Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Én is láttam már teszteket, ahol állítólag bizonyos játékokban a haswell i3 pariban van egy 6300-assal, sőt akár 8asokkal is. Ott vannak az általa linkelt diagramok - amiről mit tud leolvasni az egyszeri júzer?
(Itt ph tesztben is volt egy egész pozitív minősítés a legfrisebb i3-mal kapcsolatban - fizetett hirdetés vagy se... nem tudom.)Erre fel jött a vihart kavart kijelentés.
Megvezetik az embereket ezek a tesztek? Hogy kell a diagramokat helyesen értelmezni?
Ezekre válaszolva pár mondatban helyre lehet rakni az illető kétségeit - nem a "vegyél akkor gyí3at" megjegyzésekkel (tudom, nem tőled olvashatta).
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gitáros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- PlayStation 1 / 2
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest