-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
z0l1ka #44903 üzenetére
én úgy tudom a te prodinak az optimális max hőmérséklet: 62 fok
a lényeg hogy tartósan ne menjen a 62 fok főlé
link
ilyen melegben nem nagyon tudsz vele mit csinálni, nálam is hasonlóak az értékek...
58 fok meg még lényegesen rendben vanszerk: két külön progival ne figyeld a hőfokot, nem szeretik az alaplapok
én is jártam már ígylink, ha nem vágnád az angolt
-
pd
tag
válasz
z0l1ka #41729 üzenetére
Beállítasz bármekkora Offset értéket (pl. egy pluszt nyomsz), újraindítod a gépet, megint belépsz a biosba, és látod, mekkorára állította. Ami az Offset mellett szerepel, akkora feszültségen megy éppen. Ez alapján ki tudod számítani, mekkora pluszt vagy mínuszt kell neki beállítani, hogy az általad kívánt értéken menjen.
-
-
ViZion
félisten
válasz
z0l1ka #41668 üzenetére
Ez nem hülye kérdés. A nagyon istenített MX-4 pasztát pl. pont azért nem szeretem, mert fél év után olyan lesz, mint a beton... óvatosan húzva oldalra tekergesd, de ne feszegesd, nehogy láb görbüljön. Igazán kitalálhatnának valamit, legjobb lenne a kupakra két vízcsonk és csókolom!
-
xmaas
őstag
válasz
z0l1ka #41668 üzenetére
Ja erdemes melegiteni kicsit leszedes elott mert akkor konyebben jonn le a processzorol a huto plane ha olyan hulye fogkrem allagu pasztaval van bekenve. Megteszi barmelyik benchmark progi vagy ha van telepitve jatekod akkor azzal is tudod heviteni futtatod par percet azt jo lesz
-
ViZion
félisten
válasz
z0l1ka #41104 üzenetére
Attól függ... ha belefér, akkor a 8 mag azért csak 8 mag, bár játékoknak inkább az erősebb VGA kedvez, fHD és egy VGA esetén a 6300 is elég. Nálam a legigényesebb a BF3, a kis 7770 mellett a proci unatkozik gyakran... 7870-et símán vinné szerintem, de majd kiderül, csak most lehet veszek egy rotációs kapát
tolódik a VGA csere...
Picmaker: lehet, hogy voltak olyan alkalmazások, ahol számított, de azokkal én nem találkoztam
. Linuxon a rendszer alapból pattogós, WinDOS-nak csak az SSD segített, de pl. miniatűrök betöltése így is látványosan lassabb Fedorához képest, proci tuningtól függetlenül.
lee56: OK, de FX-nek már magasabb a default, onnan hova lehetne? Kíváncsi vagyok, hátha ér valamit
-
Nxn908xxx
őstag
válasz
z0l1ka #41104 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy mikkel játszol. Látom a multi megy ott is, ez esetben érdemes a 8 magos változat, amit minimum 4Ghz-re illik húzni. Single playerben egy 4 magos FX is elég lenne, semmi különbség nem lenne a 8 magos között. Az újabb játékok(BF4, Crysis 3) már több magot használnak 4-nél, ezért ott lesz különbség.
-
Skimaster
senior tag
válasz
z0l1ka #40137 üzenetére
Alapból az számít,milyen felbontáson játszol,fullHD és afölött erős vga kell,a proci ereje nem annyira fontos(persze nem bf4 multiról van szó),fullHD alatt fontosabb a proci.Nekem fullHD-ban mindent maxon visz a configom egy 95W-s 6300-al.Ha nagy a felbontás inkább költs a vga-ra többet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest