- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
Skimaster #56456 üzenetére
Mondom ,ha van egy erős VGA-d ami biztos ,hogy erőpsebb lenne mint a linkelt 7850k-ban lvő az mellég egy 860k-s CPU fm2-be aztán azt még egy jó hütővel még húzhatod is és mehet a móka. Ha 9olyan házat veszel amibe belefér a 7970 akkor nem kell 40k -s cput venni hanem elkég az 25k-s is.. ugyan az nagyjából mitn a7850 csak GPU nélkül. meg nézd meg mert lehet úgye úgyis PCI slotba rakni a VGA-t ,hogy egy kábellal rakod bele és a vga-t meg felszereled a mondjuk a ház tetejére.
Bár ,ha pénz van akkor tuti micro + i7 vagy micro + i5...nagyobb telejsítmény mint az fm2 az tuti sajnos
-
Whysperer
addikt
válasz
Skimaster #56453 üzenetére
De ,ha van VGA-d akkro lehet jobban járnál egy CPU-val mint a 7850k-val. mert,ah van VGA akkro rakj mellé egy AMD Athlon X4 860K 3.70GHz FM2+ BOX fele annyi mint a 7850k és úgy is lehet. Persze,ha akkora vga-d van ami befér a kis házba.
(#56454) nagynorbiman Ő micro gépet akar építeni.. ami vagy fm2 mert am3+ ba nincs micro 6+2 vagy 8+2-vel szóval vagy fm2+ vagy intel sajna
-
Whysperer
addikt
-
Yllgrim
őstag
válasz
Skimaster #56432 üzenetére
Ua amit Balathruin is irt, ASrock-al magaval nincs gond, legalabbis nekem I7 alatt profi de FX ala a 4+1 nem eleg sok mindenre foleg FX-hez. tegyel ala valami rendes lapot azt meghalalja a rendszer. Nekem Sabertooth 2-es rev volt, rendes huto az alatt muzsikalt az FX.
Nem minden ceg tud rendes lapot kiadni minden platformra, FX mostanaban amugy sem az a felkapott szeria sem a gyartok sem a user-ek szempontjabol. Koltseghatekony tud lenni, tud egy szintet hozni, de nagy csodakat mar nem kell varni. Uj low level API-k fognak javitani valamit a helyzeten idovel, de akkor jonnek az arra optimalizalt procik-lapok...
Szoval ha szeretned huzni valami combosabb lap kell neki.
Az itteni "oregek" nem azert irjak hogy ne vedd mert irigyek vagy rosszat akarnak, csak azert mert van tapasztalatuk
-
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Skimaster #40159 üzenetére
Igen
én is 1080p-be játszom, kártyára nem vagyok hajlandó többet költeni
nekem tökéletesen megfelel ami most van
Most egy Phneom x4 965-ös van a gépembe , nem tudom igazából de ahogy olvastam nem érnék el nagy változást ha FX6300-ra váltanék..Persze azért csak újabb meg jobban húzható is ...mivel eladom a lapot + procit talán nem sokkal kellene megpótolnom a 8320-as procihoz és akkor már azért csak jobb ez
De lehet 6300 lesz nem tudom
attól függ mennyi mani jön össze
de azért köszönöm
-
válasz
Skimaster #39704 üzenetére
Az irigylésre méltó +takarékos biztos !
Asus-nál az teccik mikor a gépet bekapcsolom akkor összes venti max.-on pörög majd leszabályoz a beáll. értékekre! (VGA-é nem max.-on kezdi a pörgést / külön megnéztem! /)
ViZion: majd rákérdek Asus-nál , hogy miért nincs benn ilyen opció !
L
-
ViZion
félisten
válasz
Wooo... Asusnál van egy minimum, ami alatt visííít. Ha így van, akkor nem para (fentebb írták is) sztem. Csak indítsa.
Megjegyzem az Asus ventivezérlése botrányosan sz@r a korábbi AM2+ Giga deszkámhoz képest, szal. elképzelhető, h a programozás nehézségei miatt ez kimaradt a biosból...
-
Whysperer
addikt
válasz
Mondom nekem is így működik.!! mert a brocken hűtője még világít is ,ha pörög és ,ha nem akkor nem és az enyém nem. jó a szellőzése a háznak vagy nem tudom és netezés közbe nekem se pörög pedig húzva is van! a tiéd fxa az én lapom meg xa szóval szerintem ugyan úgy működik itt. fel van téve a easytune?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hardcore café
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged