- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miresz
veterán
válasz
laca000 #21888 üzenetére
Én ezt a hűtőt is ajánlom,még az említettek mellé. Nagyon hatékony,és halk. Be Quiet! Dark Rock Pro 2 A link opciót meg használd!
A kompakt vizeket, (Corsair H sosrozat) én nem ajánlom,volt hozzájuk szerencsém,egy normális léghűtő simán rájuk ver,halkabban.
-
Asbee
veterán
válasz
laca000 #21885 üzenetére
Sajnos nincs igazad. Csak egy példát mondjak. Én sokszor mobilról vagyok fent. Szerinted melyik a könnyebb róla? A link-re kattintani vagy másolgatni? (van amelyikkel nem is lehet). Persze fordítva is igaz hogy mobilról nehéz linkelni.
Hogy on is legyen: Hűtő, ha vizezni nem akarsz, akkor K2, SB-E EXTREME, PHANTEKS PH-TC14PE BLACK
-
Malibutomi
nagyúr
-
kungzi
veterán
-
miresz
veterán
válasz
laca000 #20632 üzenetére
MSI 990FXA-GD80-hoz volt szerencsém,és meg kell,hogy mondjam,hogy az eddigi legjobb lap FX alá,azok közül,amiket eddig láttam.A vele egy árszinten lévő lapok közül ( ASROCK Fatal1ty 990FX Professional,GIGABYTE GA-990FXA-UD5,ASUS SABERTOOTH 990FX,) közül szerintem a legjobb. Ezek mindegyikét próbáltam már.Az MSI-nek Piszok jó az UEFI-je,rengeteg finomhangolási lehetőséggel. Persze ez már elég húzos áron van,ahogy a többi is.
-
kungzi
veterán
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
laca000 #19834 üzenetére
Én úgy szoktam, hogy beállítom a cuccot. Megekeresem azt a minimum feszt ahol félóra prime szépen lemegy. Aztán egy lépcsőnyit feljebb teszem a biosban, és úgy hagyom napira.
Így mindíg jó volt eddig. A normál használatban ritkán kap olyan terhelést mint prime alatt, elfér az a kis +fesz, és nem fagy le ha véletlen droppol egyet a lap.Sztem 1,4-1,45 körül jónak kell lennie elvileg, de sajna neked kell kikisérletezni.
Akcok94
Prime95 - Small FFT test
Linx macimumra állított memóriával.Milyen hűtőd van?
Stepo
Az fincsi lenne, mert én még csak 55-ig mentem meghőben Linx teszt alatt. -
Yeffy
veterán
válasz
laca000 #19486 üzenetére
nekem, mikor vettem a lapot, egy jó éve, amikor szar volt a forint, akkor sem volt nekem 21k-nál több...
de mindegy, mivel sok panaszt hallani, tényleg nem egy bika lap, amit nem értek, mert nekem hibátlan.mindenképp cseréld ez esetben, ha nem elégíti ki az igényeidet
MrM94: persze, csak mondom, nekem hibátlan, ezzel a proccal is, ezért olvasom az ilyen tapasztalatokat csodálkozva. de elhiszem.
ha lesz megint ilyen 1-1 becserélésre lehetőségem, mint a procinál, akkor úgyis cserélem vagy az Anus EVO R2.0-ra, vagy a Gigás megfelelőjére... -
Yeffy
veterán
válasz
laca000 #19354 üzenetére
nem hülyeség amúgy...hát igen, elég szomorú, h ilyen fosokat odaadnak cooler címszóval a bika CPU-khoz. mert valami kis APU-hoz, v Athlon II-höz még elmegy, de ilyen nagy, böhöm FX-ekhez is ilyen fospermetet csomagolni... -.-"
legalább akkor nagyobb lenne, meg csendesebb ventivel lenne...
jó, nyilván nem Brockent kell adni gyári árban, de na...vagy jah, lehetne picit drágább, értelmesebb hűtővel...
-
Jester01
veterán
válasz
laca000 #19352 üzenetére
Egyelőre ez van. Nem tudtam egy helyről összeszedni a komponenseket, így hűtő még nincs.
Tuningolni amúgy sem akarom és jelen állás szerint tulajdonképpen elég is lehetne mert az a 65 fok nem olyan vészes, nem igaz? Csak kíváncsi voltam, hivatalosan kellene-e neki még jobban pörögni.Egyébként a ház oldala nincs rajta.
-
xatos3
senior tag
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
laca000 #18842 üzenetére
Nem te vagy a célközönség, ne magadban keresd a hibát. Engem rengeteg új cím nem érdekel: Bioshock (valamiért az 1 sem jött át), Crysis (nem vagyok FPS rajongó), Tomb Raider (nem vagyok ugrálós rajongó), mégsem gondolom, hogy bennem van a hiba.
(#18843) Malibutomi
Látom, maradandó nyomot hagyott benned a "Milyen gépet vegyek?" topikban vívott szélmalomharcod. -
Yeffy
veterán
válasz
laca000 #18670 üzenetére
Teljes mertekben egyetertek...
Minden szoval...
Mi ertelme ezeknek, meg az agyatlan hent-nek, ahogy irtak feljebb... nem ertem...Miresz: ertem. Akkor neked nagyon szepen fut.
A ventikerdeshez en is szolnek: nekem ugy van a Ninja-n, h a RAMok felol fujja at a levegot a huton, amit a felso tap helyen levo venti, es a haz tetejen levo ket venti sziv ki. Elol meg ket benti fuj befele, de meg lentrol is tudna egy szivni, a "foldrol", van ott is ventihely. Ez igy jo? Remelem...
Szerk.: a haz Bitfenix Shinobi, ez lemaradt.
-
kovsol
titán
válasz
laca000 #18670 üzenetére
Egy a sok közül C2 után a C3 szerintem semmi újítást nem hozott. Nekem C2 Xbox360 -ra van csak meg, de annak a grafikája után se érzem azt, hogy ez most akkora nagy szám lenne. Multis játékmenet meg ilyen agyatlan hent ahol a reflexek számítanak kb csak.
Miresz: néztem egy cpu kihasználtságot teljesen ugyan azokkal a beállításokkal. VGA kártyánk is azonos szinten van. [link] Tudnál esetleg te is feldobni egy ilyen képet, hogy a magok terhelése hogyan oszlik el ? Kép 4400Mhz -es cpu mellett készült.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
laca000 #17632 üzenetére
Terelsz... Nem az a baj, hogy más a véleményed..
Kérlek mutass egy bizonyított FHD tesztet, ahol egyetlen 8 magos proci is veri játékok alatt, mondjuk a 980BE-t? Feletted a kérdést-> mutattak tesztet.Jobb? Igen? Mennyivel? Nem volt kérdés.Most meg boszorkány üldözésről beszélsz..... -
Malibutomi
nagyúr
válasz
laca000 #17616 üzenetére
Alacsonyabb felbontáson, az Intel fölényt leszámítva, nem túl meggyőző az a pár FPS, szerintem maradjunk objektívek.
Ha már alacsony felbontás, a ph teszteben átlag 20%-ot ver a 980-ra, de igazad van ez szinte semmi...
Tuningot ugy nem számolunk, de azzal még nagyobb lenne a 980 lemaradása. -
DeadMeat
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged