Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim76

    aktív tag

    válasz laca000 #24677 üzenetére

    "bizonyítottan tuningpotenciál nélküli lapjáról esik szó, azt személyeskedésnek veszik."

    pfff... Apukám... Te magad veszed személyeskedésnek, ha valakinek (legtöbbeknek) ezzel a két szar extreme lappal mégis megy min. 4-4,2GHz a 3,3-3,5 helyett, tényleg stabilan, az akárhogy is nézzük 25-30% körüli potenciál. Arról kár vitázni, hogy ez elegendő potenciál, vagy csak az 50+% a neked megfelelő, na ez a szubjektív, de, hogy "bizonyítottan tuningpotenciál nélküli", az erős, azt hiszem, főleg a 4-6xxx-ek esetében.
    Sőt leginkább az ellenkezője bizonyított - nálam sz@r cpu hűtővel is belefért +7-800MHz, folyamatosan úgy használom, soha sem throttling-olt még. Az meg, ha valaki próbálgatja az 50%-os tuningot, hát puff neki, ha mégsem teljesen stabil, jót mosolyog rajta, beírja ide, míg az 50-60eft-os deszkákban ugyanúgy nem stabil az 5GHz, esetleg egy cpu-z valid-ig tűzoltófecskendővel locsolva, de azt azért már mégse szóljuk le, mert csak 2x annyiba fájt, az már nem vicces... ugye?

    Ha nem személyeskedő a hangnem, akkor senki nem vesz semmit személyeskedésnek, legtöbben nem vagyunk már 20 éves gyerekek, ilyesmin igazán nem bántódunk meg, a Tied is egy vélemény, amíg nem kötelező elfogadni, tiszteletben tartjuk ;)

    Peace :R

    There is no elevator to success - just the stairs. So take it one step at a time!

Új hozzászólás Aktív témák