Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pro!Petya

addikt

Mi történt itt emberek?? :DDD

Csak hogy feldobjam a Fx-esek napját mutatok valamit....

Egész nyáron szenvedtem a magas hőfokoktól,és már már ott tartottam hogy 4.5GHz-ig visszakellet vennem a frekiből és a feszt is vágnom kellet...De még így sem lett jó!! Úgy hogy eddig ez volt a 24/7-es konfigom: 4,8GHz @1,452-64V
    Tavasz vége felé ujrapasztáztam a cpu-t MX-4 -el. (kifogytam a T.G. Kryonaut-ból ezért maradt a tartalék mx4)
    Tegnap megérkezett a Thermal grizzly Conductonaut így ma reggel egy gyors teszttel kezdtem a napot.

Teszt: 12+ perc Prime95 Small FFT ,végig monitorozva HWinfo64-el ,+ a végére bekapcsoltam pár percre az AIda64 grafikont is.

MX-4 (fél éves): Thermal Conductivity 8.5 W/(mK)

Thermal Grizzly Conduconaut (frissen kenve) : Thermal Conductivity 73 W/(mK)

:Y

Mivel már jó pár pasztázáson túl vagyok , így ami feltűnt legelsőre hogy az mx4 letakarításkor mint ha gyúrmát szednék le a cpu kupakról (kb 5 perces kuvva@nyázás közepette). Nem volt pedig sok felkenve mert gombostű fejnyit rakok mindig maximum, azt is TG.lapátkával szétkenve.

Szóval nagyjából ennyi a kis reggeli móka eredménye, amint lesz időm megyek vissza szépen a 4,8-ra kicsivel több fesszel és megnézem ott is tartja e magát.

:C
    :R :R

Új hozzászólás Aktív témák