-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
Teljesen igazad van! Egyet értek veled. CSAK nekem volt egy MSI Gaming R9 270 ami mellett a processzorom maximális 3,8Ghz-en futott! Vidáman futkoztam a pályán és még videóztam is a frapsal ULTRA 2xMsaa. Szóval nekem senki se mondja hogy egy erősebb kártyával nem tudja hozni ugyan azt a szintet sőt még egy kicsit jobbat is. Hiába a LOW, hiába a MEDIUM, hiába a HIGH, hiába a 720P vagy Vsync off, Motion Blur 0% a játék akkor is laggol! 3-or raktam újra nem segített. 2-er a Windows-t azt sem segített! Nagyon türelmes és segítőkész csapat vagytok. De 2 ilyen csapat sem tudná megmagyarázni hogy hirtelen kevés lett a gép. itt van egy videó arról hogy mit tudott az MSI a gépemben!
https://www.youtube.com/watch?v=8IAXLFIYWQc
4 perc után mondom a videóban hogy milyen beállításokon ment a játék. Ott felvétel közben laggolt úgy hogy kényelmesen játszottam vele és nem zavart annyira mint az amit ez alap sima játék közben produkál.
-
nomad138
tag
Eddig 3.8 Ghz-en ment egy sima 270-el laggolás nélkül. Amióta a 270X Toxic van az istenért sem akar menni. Én sem hittem volna hogy bármi bajom származik ebből a párosból főleg hogy AMD az egész elcs*sz*tt rendszer. Nem haragszom itt senkire mert nagyon segítőkészek vagytok, de hiába a sok nem hittem volna ettől még nem megy.
:S
-
ViZion
félisten
Jogos! Minden csere bukó, használtat eladni, újat megvenni...
Amennyire én tervezem, esetleg 8 magosat veszek majd, utána csak DDR4 -re váltok. Jelenleg játékra sincs időm, szal. VGA cserét is napolom, mert ha nincs kihasználva, akkor az csak feleslegesen kidobott pénz szerintem. Persze van, akibetegez fanatikusSSSaSSS, vagy más miatt benne van és cserélget...
-
pEtii94
tag
Értem. A ramoknál itt levő értékekből melyiket állítsam majd be ?
Illetve, csak egyszerűen itt átírom a channel a standard timing control-ba ? Csak ugye amit első képet linkeltem , ott van egy ötödik oszlop is, az mit hivatott szolgálni ?
Bocsi a ferde képért, nem tudom miért úgy töltötte fel, mert nekem rendes pozícióba áll.
-
pEtii94
tag
-
=HG=
addikt
Azt ki kell tapasztalni, hogy melyik lapnál hogy viselkedik az LLC, mert van hogy máshogy számozták be a gyártók...Az én lapomnál meg LLC1-nél tartja stabilabban a feszt..
Ha kicsit jobban érdekel valakit a vdrop, ill LLC, itt olvashat róla:[link] Sajnos a grafikonok már nincsenek meg..(kár, pedig azzal lehetett jól megérteni..nagyon jó cikk!! )
-
Pancsermeste
őstag
No tessék, itt van Bios 1,2V magasabb LLC-vel.
Nagyjából ugyan az, mint magasabb Bios fesz + alacsonyabb LLC-vel. (mindkettő esetben 1,2V-ra áll be a CPU fesz.)(#41347) EnterR: A throttling a gyenge VRM miatt van, azt kellene valahogy hűtened! Én megmókoltam az enyémet kicsit, és így nálam a 8 magos cucc is megy 4,2GHz-en throttling nélkül. De amint láthatod a példámból, a proci fogyasztás (és egyben a VRM terhelés) az egyáltalán nem biztos, hogy alacsony feszes példánynál alacsonyabb lesz.
-
Pancsermeste
őstag
Persze, persze, ez világos... majd tesztelem még kicsit.
Amiért a témát feldobtam, az csupán az a tény, hogy ha egy proci alacsonyabb fesszel beéri egy adott órajelhez, az még messze nem jelenti azt, hogy hűvösebb is lesz, vagy hogy kevesebbet fog enni, így kevésbé fogja a VRM-et terhelni, mint egy magasabb fesz igényű darab.Azért azt nem hinném, hogy egy proci csere után wint kéne frissíteni.
Amúgy nemsokára (7VGn) tesztelem mindkét procckost egy Sabertooth lapocskában is!
Most csak kíváncsiság kedvéért néztem meg a hőn szeretett Asrock-omba! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged