- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xatos3
senior tag
válasz
laca000 #26644 üzenetére
a teljes oprendszer gyorsabban működik, és ha sok dolgot csinálsz egyszerre, sose rezzen meg, mindig gördülékenyen osztja el az erőforrásokat, főleg ablakváltásnál érződik, hogy no problem
pl crysis 3, al f4, azonnal kilép, ablakváltásnál is azonnal reagál, 20 gigás mkvt elindítasz ott is szinte azonnal reagál a MPC-hc (media player) -
xatos3
senior tag
válasz
laca000 #26627 üzenetére
először a kisebbet, aztán a nagyobbat aztán start menü restart
http://hotfixv4.microsoft.com/Windows%207/Windows%20Server2008%20R2%20SP1/sp2/Fix391262/7600/free/441280_intl_x64_zip.exe
http://hotfixv4.microsoft.com/Windows%207/Windows%20Server2008%20R2%20SP1/sp2/Fix387870/7600/free/441065_intl_x64_zip.exe
poén hogy a fájl fent van, csak eltünt a hozzá tartozó oldal
sokkal gyorsabb nem lesz, de hatékonyabban osztja el az erőforrásokat, és kevesebb wattból (elenyésző a különbség de mérhető)
és win8 KÉTSZER gyorsabb még mindig -
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
laca000 #26478 üzenetére
Szerencses ember vagy, az utolso 1 ev es 6 honapban ezek a alapok mentek atal a kezemben: asus m5a97-pro, asus maximus IV Gene-z, asrock z77 extreme6, asus sabertooth z77, asus crosshair IV Formula, msi fm2-a85xma-e35, msi Z77A-gd65, MSI 990XA-GD55 es egy Gigabyte GA-990FXA-UD3.
Ki tudom jelenteni hogy egyik sem volt hibatlan ! A legjobb ezekbol a maximus IV-Gene volt, de az sem hibatlan.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
laca000 #26206 üzenetére
Mondjuk en gondoltam elso perctol hogy nem AMD kartya , de hagytam .... gondoltam hogy ki fogod javitani.
Egyebkent ez a 780 nagyon jol nez ki. Meg ha kicsit majd olcsobb lesz nagyon jo alternativa. A Titan-on kivul a legerosebb single VGA jelenleg.Szerintem inkabb a Titan (nekem elvbol nem tetszik) mint a 690. GK110 vs GK104
-
janika77
csendes tag
-
kovsol
titán
válasz
laca000 #25389 üzenetére
Amire én használom még 5200MHz en se érné be az i5 -t. Egy magos erő kell nekem, nem a sok mag. Gondolom jó sokan használják 4800 on az fx procit. Nekem 1,28V al viszi ez a 4800-t. 4500 alatt meg még az 1,1V -t se kell megközelítenem.
Én nem bolti áron tudtam venni 3570k -t. Olcsóbban mint most egy 8350. AMD procit meg csak boltban tudtam volna beszerezni nagyobbat mint az fx6100 és egy magon az se teljesít jelentősen jobban.
Kíváncsi vagyok hány ember vett volna itt 3570k -t 8320 helyett ha egy árban megkapná őket. -
-
ViZion
félisten
válasz
laca000 #25162 üzenetére
Maradjunk annyiban, h ma már tudnának 8-10 évre vagy többre gyártani pl. mobo-t, az ilyen hűtés meg mittomén széria hibáknak elő kell jönniük a teszteken még a gyárban. Ettől mégis piacra dobják, szándékosan (igen, ki merem mondani, h ez mind szándékos, mérnökök által jól kiszámított hiba) bennehagyva ezeket a hibákat. Tervezett elavulás, ez mozgatja a gazdaságot, keressetek rá. Talán nem összeesküvés a háttérben, egyszerűen az a cél, h a "tartós" fogyasztási cikkeket is 2-3 évente cseréld le.
Néhány egyszerű dolog, amiben már évek óta nem történt jelentős fejlesztés, az pl. a háztartási gépek. Némileg takarékosabbak lettek, de 3 év már jónak számít pl. mikrónál, mosógépnél, stb. Miközben a régi orosz mikrók egyszerű motorjukkal és magnetronjukkal símán bírtak 8 évet, akkor is azért lett kidobva, mert ronda volt és nagy... Sorolhatnám, sajnos én is találkoztam ilyesmikkel, folyamatos forgásban vannak a gépek, mert ilyen sz@rokat terveznek. Miért lenne ez másként számítástechnikában? A telefonokat meg sem említem... Ha netán kibírna 1,5 évnél többet, akkor meg egy maradib.zi vagy, mert azt a régi sz@rt használod... szal. ezt súlykolják az agyakba, sajnos a fiatalabbaknál nagyon hatékonyan (fiamon is látom
).
-
vakond5
őstag
válasz
laca000 #25147 üzenetére
A 480 nem is tolja oda annyira a meleget, idle-ben meg úgyse melegszik. Előző lapomnak, ami egy Giga 870A-UD3 volt, ugyanúgy forró volt az északi hídja, és hajtottam másfél évig bármiféle gond nélkül.
Egyébként a kérdést csak kíváncsiságból tettem fel, hogy Ti mit mondtok rá.
-
-
válasz
laca000 #25085 üzenetére
A CPU által megkövetelt valós fesz, egy adott órajelhez, nem alaplap függő, hanem az adott CPU példánytól függ.
(#25087) vakond5
Az adott szilícium által megkövetelt valós, tehát droppolt feszt nem, mert ugye a CPU szilícium chipjének van arra a feszre szüksége, ezen a lap nem módosít. -
ViZion
félisten
válasz
laca000 #24837 üzenetére
A Józsinak jött. Az a marha nem meri megmondani az asszonynak, h 50k az új procija. Nekem adja a régit egy tizesért, ezért kell szerelni az enyémet...
Te is ennél egy jó pizzát? Szeretlek...
Így próbáltad?
Amúgy pár jó tanács öreg motorostól:
-ne kérdezz, ne kelljen hazudnom.
-nekem higgy, ne a szemednek!
-csak Téged szeretlek, a többi nő csak futó kaland
-imádom, h ilyen okos vagy, biztos nem vagy férfi?Extra Ford Fairlane-től:
Annyi gazdag, szép és okos barátnőm volt, de elegem van a sok jóból, nekem csak TE kellesz!Amúgy komolyan: nagyon rossz a memóriám, főleg arcok, nevek. Szal. tényleg nem szoktam hazudni, mert qrvára hamar rajtakapnak, ezt kiskoromban kitapasztaltam
Párom is tudja, h ha költök, akkor nem hülyeségre (pl. nem szerencsejáték, kocsma, etc...), de fordítva is így van. Külön kasszán, kicsit egybe is, de mindenki azt csinál a pénzével amit akar (miután minden költség, etc. rendezve van, és van kaja is
)
-
ViZion
félisten
válasz
laca000 #24815 üzenetére
Jó szöveg kell. Pl. most kérték a régi procim, basszus 3000 Ft-t rádobok és hoznak egy újat a haverék a boltba. (persze hogy magonként +3k, azt nem kell mondani
).
vagy nézd kedvesem a farm azé' nem megy, mert jobb VGA kell. A haver megvette, aztán nem jó a gépébe, odaadja ócón, csak ne maradjon a nyakán...
etc...etc... csak tálalás kérdése. Esetleg néha hozz egy retek gépet (valami egymagos csaodát), indíts a háttérbe pár alkalmazást, mag rejtve torrent etc. és add neki, h tesztelje, nincs-e már akadás... utána hálásan csókol, amiért fejleszted a saját géped. -
Jim76
aktív tag
válasz
laca000 #24677 üzenetére
"bizonyítottan tuningpotenciál nélküli lapjáról esik szó, azt személyeskedésnek veszik."
pfff... Apukám... Te magad veszed személyeskedésnek, ha valakinek (legtöbbeknek) ezzel a két szar extreme lappal mégis megy min. 4-4,2GHz a 3,3-3,5 helyett, tényleg stabilan, az akárhogy is nézzük 25-30% körüli potenciál. Arról kár vitázni, hogy ez elegendő potenciál, vagy csak az 50+% a neked megfelelő, na ez a szubjektív, de, hogy "bizonyítottan tuningpotenciál nélküli", az erős, azt hiszem, főleg a 4-6xxx-ek esetében.
Sőt leginkább az ellenkezője bizonyított - nálam sz@r cpu hűtővel is belefért +7-800MHz, folyamatosan úgy használom, soha sem throttling-olt még. Az meg, ha valaki próbálgatja az 50%-os tuningot, hát puff neki, ha mégsem teljesen stabil, jót mosolyog rajta, beírja ide, míg az 50-60eft-os deszkákban ugyanúgy nem stabil az 5GHz, esetleg egy cpu-z valid-ig tűzoltófecskendővel locsolva, de azt azért már mégse szóljuk le, mert csak 2x annyiba fájt, az már nem vicces... ugye?Ha nem személyeskedő a hangnem, akkor senki nem vesz semmit személyeskedésnek, legtöbben nem vagyunk már 20 éves gyerekek, ilyesmin igazán nem bántódunk meg, a Tied is egy vélemény, amíg nem kötelező elfogadni, tiszteletben tartjuk
Peace
-
-
vakond5
őstag
válasz
laca000 #24677 üzenetére
Teljesen egyetértek!
..és nem is csodálom hogy szerencsétlen haver nem tudja a négymagosított P2 x3 720-át normálisan húzni. Olyan bitang fesz kell neki egy kis plusz frekihez, hogy mondtam neki, inkább hagyja, mert ezzel többet árt mint használ. Na persze ez nagyban függ a prockótól is. -
vakond5
őstag
válasz
laca000 #24673 üzenetére
Lehet hogy a kollega tényleg félreértett téged, mert tényleg csak annyit írtál, hogy "végén még kiderül hogy tényleg tuning lap az ASRock". Egyébként az ASRock-ból nekem pont elég volt annyi, míg havernál egy 970 Extreme3-nak az UEFI-jét láttam.. valami borzalom. Túl van csicsázva minden rákkal, ráadásul laggol is a kurzor. Asus-é fényévekre van tőle. De ez persze mind csak szubjektív.
-
and1ao
őstag
-
and1ao
őstag
válasz
laca000 #24651 üzenetére
végig ment c3 béta alatt ilyen órajellel. full hd-ba.
egyébként meg pont hogy 6100 többet eszik mint egy 6300, 60c° felett enm járt még ez proci játék alatt.#24653) ViZion.: nem primal játszok 1részt így nem érdekes, egyébként meg érdekesség hogy linx meg nem dobja le magát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest