- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Futtasd le egymás után többször és az NB órajelét emeld meg akkor gyorsabban fogja kezelni a ramokat, meg tedd át 1T -re. Bár szerintem sok értelme nincs bűvölni a magasabb MB/s -t, mert legtöbb alkalmazás nem profitál belőle szinte semmit.
Úgy érzed megérte a cserét amúgy? Mennyivel gyorsabb ? 5-10% kb nem ? Vagy a melegedés és a fogyasztás volt a szempont főleg ?
-
Motaba78
addikt
játékokat nem írtam a cuda miatt, az nem inkább a "fiziksz" lenne
a program amivel melózom elég jól használja a vgat is,
1. meló közben 90-95% a cpu a vga full alapon 0%
2. mikor kell egy kis cpu erő más alkalmazásra akkor visszaesik a cpu 80-85%ra és a vga felmegy 60-70%ra így rásegítve a cpura. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Komolyan, lassan kezdem azt gondolni, hogy a feketék vagy a latinók diszkriminációja és a rasszizmus, ami miatt panaszkodnak, smafu ahhoz képest, ha valaki korrektor ÉS csiga is egyben. Végeláthatatlan viccforrás.
(#19932) Pug
A miértre, kedves akadékoskodó kolléga, a válasz az, hogy ez a max. frekvencia, amit egy FX proci kezelni tud, és mivel a kérdező kolléga elég elszánt abban a tekintetben, hogy a legtöbbet hozza ki a konfigjából, ezt mertem javasolni. -
lee56
őstag
Ezt most bóknak veszem
Amúgy állhatsz a középpontban te is néha, nemsokára kész állatkert áll össze itt ugyis, ha ez így folytatódik. + 1 Ződgyík(#19852) miresz : 'Má kastélya is van
, én még csak a hásziendáról és az ültetvényről tudtam, Milka lehet hogy szégyenében bujkál..
-
Yeffy
veterán
amúgy én nem óhajtok itt sem, meg máshol sem központi figura lenni egyáltalán, tehetek én róla, h Csigusz kipécézett? tán majd hagyom magam, nem?lee56: most kivételesen nem...
laca: én nem láttam, hogy kifejezetten nekem címezted volna, ha igen, akkor elnézst, de nyugodtan felteheted még egyszer.
szóval, mire vagy kíváncsi?
-
Malibutomi
nagyúr
A vishera többet kér azonos órajelen mint bull, viszont hűvösebb ugyanolyan órajelen és több fesszel is. Sőt valamivel magasabb órajelen és több fesszel is hűvösebb.
Egy Bull 1,44V-4,5ghz-el kb 80fokos lenne, az enyém 65 fok volt linx alatt, és épp tegnap néztem Sleeping dogsban 40-42 fokos volt (kupakhő). -
miresz
veterán
Újba nincs semmi. A max. a HD3200. A 7xx szériából csak a 760,770-et tartották meg,de már az is megy kifelé.
Szerezz be egy [Asus M5A97 R2.0] lapot,és hozzá egy Asus EAH5450 SILENT/DI/1GD3(LP) vga-t és annyi.
-
miresz
veterán
Használtban kellene egy ilyet:880G Extreme3 szerezni és azzal bios frissítéssel menne. De szerintem a tuningot,APM kikapcsolást el kell benn felejteni. Szerintem jobban jársz valami diszkét VGA-val egy 9xx-es laphoz.
(#17306) BomiBoogie: Illeni illene,csak nincs igp-s 9xx lap.
-
miresz
veterán
Ha min HD4200 akkor nagyjából semmi.
A legnagyobb a HD3200 ebben: Asus M5A78L-M/USB3
-
Lehet, de a frame delay-ek jobban ingadoznak az FX-nel, ha egy szalon renderel a program. Ez jellemzo az osszes DX9 programra, de ma sem altalanos a tobb szalu rendereles. Ilyenkor jon ki az Intel egy szalas folenye. A sokszor felhozott BF3 a keves kivetel egyike, ahol az FX-6 sziman veri a hasnlo aru i3-mat. De nem igaz mondjuk egy Serious Sam 3, Left 4 Dead, COD, Supreme Commander es meg sok masik progi eseten.
(Frame delay-t szinte senki sem mer, mindenki csak fps-re gyur, pedig nagyon ritka a tiszta GPU limit. A kepek kozotti renderelesre szukseges ido ingadozasanal a CPU is meghatarozo.)
Mardel: Hiaba kapcsolod ki, ha a mikro lag miatt ugyanugy szar lesz.
-
attamero81
senior tag
A visszaváltás okát le is írtad.KELL!
Kovsol (10604) A keret nálkam se volt meg,mert kb 3 hónapba telt mire összeraktam az egész gépet és ha nincs most bajom akkor az istenért se adnám volna el.Amúgy van egy ph!-s kolléga akivel jóban vagyok és ha úgy alakul rögtön van belőle,de most jelenleg kell a cash.A visszaváltásnál azért néztem azt is,hogy ne essek vissza nagyon,mert azért csak játszok.AMit kp-ra váltók az a lap+proci+videokari
(Asus Sabertooth + FX-8150 + 7850 -->Asrock 970 Extreme3 +Phenom II X6 + 6870 +45 e)
Szerintem annyira nem lépek vissza és lesz egy kis kp-m is ami most elengedhetetlen számomra. -
Bloodaxe
aktív tag
igen, próbáltam másik slotokban, külön-külön, kék-kék, fehér-fehér, kék fehér, mindenhogy. ha egy rammal megy a gép, akkor csak 21mb foglal le a hardvereknek, amint visszarakom a másik kettest, egyből két gigát.
bozont: azt is átjártuk már a ramos topciban :S most win7 unltimate x64 sp1-em van, teljesen friss, driverszűz rendszeren is ezt produkálta. régebben jó volt, volt 4 gigám, a napokban gondolt egyet és történt ez, az időtájt, mikor felraktam az amd overdrive-ot. de mivel a rendszer le lett formázva, és a bios frissítve, valamint deafult uefire állítva, így nem tudom mi lehet a baj. megpróbálom átpartícionálni a hdd-t teljesen, illetve felrakni egy Enterprise-t
-
Asbee
veterán
-
attamero81
senior tag
-
Mardel
őstag
Azt mondtam már, hogy 16:10-es monitoron kevésbé élvezhető a játék a 16:9-hez képest?
Játékokban kevesebb a Field of view (FOV), persze ez megoldható csak akkor már 16:9-ben játszol alul, felül fekete csíkokkal. -
lee56
őstag
Na sejtettem hogy ezt még visszakapom
Az órát meg benéztem valóban, és még csak szívnom se kellett semmit
De attól függetlenül még lehet hogy 6.66 másodperc volt az eltérés, szóval nem állíthatod biztosra hogy tévedtem
(#10401) dergander : Elmélkedni azért szabad?
stratova: "Ááá... ez fájt. Mi lesz így a színvonallal kérem szépen" : Majd csak megemeli valaki
-
lee56
őstag
Mint a konyha, ahol minden lábasnak van egy ellenlábasa
(#10398) stratova :
Jogos kérdés, ha tökéletesen működne az FX-ekben a turbocore, akkor közel se lennének ekkora hátrányban kevésszálas terheléseknél, ezt már az első tesztek óta mondom, remélem Visherával és TC 3.0-val azért fel lesz javulva rendesen, mert valljuk be azért ráfér a rendszerre..A fene, kemény 6 századmásodperccel előztél
-
Oliverda
titán
Nem az enyém, illetve még a gépemben sem volt. Eladásra vannak nálam. Időm most nem nagyon van erre. Inkább kimegyek a szabadba vagy megiszok egy hideg sört valahol, mint hogy a 30 fokos szobában tuningoljak egész hétvégén.
Majd talán télen összerakok megint valami hasonlót. Addigra amúgy is lesznek új procik.
A bant természetesen bármikor megkaphatod.
-
Milka 78
nagyúr
Kéknek kék,de legalább elégedett vagyok azzal a stabil 4.8-al
.Kb 2 évig simán elvagyok vele.
Na akkor megint pénz állt a házhoz!Hiába a felső tízezer kiváltsága!Légy férfi és vegyél 8120-at!Dobj alá egy komoly FX-lapot.Az MSI 990FXA-GD65 (de mivel tehetős vagy legyen inkább GD80
) és a Asus Saber is jó választás.Pattints bele egy 7870-est és hali.Ez több mint ideglenes megoldás és több mint 1 évig is elég.Nézd meg az én példámat.Eltelt 9 hónap,de egyre jobban megy a vasam(lehet beérett
)
-
lee56
őstag
És ebben benne vannak már a számolás alatt megevett Wattok is természetesen
És csak hogy ne legyen már minden annyira egyértelmű, az intel féle TDP-t átlagos terhelés alatt mérik, míg amd-nél közel a maxhoz. Ezért vezették be anno az ACP-t, ami már összehasonlítható az intel féle TDP-vel.
-
-
kovsol
titán
szennai falunapon árulta a testét
beraktam most a gépbe a H50 -t, annyira nem dobtam hátast tőle első nekifutásra, de 4Ghz en is olyan hőfokon tartja harmad akkor fordulaton a procit mint a gyári venti tette alapórajelen alulfeszelve
mellé ennek a hangját nem hallom ki a gépből. szóval azért 5k pénzt megért és van rá még 13 hó garancia is
(#5838) miresz megmondod mikor lesz megyek, szennai polgármester a keresztapám amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest