutat most a fizikai RAM- ból.
(#66506) hege8888 : 4MB video olyan határeset K6/300 mellett. Quake1 DOS alatt kisebb felbontásban jó lesz, Win alatt NPRQuake1 változattal talán megy, de lehet kevés lesz a video. Hirtelen a Turok1 jut még eszembe, nagyon jól optimalizált Riva- ra, kis gépigény, de mellette szép retro kép. A 300- as K6 még az overkill R9800- al is jó, nyilván erős a procilimit, mint már sokszor volt róla szó, de megy. Valami GeForce féleség azért jobb lenne mellé. Persze ahhoz be kell lőnöd a P5A- t megfelelően [link]. A lap rev- et kihagyhatod, az csak K6-III+ esetén számít, tehát sima K6-K6-2 esetén mindegy ha nagyobb a revíziód.
-
-
Bile Demon
őstag
Én annó a V770-ről upgradeltem MX200-ra.
Nem volt annyival gyorsabb, mint amennyivel rosszabb volt a képe.
Gyorsan megváltam tőle és legközelebb már csak TI4200-8x-re upgradeltem.Az MX200 a BH6-ban olyat is produkált, hogy a DOS-os karakteres képernyőn úgy jelentek meg a karakterek, mint az XT-n, szemmel követhetően jöttek a sorok, win alatt megvolt a sebessége. Max Payne jobban ment vele, mint a TNT2-vel.
-
hege8888
aktív tag
unclefucka, r0ber, köszi a válaszokat! Én is annak tippeltem, de anno csak hallani hallottam, belölről nem láttam (anno nem mertük nyitogni a méregdrága Pc-ket, meg le volt ragasztva mindenféle garimatricával, f_stunk piszkálni, örültünk, hogy van).
A két kábel: ha jól emlékszem a hajnalban látottakra, az egyik megy az alaplapra, a másik meg a speakerre. Tehát szeritem az alaplapi beep átmegy a kártyán, és így jut el a hangszóróra. (Valaki javítson ki, ha hüleség)
Próbáltam kivenni a kártyát, hogy jobban szemügyre vegyem, de elég passzentosan benne van a foglalatban, erőltetni meg nem mertem.Van egy temérdek kérdésem...
Hol van (kellene lennie) nyomának a DOS, vagy bármilyen mappában, hogy van ilyen eszköz telepítve?
Az autoexec.bat-ban nem látok nyomát..? kéne? (mint a blasteroknak)
Tudom, hogy némelyik játéknak van külön konfig exéje a hang beállítására, de aminek nincs, az akkor nem tud megszólalni, max speakeren?
Ennek kell-e (vagy hogy van, ha van) az IRQ kiosztva, vagy ez is csak később (win alatt?)volt fontos? -
hege8888
aktív tag
Igen, épp pár napja frissítettem.
Van egy fehér Dell GX110em, ahhoz jó lene egy fehér 1701FP, aztán van feketében egy dögnehéz P4-es, Optiplex 330 Xeonnal, meg egy P4 server, de most fel kéne cammognom a padlásra, hogy pontos típusszámot mondjak.
Emezekhez jó lenne egy fekete 2001FP, ezen van composit jel is. Melóhelyen egy időben ezen ment a kamerák képe, de sajnos nem egyszerű nálunk selejtezésből menteni.Szóval ha van, ahol már dobálják kifelé ezeket a régi 4:3asokat, akkor valaki mentsen már nekem..
Olivettiből meg van 386-osom, ahhoz királyság lenne fogni egy billt.
Láttam egyet vaterán fent, de marha drága, ráadásul az ESC is hiányzik...Mibe rakjam az AGP-s V3000-et? P5Ahoz korhű?
-
hege8888
aktív tag
Ha már tápegység a téma:
Azzal mennyire vághattak haza egy tápot, hogy a hátulján a tolókapcsoló 110V állásban volt?
Menthető/Javítható? R0ber említette az Astec-et onnan ugrott be, hogy az egyik AT tápom ilyen. Nem indult, és kiszúrtam, hogy ez a kapcsoló át van állítva. Illetve egy ilyen malőr haza tudja vágni az alaplapot is? -
-
-
-
arn
félisten
slot1 prociknal a pinek szabtak meg, hogy mekkora feszt adott a procinak alapbol (meg persze a lap, hogy tudta e ezt). lehet ez a gond, hogy a pin tobbre allitja, a bios meg mast gondol.
mas procival nem nezted?
illetve DarthSunnak is igaza lehet, hogy a -5v miatt kiabal. tobb lapnal ki lehet ezeket a figyelmezteteseket kapcsolni.
-
unclefucka
senior tag
Igen, a BIOS-nál benne lesz az előző kettő javítás is.
A Vcore esetében arra gondoltam, hogy azért írhatja ki, hogy 2.0V, mert annyinak kéne lennie és az érzékelők meg ettől eltérő értéket mérnek. De mivel lefagy, amikor a menüpontba belépsz, ezért csak multiméterrel, kívülről tudnád ellenőrizni, hogy mennyi feszt kap valójában a proci, ami nem egyszerű és veszélyes (könnyű rövidre zárni, amit nem kéne).
Inkább szemrevételezéssel kell kezdeni, hátha kiderül a gond és megoldódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest